Πέμπτη, 09 Ιούλιος 2020 18:25

Στοίχημα: Με Ράγιο και τα γκολ στη Βερόνα!

Γράφτηκε από τον
Στοίχημα: Με Ράγιο και τα γκολ στη Βερόνα!

Γεμάτο το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα και σήμερα Πέμπτη (09/07), με αγωνιστική δράση στα περισσότερα δημοφιλή πρωταθλήματα και το Betarades.gr έχει επιλέξει τρία προγνωστικά στοιχήματος για εσάς!

Ακάθεκτοι οι Ισπανοί και οι Ιταλοί, ενώ στη Σουηδία διεξάγονται οι ημιτελικοί του Κυπέλλου. Τις σημερινές μας προτάσεις μπορείτε να τις βρείτε σε κορυφαίες αποδόσεις στην Goalbet. Πάμε τώρα στις επιλογές.

Ανοιχτό παιχνίδι στη Βερόνα

Ξεκινάμε το στοιχηματικό μας… ταξίδι από την Ιταλία και συγκεκριμένα το Bentegodi, όπου στις 22:45 η Βερόνα υποδέχεται την Ίντερ για την 31η αγωνιστική της Serie A.

Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν την Κυριακή στην Μπρέσια με 2-0 και έχασαν σημαντικό έδαφος στην μάχη που κάνουν για πρόκριση στο επόμενο Europa League. Ανώτερη η ομάδα του Γιούρις απέναντι στην Μπρέσια, δεν ήταν όμως αποτελεσματική και δέχθηκε δύο τέρματα στο 52ο λεπτό και στις καθυστερήσεις. 2-1-2 το ρεκόρ των Βερονέζων μετά την καραντίνα, είναι στο -7 από την 7η θέση.

Ίντερ από τα παλιά είδαμε την Κυριακή, όταν ηττήθηκε εντός έδρας από την Μπολόνια με 1-2. Ο Λουκάκου άνοιξε το σκορ για τους νερατζούρι στο 22ο λεπτό, οι οποίοι απέκτησαν και αριθμητικό πλεονέκτημα στο 57’. Ο Λαουτάρο όμως αστόχησε από τα 11 βήματα στο 62’ και δώδεκα λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους. Η αποβολή του Μπαστόνι αποκατέστησε την αριθμητική ισορροπία στο 77’ και η Μπολόνια πέτυχε επική ανατροπή με τον Μπάροου στο 80’. Με αυτή την ήττα η ομάδα του Κόντε έμεινε και οριστικά εκτός διεκδίκησης του τίτλου, έπεσε στην 4η θέση με 64 πόντους, στο -11 από τη Γιουβέντους. Και στα 5 παιχνίδια της Ίντερ μετά τη διακοπή επιβεβαιώθηκε το Over!

Η Βερόνα θα παίξει μόνο για τη νίκη, ώστε να μειώσει τη διαφορά από τη Μίλαν, ενώ η Ίντερ καλείται να αντιδράσει μετά την ήττα της Κυριακής. Περιμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι, όπως τα περισσότερα της Ίντερ, θα επιλέξουμε το Over 2.5, σε απόδοση 1.85.

Ευκαιρία για τη Ράγιο

Συνεχίζουμε τις επιλογές μας από την Ισπανία. Στις 21:30, στο Βαγιέκας, η Ράγιο φιλοξενεί τη Νουμάνθια στο πλαίσιο της 39ης αγωνιστικής για τη Segunda Division.

Η Ράγιο ήταν εντυπωσιακή τη Δευτέρα στη Σαραγόσα, απ’ όπου πέρασε νικηφόρα με σκορ 2-4! Έτσι ανέβηκε στην 8η θέση με 53 πόντους και με νίκη απόψε μπαίνει στην 6αδα των playoffs ανόδου. 3-4-1 το ρεκόρ της μετά την καραντίνα.

Η Νουμάνθια έρχεται και αυτή από νίκη. Το Σάββατο επικράτησε με 1-0 της Εξτρεμαδούρα εντός έδρας και παρέμεινε ζωντανή στη μάχη της παραμονής. Με 44 πόντους συγκομιδή βρίσκεται εντός επικίνδυνης ζώνης, αλλά μόλις στο -1 από την 18η Λούγκο. Μακριά από την έδρα της όμως υποφέρει! Είναι η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα της κατηγορίας με ρεκόρ 2-6-11, ηττήθηκε και στα έξι τελευταία ταξίδια της, έχοντας δεχτεί τουλάχιστον δύο γκολ σε κάθε παιχνίδι!

Η Ράγιο έρχεται από σπουδαία νίκη, πήρε ψυχολογία και έχει μεγάλη ευκαιρία απόψε να πλασαριστεί εντός 6αδας, απέναντι σε μία τραγική εκτός έδρας Νουμάνθια. Επιλογή μας ο άσος, σε απόδοση 2.02.

 Ανταγωνιστική η Μιάλμπι

Ολοκληρώνουμε την τριάδα των σημερινών επιλογών μας από τη Σουηδία, όπου στις 21:15, η Μιάλμπι υποδέχεται τη Μάλμε για τα ημιτελικά του Κυπέλλου! Πρόκειται για νοκ άουτ αναμέτρηση με παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας.

Η Μιάλμπι είναι σε πολύ καλή κατάσταση, προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες, με μόλις 1 γκολ παθητικό! Τη Δευτέρα πέρασε από την έδρα της Έστερσουντ και ανέβηκε στην 6η θέση της Allsveskan.

Η Μάλμε αντιθέτως ηττήθηκε την Κυριακή στην έδρα της Έλφσμποργκ (1-0) και γενικά δεν πείθει με τις εμφανίσεις της στην εκκίνηση της σεζόν. Είναι 7η στο πρωτάθλημα με 9 πόντους και αγνοεί τη νίκη μακριά από το γήπεδό της φέτος (0-2-1).

Οι γηπεδούχοι είναι ανεβασμένοι και μπορούν να βάλουν δύσκολα στην ασταθή Μάλμε. Θα ποντάρουμε στον άσο με ασιατικό χάντικαπ (+1) σε απόδοση 1.81. Σε περίπτωση νίκης της Μάλμε με ένα γκολ διαφορά παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε καθημερινά αναλύσεις για όλη την αθλητική δράση του πλανήτη. Όλα τα αθλήματα βρίσκονται στο Betarades.gr, ενώ θα βρείτε αξιολογήσεις για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα, όπως και για όλα τα νόμιμα online casino. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και στο Twitch, όπου τα βίντεο και τα Live Streams συνεχίζονται με πλήρες πρόγραμμα.