Σάββατο, 30 Μάιος 2020 13:07

Στο... Πι και Φι: Σε φόρμα η Χέρτα, ώρα πρόκρισης για Ριέκα

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Τρεις άσους, δύο διπλά και ένα όβερ έχει το μενού της στήλης για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαΐου. Οι άσοι έρχονται από Γερμανία και Κροατία.

Στη Μπουντσελίγκα, η Χέρτα δείχνει να είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα μετά τη διακοπή. Νίκησε 3-0 εκτός τη Χοφενχάιμ, 4-0 εντός την Ουνιόν και μεσοβδόμαδα ήρθε 2-2 εκτός έδρας με την ισχυρή Λειψία.
Αν συνεχίσει σε αυτόν τον ρυθμό θα χτυπήσει την πόρτα της... εξάδας. Η Αουγκσμπουργκ σε αυτό το διάστημα έχει να περηφανεύεται για το διπλό στη Σάλκε, αλλά βρήκε τους "βασιλικούς μπλε" σε πολύ κακή κατάσταση. Η φόρμα και η διαφορά ποιότητας μας ωθούν στη νίκη της ομάδας του Βερολίνου, που έχει μεταμορφωθεί μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.
Στη Β' Γερμανίας, η Χαϊντενχάιμ έχει καταφέρει χωρίς τυμπανοκρουσίες να διεκδικεί άνοδο! Είναι στο -1 από το τρίτο Αμβούργο και στο -3 από τη δεύτερη Στουτγάρδη. Αν νικήσει την Αουε θα μεταφέρει ακόμα μεγαλύτερη πίεση στα μεγάλα ονόματα της κατηγορίας.
Η Αουε είναι ουσιαστικά αδιάφορη, αφού δεν έχει βλέψεις ανόδου, αλλά ούτε και κινδυνεύει με υποβιβασμό. Το ίδιο ισχύει και για τη Χολστάιν, με τη διαφορά όμως ότι πρόκειται για πιο ποιοτικό σύνολο και αγωνίζεται στην έδρα της με αντίπαλο την πρωτοπόρο Αρμίνια. Εδώ θα αποφύγουμε το σημείο και θα πάμε με το όβερ 2,5 μιας και η Χολστάιν έχει το εύκολο γκολ και χτυπά όλα τα παιχνίδια. Απόδειξη η νίκη με 3-2 επί της Στουτγάρδης.
Στην επανέναρξη της Γ' κατηγορίας της Γερμανίας, κρατάμε το διπλό της Χάνσα με την Τσβικάου. Η πρώτη θα τα δώσει όλα για την άνοδο, ενώ οι γηπεδούχοι δύσκολα θα αποφύγουν τον υποβιβασμό και προετοιμάστηκαν μετ' εμποδίων στη διακοπή του πρωταθλήματος.
Στην Κροατία, σήμερα και αύριο θα γίνουν οι ημιτελικού του κυπέλλου. Η Ριέκα μετά την πρόκριση επί της πρωτοπόρου Ντιναμό Ζάγκρεμπ έχει βάλει πλώρη για την κατάκτηση του τροπαίου και θα της δώσουμε τον πρώτο λόγο στον νοκ - άουτ ημιτελικό με την Οσιγιέκ.
Στο πρωτάθλημα η Ριέκα βλέπει την πλάτη μόνο της Ντιναμό, που παίρνει έναν ακόμα τίτλο, ενώ η Οσιγιέκ είναι 5η, έχοντας εκτός έδρας μία νίκη σε 12 εξόδους. Βέβαια το ματς θα γίνει αύριο κεκλεισμένων των θυρών, όμως και πάλι η Ριέκα είναι το φαβορί για να βρεθεί στον τελικό.
Στη Δανία, η Ααλμποργκ δεν έχει περιθώρια για απώλειες στην έδρα της προτελευταίας Εσμπιεργκ αν θέλει να μπει στα πλέι-οφ.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
125. Χολστάιν Κιλ - Αρμίνια Μπ. όβερ 2,5 1,65
136. Τσβικάου - Χάνσα Ροστόκ 2 2.00
158. Χέρτα - Αουγκσμπουργκ 1 1.88

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
210. Χαϊντενχάιμ - Αουε 1 1.90
240. Εσμπιεργκ - Ααλμποργκ 2 2.00
246. Ριέκα - Οσιγιέκ 1 2.07