Σάββατο, 11 Ιούλιος 2020 12:06

Στο... Πι και Φι: Ευκαιρία για Ειμπάρ, “τελικός” για Γουότφορντ

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Στην τελική ευθεία έχει εισέλθει η Πρέμιερ Λιγκ και αν ο τίτλος είχε κριθεί προ... κορονοϊού, δεν ισχύει το ίδιο για τη μάχη της παραμονής.

Η Γουότφορντ μπορεί να βρίσκεται 3 βαθμούς πάνω από τη ζώνη, αλλά δεν μπορεί να νιώθει ασφαλής έχοντας να παίξει στο φινάλε με Μ. Σίτι, Αρσεναλ και Γουέστ Χαμ.
Το σημερινό ματς με τη Νιούκαστλ είναι το πιο βατό από τα εναπομείναντα τέσσερα και... τελικός. Διότι αν δεν κερδίσει , θα μπλέξει σε περιπέτειες. Οι φιλοξενούμενοι είναι αδιάφοροι βαθμολογικά και το μονόπλευρο κίνητρο μας ωθεί στον άσο.
Στην Πριμέρα, η Εϊμπάρ έχει την ευκαιρία να “κλειδώσει” την παραμονή περνώντας νικηφόρα από την έδρα της ουραγού Εσπανιόλ, η οποία υποβιβάστηκε και μαθηματικά. Η νίκη της ομάδας που “καίγεται” κόντρα σ’ έναν απογοητευμένο αντίπαλο προσφέρεται στο 2.25.
Λίγες ώρες αργότερα, η Σεβίλλη, που τα δίνει όλα για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, υποδέχεται τη Μαγιόρκα που μάχεται για τη σωτηρία. Η νίκη επί της Λεβάντε έδωσε ελπίδες στους Νησιώτες που πρέπει να ρισκάρουν αν θέλουν να αποφύγουν την ήττα. Το αμφίσκορο σε τιμές διπλασιασμού αξίζει το ρίσκο.
Στην Πορτογαλία, η Μπελενένσες θέλει τη νίκη – ανάσα- κόντρα στην αδιάφορη Μορείρένσε, που θα έχει σημαντικές απουσίες στην άμυνα. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά στο 2.42 αξίζει το ρίσκο ο άσο.
Στη Γερμανία η Νυρεμβέργη νίκησε στο πρώτο ματς με 2-0 την Ινγκολσταντ και έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για την παραμονή στη δεύτερη κατηγορία.
Η Ινγκολσταντ χρειάζεται νίκη με σκορ 3-0 ή 2-0 για να στείλει το μπαράζ στην παράταση. Με άλλα λόγια, πρέπει να σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές. Το όβερ 2,5 δίνεται σε τιμές αουτσάιντερ.
Γκολ υπόσχεται και το ζευγάρι Νάπολι – Μίλαν.
Αμφότερες οι ομάδες είναι σε φόρμα, προέρχονται από νίκες ψυχολογίας και αντί να μπλέξουμε με σημείο,, θα πάμε με το όβερ 2,5 στο 1.78.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
169. Γουότφορντ – Νιούκαστλ 1 1.73
220. Ινγκολσταντ – Νυρεμβέργη όβερ 2,5 2.20
241. Μπελενένσες – Μορεϊρένσε 1 2.42


ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
282. Εσπιανόλ – Εϊμπάρ 2 2.25
488. Νάπολι – Μίλαν όβερ 2,5 1.78
489. Σεβίλλη – Μαγιόρκα G.G. 2.00