Σάββατο, 03 Οκτώβριος 2020 12:44

Στο... Πι και Φι: Με... φόρα η Εβερτον

Γράφτηκε από τον
Στο... Πι και Φι: Με... φόρα η Εβερτον

 

Καλημέρα σας. Μόνο νίκες μετρά η Εβερτον στο ξεκίνημα της Πρέμιερ Λιγκ και φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας, μαζί με Λέστερ και Λίβερπουλ.

Τα “ζαχαρωτά” ;αποδίδουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο και κόντρα στην Μπράιτον έχουν σήμερα την ευκαιρία να κάνουν το τέσσερα στα τέσσερα. Φόρμα, ψυχολογία, και έδρα μας ωθούν στον άσο, που δικαιολογημένα προσφέρεται σε τιμές φαβορί. Η Μπράιτον δεν είναι εύκολος αντίπαλος, αλλά υπάρχει διαφορά εμπειρίας και ποιότητας.
Στη Μπουντεσλίγκα, η Βέρντερ πήρε το διπλό στο Γκελζενκίρχεν (3-1 τη Σάλκε) και ψυχολογία. Ώρα πλέον να κάνει “σεφτέ” στη Βρέμη και η Αμρίνια προσφέρεται γι’ αυτό. Οι νεοφώτιστοι είναι αήττητοι στις δύο πρώτες αγωνιστικές, αλλά είχαν σύμμαχο και την τύχη. Στο γήπεδο της Βέρντερ η Αμρίνια μετρά 14 ήττες στα τελευταία 17 ματς.
Στην Πριμέρα, η Ατλέτικο με πολλές αλλαγές στην 11άδα έμεινε στο 0-0 μεσοβδόμαδα με την Ουέσκα και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες κόντρα στη Βιγιαρεάλ, που είναι καλή επιθετικά, αλλά κακή στα μετόπισθεν. Η προσθήκη του Σουάρες δυναμώνει αισθητά την Ατλέτικο που στο γήπεδό της έχει τον τρόπο να παίρνει τους τρεις βαθμούς.
Στο Καμπιονάτο, ξεχωρίζουν τα ντέρμπι Λάτσιο – Ιντερ και Γιουβέντους – Νάπολι Η Ιντερ έχει χτυπητές αδυναμίες στην άμυνα, αλλά είναι αχτύπητη στην επίθεση. Τέσσερα γκολ με τη Φιορεντίνα και πέντε με τη Μπενεβέντο. Η Λάτσιο την Τετάρτη συνετρίβη εντός έδρας με 1-4 από την Αταλάντα και δεν έχει τόσες λύσεις για να αντεπεξέλθει στα συνεχόμενα παιχνίδια. Προβάδισμα στην Ιντερ.
Λίγες ώρες αργότερα η Γιουβέντους θα ανταμώσει με τη Νάπολι, που έχει μπει καλά στη σεζόν, αλλά δύσκολα η παρέα του Ρονάλντο θα μείνει χωρίς νίκη για δεύτερη αγωνιστική. Η Νάπολι θα έχει και τη
μεγάλη απουσία του Ινσίνιε. Στη Β’ Ισπανίας, η Καστεγιόν που πέρυσι έπαιζε στην τρίτη κατηγορία θα υποδεχτεί τη Λεγανές που υποβιβάστηκε από την Πριμέρα. Οι φιλοξενούμενοι στοχεύουν στην άνοδο και στο 2.20 θα τους εμπιστευτούμε.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
189. Βέρντερ – Αμρίνια Μπ. 1 2.05
202. Εβερτον – Μπράιτον 1 1.68
244. Ατλέτικο – Βιγιαρεάλ 1 1.57

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
386. Λάτσιο – Ιντερ 2 2.14
491. Καστεγιόν – Λεγανές 2 2.20
524. Γιουβέντους – Νάπολι 1 1.88