Πέμπτη, 07 Μάιος 2020 17:35

Στοίχημα: Ένας «άσος» και ένα combo από Λευκορωσία!

Γράφτηκε από τον
Στοίχημα: Ένας «άσος» και ένα combo από Λευκορωσία!

Πιο γεμάτο σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες είναι το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα της Πέμπτης (07/05).

Το Betarades.gr έχει εντοπίσει ξανά δυνατά προγνωστικά στοιχήματος σήμερα. Επιστρέφουμε λοιπόν στο ποδόσφαιρο, με κάποια πρωταθλήματα να έχουν δράση. Ένα από αυτά είναι και οι ρεζέρβες της Λευκορωσίας. Ειδικότερα, για την εν λόγω διοργάνωση θα πραγματοποιηθούν δύο αναμετρήσεις. Αμφότερες θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά. Οι επιλογές που προκύπτουν παρουσιάζουν ενδιαφέρον και είναι για όλα τα γούστα. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε τον απόλυτο οδηγό για το πόκερ με κανόνες, συμβουλές και όλα τα χρήσιμα στοιχεία. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας!

Ψάχνει αντίδραση η Σλατσκ

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος της Πέμπτης από τον αγώνα Σλατσκ - Ενερτζέτικ, για τις ρεζέρβες της Λευκορωσίας. Το πρωτάθλημα έχει φτάσει στην όγδοη αγωνιστική του. Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί για τη νίκη, όπως φαίνεται και από τις αποδόσεις. Και δικαιολογημένα, καθώς διαθέτουν καλύτερο σύνολο.

Η Σλατσκ λοιπόν, μπήκε φουριόζα στη διοργάνωση. Πέτυχε δύο σερί νίκες επί των Σλάβια Μοζίρ και Ντιναμό Μπρεστ. Παρόλα αυτά, δεν κατάφερε να διατηρήσει την απόδοσή της σε υψηλά στάνταρ και ήρθε η… κατηφόρα. Ειδικότερα, δεν κέρδισε ξανά από τότε. Έχει συμπληρώσει δηλαδή πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη, με δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Έτσι, ήταν επόμενο να πέσει πολύ στη βαθμολογία και να ψάχνει αντίδραση. Πάντως, την προηγούμενη εβδομάδα έδειξε ότι αρχίζει να βρίσκει και πάλι τα πατήματά της. Φιλοξενήθηκε από την πρωτοπόρο Ντιναμό Μινσκ και ηττήθηκε με 2-1. Ωστόσο, το πάλεψε πάρα πολύ και διεκδίκησε μέχρι τέλους το θετικό αποτέλεσμα. Το θέμα είναι να παίζει έτσι απέναντι και σε υποδεέστερους αντιπάλους από τη Ντιναμό Μινσκ.

Η Ενερτζέτικ από την άλλη, βρίσκεται και αυτή σε κακή αγωνιστική κατάσταση. Και μάλιστα από το ξεκίνημα της σεζόν. Στις επτά πρώτες αγωνιστικές πανηγύρισε μόλις μια νίκη. Και αυτή επί της ουραγού Γκοροντέγια. Έχει σοβαρά προβλήματα και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Προέρχεται από την ήττα με 2-1 από τη Σμολέβιτσι. Έτσι, με μόλις πέντε βαθμούς τη βρίσκουμε στη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το θέμα της είναι κυρίως στην άμυνα. Ενδεικτικά, έχει δεχτεί τουλάχιστον ένα γκολ στα 6/7 τελευταία ματς που έδωσε. Έτσι, δεν μπορεί να πάρει κάτι από τα παιχνίδια. Φιλοδοξεί να παρουσιαστεί καλύτερη σήμερα, αλλά το ρόστερ της μοιάζει πολύ αδύναμο.

Όπως αναφέρθηκε, οι γηπεδούχοι έχουν το πάνω χέρι για τη νίκη και δίκαια. Είναι καλύτερη ομάδα και παίζουν και στην έδρα τους. Έδειξαν καλά στοιχεία απέναντι στην ισχυρή Ντιναμό Μινσκ και σήμερα έχουν ευκαιρία. Τους εμπιστευόμαστε και πάμε με τον «άσο» σε απόδοση 1.72.

Δεν μπορεί η Γκοροντέγια

Μένουμε στη Λευκορωσία και τις ρεζέρβες της, και μεταφερόμαστε στο παιχνίδι της Γκοροντέγια με τη Μινσκ. Και σε αυτό το ματς υπάρχει φαβορί, αλλά εδώ είναι οι φιλοξενούμενοι. Δεν θα μπορούσε να συμβαίνει αλλιώς, με την εικόνα που παρουσιάζουν οι γηπεδούχοι.

Μοιραία, η Γκοροντέγια βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης. Έχει συγκεντρώσει μόλις έναν βαθμό, με το πέρας των επτά πρώτων αγωνιστικών. Δεν έχει γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης και έχει επιπλέον έξι ήττες! Διαθέτει τόσο τη χειρότερη άμυνα, όσο και τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας. Έχει μετατραπεί στο εύκολο «θύμα» για τους αντιπάλους της, που τη βλέπουν σαν την τέλεια ευκαιρία για τους τρεις βαθμούς. Αποκορύφωμα στην κακή απόδοσή της ήταν η ήττα με 0-6 από τη Ντιναμό Μινσκ. Δεν απειλεί καθόλου επιθετικά, καθώς έχει σημειώσει μόλις δύο γκολ σε επτά ματς. Την περασμένη αγωνιστική γνώρισε ακόμα μια ήττα, αυτήν τη φορά από τη Ρουχ Μπρεστ, με 2-0. Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι με… τίποτα!

Στην αντίπερα όχθη, η Μινσκ είναι κατά πολύ ανώτερο σύνολο από τους γηπεδούχους. Η Μινσκ εντοπίζεται στη δεύτερη θέση της κατάταξης και μόλις στο -3 από την κορυφή. ΕΠομένως, με νίκη σήμερα «πιάνει» την πρώτη θέση, έστω και με αγώνα περισσότερο. Πρόκειται για μια ομάδα που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και δεν κλείνει τα παιχνίδια της. Αντίθετα, προσπαθεί συνέχεια για το γολ. Στα έξι από τα επτά ματς για το πρωτάθλημα, παρέμεινε αήττητη. Παίζει επιθετικά αξιοποιώντας το ταλέντο των ποδοσφαιριστών της. Έτσι, έχει βγάλει και έξι Over 2.5. Προέρχεται από την εύκολη νίκη με 3-1 επί τη Τορπέντο Ζοντίνο. Θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και έχει όλα τα φόντα για να το πετύχει.

Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες και η έδρα δεν αναμένεται να παίξει κάποιο ρόλο. Η Μινσκ δεν συγκρίνεται με τη Γκοροντέγια και αναμένεται να πάρει τη νίκη που θα τη φέρει στην πρώτη θέση. Θα επιλέξουμε τους φιλοξενούμενους και συγκεκριμένα το combo «διπλό» & No Goal σε απόδοση 1.77.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr για την ενημέρωσή σας και σε αυτές τις δύσκολες μέρες. Καθημερινά θα βρίσκετε τις κορυφαίες επιλογές για διασκέδαση στα τυχερά παιχνίδια. Αναλύσεις ποδοσφαίρου, Esports, Virtual Sports και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Εννοείται, πως υπάρχει πλήρης κάλυψη και για το online καζίνο, με οδηγούς και δωρεάν φρουτάκια για παιχνίδι. Μην ξεχνάτε και τα Live Streams στο κανάλι του Betarades.gr στο Twitch, που σας κρατάνε καθημερινά συντροφιά. Όπως και τα βίντεο στο YouTube!