Τρίτη, 14 Απρίλιος 2020 11:52

Στοίχημα στο ίντερνετ: Πως να παίξω, τι πρέπει να προσέξω

Γράφτηκε από τον

Το στοίχημα στο ίντερνετ μπορεί να είναι αρκετά δημοφιλές, αλλά ακόμη και τώρα, με την τεχνολογία να έχει εξελιχθεί σε τόσο μεγάλο βαθμό, αρκετοί είναι αυτοί που διστάζουν να παίξουν online, είτε γιατί αγνοούν τη διαδικασία και τη θεωρούν πιο πολύπλοκη απ’ ότι πραγματικά είναι, είτε διότι “φοβούνται” το διαδίκτυο.

Όσοι βέβαια ασχολούνται με το “σπορ”, γνωρίζουν καλά ότι όλες οι διαδικασίες διέπονται από νομιμότητα και ασφάλεια. Επιπλέον, η διαδικασία για να παίξει κανείς στοίχημα στο ίντερνετ είναι ιδιαίτερα εύκολη και απλή

Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε τα απλά και εύκολα βήματα που πρέπει να κάνει όποιος επιθυμεί να μπει στον κόσμο του διαδικτυακού στοιχήματος. Θα εστιάσουμε στις μεθόδους ανάληψης και κατάθεσης, οι οποίες είναι και ένα πολύ βασικό στοιχείο του παιχνιδιού.

Αρχικά και πριν μπούμε στην επεξήγηση των μεθόδων συναλλαγών, πρέπει να δώσουμε μία απλή και κατανοητή απάντηση στο γιατί κανείς να παίξει στοίχημα στο ίντερνετ.

Τα πλεονεκτήματα είναι πολλά και σημαντικά:

Η ταχύτητα. Δεν χρειάζεται να ψάξεις πολύ για να ποντάρεις αυτό που θέλεις, το κάνεις από την άνεση του σπιτιού σου με λίγα κλικς. Το πλεονέκτημα αυτό απογειώνεται φυσικά στο live στοίχημα. Σε μία οθόνη παρακολουθείς τον αγώνα και την ίδια στιγμή παίζεις στοίχημα από το τάμπλετ ή το κινητό σου.

Οι αποδόσεις. Δεν χρειάζεται να είσαι μαθηματικός για να υπολογίσεις τη γκανιότα, με μία ματιά μπορείς να συνειδητοποιήσεις ότι οι αποδόσεις είναι υψηλότερες στο ίντερνετ και κατά συνέπεια η γκανιότα χαμηλότερη.

Ποικιλία επιλογών. Δεν χωρά σύγκριση ανάμεσα στις επιλογές που έχεις σε έναν επίγειο bookmaker με τις επιλογές που προσφέρονται στο ίντερνετ, όπου υπάρχουν και πολλές διαφορετικές στοιχηματικές για να διαλέξεις ποιά σε καλύπτει. Ο κάθε παίκτης έχει τα αγαπημένα του αθλήματα και πρωταθλήματα. Στο ίντερνετ έχει την ευκαιρία να επιλέξει τη στοιχηματική που του προσφέρει καλύτερες αποδόσεις και περισσότερες επιλογές στους αγώνες που του αρέσουν.

Περισσότερες επιλογές για συναλλαγές. Στο ίντερνετ ο παίκτης μπορεί να πραγματοποιήσει τις συναλλαγές του και μέσω των δημοφιλών ηλεκτρονικών πορτοφολιών, όπως αυτά των Skrill και Neteller.

Πριν ξεκινήσει κάποιος να παίξει στοίχημα στο ίντερνετ, πρέπει πρώτα να επιλέξει μία ιστοσελίδα που δραστηριοποιείται νόμιμα στην Ελλάδα και στη συνέχεια να ακολουθήσει τα απλά βήματα για να ολοκληρώσει την εγγραφή του στη σχετική φόρμα.

Ας περάσουμε τώρα στις μεθόδους συναλλαγών, που έχει διαθέσιμες ο παίκτης στοιχήματος στο ίντερνετ.

Μέθοδοι κατάθεσης

Η συντριπτική πλειοψηφία των στοιχηματικών ιστοσελίδων προσφέρει ποικιλία επιλογών στους παίκτες, ώστε να καταθέσουν στο λογαριασμό τους, όπως τους ταιριάζει.

Ο πιο δημοφιλής τρόπος κατάθεσης στο ίντερνετ είναι η χρεωστική ή πιστωτική κάρτα και οι κάρτες paysafe. Στην πρώτη περίπτωση δεν χρειάζεται καν να βγείτε από το σπίτι σας. Επιπλέον, υπάρχουν οι επιλογές των ηλεκτρονικων πορτοφολιών (Skrill, Neteller, Viva) και η πιο σπάνια μέθοδος μέσω τραπεζικού εμβάσματος.

Μέθοδοι ανάληψης

Οι στοιχηματικές ιστοσελίδες προσφέρουν εξίσου πολλές και εύκολες μεθόδους και για τις αναλήψεις των παικτών. Όπως και στις καταθέσεις, ο παίκτης μπορεί να πραγματοποιήσει αναλήψεις από το λογαριασμό του απευθείας στην κάρτα του (πιστωτική ή χρεωστική). Πιο γρήγορα και συγκεκριμένα μέσα σε λίγες ώρες ολοκληρώνονται οι αναλήψεις μέσω των ηλεκτρονικών πορτοφολιών. Σε κάθε περίπτωση οι αναλήψεις γίνονται με ασφάλεια και αξιοπιστία.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ