Τετάρτη, 22 Απρίλιος 2020 17:16

Ρούνεϊ: «Έχασα 700.000 λίρες σε πέντε μήνες στο στοίχημα»

Γράφτηκε από τον

Ο Γουέιν Ρούνεϊ, παραδέχθηκε τον εθισμό του στο στοίχημα τον οποίο είχε παλαιότερα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως σε ένα πολύ μικρό διάστημα κατάφερε να χάσει 700.000 λίρες.

Δεν έκανε και την καλύτερη ζωή στο παρελθόν ο άλλοτε επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γουέιν Ρούνεϊ. Μάλιστα, όταν ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα με τους «κόκκινους διαβόλους» ο τζόγος ήταν από τους μεγαλύτερους εθισμούς του.

Παρ' όλα αυτά, αφού έχασε ένα αρκετά μεγάλο ποσό χρημάτων και ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση κατάφερε να ξεπεράσει την κακιά συνήθεια του.

«Ήμουν νέος ακόμη όταν ξεκίνησα να παίρνω πολλά λεφτά. Στα εκτός έδρας, είτε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είτε με την Αγγλία, βαριόμουν να περιμένω στο ξενοδοχείο. Ήθελα να κάνω πράγματα να γεμίσω το χρόνο μου. Και το στοίχημα ήταν ένα από αυτά. Ήταν εύκολο να παίζω από το κινητό και το έκανα. Δεν ένιωθα ότι έπαιζα με πραγματικά λεφτά.

Πριν το καταλάβω είχα χάσει αρκετά λεφτά, χωρίς να συνειδητοποιήσω τα ποσά που τοποθετούσα. Στην αρχή κέρδιζα και νόμιζα ότι έβγαζα εύκολα χρήματα. Στο τέλος όμως κατέληγα να βγαίνω χαμένος. Είχα καταφέρει να χάσω 700.000 λίρες σε διάστημα πέντε μηνών!

Στο ποδόσφαιρο παίζεις για το σύλλογό σου ή την εθνική ομάδα. Όταν χάνεις με αυτόν τον τρόπο λεφτά, τότε επηρεάζεσαι. Ευτυχώς κατάφερα να ξεχρεώσω τα λεφτά που είχα χάσει και δεν στοιχημάτισα ποτέ ξανά. Έμαθα από τα λάθη μου. Εάν συνεχίσεις να τζογάρεις, θα χάσεις περισσότερα λεφτά. Τότε μπορείς να βρεθείς σε άσχημη κατάσταση».

Πηγή: gazzetta.gr