Σάββατο, 10 Οκτώβριος 2020 10:42

Στο... Πι και Φι: Παιχνίδι με εθνικές και γκολ

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Τα παιχνίδια του Νations League ξεχωρίζουν στο κουπόνι του Σαββατοκύριακου, με τα πιο εμπορικά ματς να είναι το Αγγλία - Βέλγιο και Γαλλία - Πορτογαλία.

Δράση όμως έχουμε και στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας (Α', Β' και Νάσιοναλ). Στην Α' Αγγλίας η Λίνκολν έχει μπει με το... πόδι στο γκάζι (4 στα 4) και θέλει να διευρύνει το σερί απέναντι στην Μπρίστολ Ρόβερς. Οι πρωτοπόροι πετυχαίνουν τουλάχιστον δύο γκολ σε κάθε ματς, ενώ και η Μπρίστολ δεν είναι αμελητέα ποσότητα επιθετικά. Περιμένουμε όμορφο ματς με γκολ και θέαμα. Αρκετά τέρματα υπόσχεται και το ζευγάρι Ολνταμ - Μόρκαμ για τη δεύτερη κατηγορία. Η πρώτη έχει δεχτεί άλλωστε 10 γκολ σε 4 αγωνιστικές και δύσκολα θα κρατήσει απέναντι στη δεύτερη της βαθμολογίας, που έχει 3 όβερ 2,5 σε 4 αγωνιστικές. Στη Γ' Γερμανίας που διεξάγεται κανονικά η αγωνιστική παρά τα ματς των εθνικών ομάδων, η Μόναχο 1860 έχει ξεκινήσει θετικά τη σεζόν με δύο νίκες και μία ισοπαλία. Σήμερα υποδέχεται τη νεοφώτιστη Λίμπεκ και έχει ευκαιρία νίκης ώστε να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Την Κυριακή θα μας απασχολήσουν τα ματς των εθνικών στο Nations League. Στο Ζάγκρεμπ η Κροατία θα αναμετρηθεί με τη Σουηδία σ' ένα ματς χωρίς σκοπιμότητες, καθώς αμφότερες δεν έχουν ουσιαστικά ελπίδες για την πρώτη θέση σε όμιλο με Πορτογαλία, Γαλλία και έχοντας ξεκινήσει με δύο ήττες. Γκολ - γκολ η επιλογή. Το ίδιο και στο Πολωνία - Ιταλία, αφού και οι δύο ομάδες διαθέτουν εξαιρετικούς επιθετικούς και θα παίξουν για τη νίκη. Στο Ρωσία - Τουρκία ποντάρουμε στον άσο λόγω της
σοβαρότητας που δείχνουν οι Ρώσοι στη διοργάνωση. Εχουν άλλωστε ψυχολογία από τις 2 νίκες και την πρώτη θέση στον όμιλο, ομοιογένεια, αλλά και το αβαντάζ της έδρας.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
198. Μόναχο 1860- Λίμπεκ 1 1.71
213. Λίνκολν - Μπρίστολ Ρόβερς όβερ 2,5 1.88
225. Ολνταμ - Μόρκαμ όβερ 2,5 1.87

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
370. Κροατία - Σουηδία G.G. 1.80
384. Πολωνία - Ιταλία G.G. 1.75
385. Ρωσία - Τουρκία 1 2.08