Σάββατο, 16 Μάιος 2020 11:40

Στο... Πι και Φι: Επιστρέψαμε

Γράφτηκε από τον

 

Είναι σαν την πρώτη μέρα στο... σχολείο. Εστω και αν δεν πέρασε ένα καλοκαίρι, αλλά δύο ανοιξιάτικοι μήνες, που σε αντίθεση με τους καλοκαιρινούς των μαθητών δεν ήταν χαρούμενοι και ανέμελοι, αλλά γεμάτοι άγχος, φόβο, αγωνία και καραντίνα.

Η πραγματικότητα όμως είναι ότι το ποδόσφαιρο επιστρέφει και μαζί και οι στοιχηματικές στήλες της "Ελευθερίας".
Η Μπουντεσλίγκα και η δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας κάνουν αυτό το Σαββατοκύριακο την αρχή και ιού επιτρέποντας θα ακολουθήσουν και άλλα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Οχι όλα όμως. Η πανδημία έβαλε οριστικό λουκέτο σε Γαλλία και Ολλανδία.
Μετά από τόσο μεγάλο διάστημα αποχής είμαστε βέβαια σε αχαρτογράφητα (στοιχηματικά) νερά και θα πρέπει να κινηθούμε συντηρητικά.
Δεν υπάρχει πλέον φόρμα των ομάδων, αλλά και το ατού της έδρας. Ολοι οι αγώνες θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών Αυτό ίσως αλλάξει και τον τρόπο παιχνιδιού. Χωρίς την πίεση της κερκίδας, ίσως δούμε πιο ελεύθερο και άναρχο ποδόσφαιρο Οι παίκτες είναι δεδομένο βέβαια ότι δεν θα έχουν τις ίδιες δυνάμεις, θα έχουν όμως ενθουσιασμό μετά την απραξία και τον εγκλεισμό.
Επιπλέον δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όλος ο κόσμος θα δει αυτό το διήμερο Γερμανία για να διαπιστώσει πως είναι το ποδόσφαιρο μετά την καραντίνα.
Οι παίκτες δηλαδή έχουν την ευκαιρία να δείξουν την αξία τους σ' ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό τηλεοπτικό κοινό και να ανεβάσουν τις μετοχές τους.
Γι' αυτό και θα ποντάρουμε σε γκολ και θέαμα.
Από τη Μπουντσελίγκα κρατάμε το όβερ 2,5 στα ματς Φορτούνα - Πάντεμπορν, Αουγκσμπουργκ - Βόλφσμπουργκ και Αϊντραχτ Φρανκφούρτης - Γκλάντμπαχ.
Στη Β' Γερμανίας ματς που υπόσχονται γκολ είναι το Γκρόιτερ Φιρτ - Αμβούργο και Σαν Πάουλι - Νυρεμβέργη. Την εξάδα του Σαββατοκύριακου συμπληρώνει ο άσος της Αρμίνια Μπίλεφελντ κόντρα στην Οσναμπρικ.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
410. Φορτούνα Ντ. - Πάντεμπορν όβερ 2,5 1,70
423. Αϊντραχτ Φρανκφούρτης - Γκλάντμπαχ όβερ 2,5, 1,62
424. Αουγκσμπουργκ - Βόλφσμπουργκ όβερ 2,5 1,82


Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
408. Αρμίνια Μπιλεφελντ - Οσναμπρικ 1 1.65
409. Γκρόιτερ Φιρτ - Αμβούργο όβερ 2,5 1,62
422. Σαν Πάουλι - Νυρεμβέργη όβερ 2,5 1,80