Σάββατο, 13 Μάρτιος 2021 10:32

Στο... Πι και Φι: Διπλό... τίτλου η Ατλέτικο

Γράφτηκε από τον
Στο... Πι και Φι: Διπλό... τίτλου η Ατλέτικο

Καλημέρα σας. Επιλογές από πέντε λίγκες έχει το μενού της στήλης αυτό το Σαββατοκύριακο.

Πρέμιερ Λιγκ, Μπουντεσλίγκα, Σαμπιονά, Σούπερ Λίγκα και Πριμέρα. Στην Ισπανία, η Ατλέτικο οδηγεί την κούρσα, έχοντας 6 βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Μπαρτσελόνα και οχτώ από την τρίτη Ρεάλ.
Η ομάδα του Σιμεόνε είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και με διπλό στην έδρα της Χετάφε θα κάνει αποφασιστικό βήμα. Οι γηπεδούχοι έχουν υποχωρήσει στην 15η θέση, δεν έχουν καμία σχέση με την περσινή ομάδα και το ματς εξαρτάται καθαρά από την απόδοση της Ατλέτικο. Από την Ισπανία θα κρατήσουμε και το διπλό της Βιγιαρεάλ, που έδειξε σημάδια αντίδρασης με τη νίκη επί της Ντιναμό στο Γιουρόπα Λιγκ.
Στο πρωτάθλημα μετρά οχτώ ματς χωρίς νίκη και κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης. Η Εϊμπάρ, ωστόσο, στην έδρα της έχει κερδίσει μόλις ένα ματς σε 13 αγώνες και θα δώσει μάχη για την παραμονή. Υπάρχει διαφορά ποιότητας και περιμένουμε να φανεί στο χορτάρι.
Στην Αγγλία, η Εβερτον θέλει νίκη με την Μπέρνλι για να μην χάσει το... τρένο της Ευρώπης και πιστεύουμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα λυγίσει την αντίσταση των φιλοξενούμενων, που βρίσκονται στην 15η θέση της βαθμολογίας.
Στην Γερμανία Ντόρτμουντ και Χέρτα θέλουν βαθμούς για διαφορετικούς λόγους. Η πρώτη για να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ και η δεύτερη για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Φαβορί η Ντόρτμουντ, αλλά η άμυνά της δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Γι’ αυτό και θα ποντάρουμε στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.
Ιδια επιλογή και για το ζευγάρι Αρης -ΟΦΗ με τους Θεσσαλονικείς να βρίσκονται στη δεύτερη θέση και τους Κρητικούς στην 13η – προτελευταία θέση. Ο ΟΦΗ μετά 9 σερί ήττες, αλλά η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία (Νιόπλιας αντί Σίμου) και το κίνητρο για επιβίωση κάνουν το ματς δύσκολο για τον Αρη. Σε τιμές αουτσάιντερ το αμφίσκορο (2.20)
Τέλος στη Γαλλία, η Μονακό υποδέχεται την πρωτοπόρο Λιλ και με νίκη θα μπει στο κόλπο του τίτλου, μειώνοντας τη μεταξύ τους διαφορά στους 4 βαθμούς. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά η φετινή Μονακό είναι αξιόπιστη στην έδρα της (μόνο μια 1 ήττα σε 14 αγώνες) και θα την εμπιστευτούμε.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Εβερτον – Μπέρνλι 1 1.90
Χετάφε – Ατλέτικο Μαδρίτης 2 1.90
Ντόρτμουντ Χέρτα G.G. 1.65

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Αρης – ΟΦΗ G.G. 2.20
Εϊμπάρ – Βιγιαρεάλ 2 2.37
Μονακό – Λιλ 1 2.47