Σάββατο, 20 Μάρτιος 2021 11:24

Στο... Πι και Φι: Επιλογές από έξι λίγκες

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Από την Ιταλία θα ξεκινήσουμε σήμερα και το ματς της Κροτόνε με την Μπολόνια.

Ενα παιχνίδι που αναμένεται να... ανοίξει, με δεδομένο ότι οι γηπεδούχοι “καίγονται” για τη νίκη, όντας στην τελευταία θέση του Καμπιονάτο και σε κάθε αγώνα παίρνουν ρίσκα. Κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτεί η σχετικά άνετη Μπολόνια (+9 από τη ζώνη του υποβιβασμού) και να σκοράρει. Τα τελευταία ματς και των δύο ομάδων έχουν γκολ και το όβερ 2,5 δείχνει εφικτό. Στην Ισπανία η Ρεάλ ελπίζει για τον τίτλο, μετά τη νέα απώλεια βαθμών της Ατλέτικο, αλλά σήμερα έχει δύσκολη αποστολή. Η Θέλτα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και θα της βάλει δύσκολα. Γι’ αυτό αποφεύγουμε το σημείο και ποντάρουμε στα πολλά γκολ, που παραδοσιακά έχει το εν λόγω ζευγάρι. Ενδεικτικά τα σκορ στο Βίγκο από το 2015: 2-4, 1-3, 1-4, 2-2, 2-4, 1-3.
Στην Σούπερ Λίγκα ξεκινούν σήμερα τα πλέι – άουτ. ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος είναι από τις ομάδες που έχουν ουσιαστικά εξασφαλίσει την παραμονή και θα παίξουν με λιγότερο άγχος σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα.
Ο ΠΑΣ δείχνει σε εξαιρετικό φεγγάρι, αλλά ο Ατρόμητος θέλει να κάνει μια νέα αρχή με τον Παντελίδη στον πάγκο. Περιμένουμε να σκοράρουν και οι δύο, όπως έγινε και στα πρόσφατα παιχνίδια τους στο κύπελλο (2-2, 2-3).
Στη Δανία διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική της κανονικής σεζόν. Η Ααλμποργκ χρειάζεται νίκη και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να μπει στην εξάδα. Η Οντένσε είναι σίγουρα στα πλέι – άουτ. Το μονόπλευρο κίνητρο μας ωθεί στον άσο.
Στην Γερμανία, η Φράιμπουργκ υποδέχεται την Αουγκσμπουργκ και θέλει το τρίποντο για να διατηρήσει ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη.
Η Αουγκσμπουργκ ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη και μια ήττα αύριο θα θεωρηθεί... εντός προγράμματος.
Στη Γαλλία, ξεχωρίζει το ντέρμπι ανάμεσα στη Λυών και τη Παρί Σεν Ζερμέν. Αμφότερες κυνηγούν τη Λιλ στην κούρσα του τίτλου και το μεταξύ τους ματς είναι κομβικό, μιας και υπολείπονται τρεις βαθμούς από την κορυφή.
Η μεγάλη ανάγκη για τη νίκη προμηνύει παιχνίδι με ρυθμό και γκολ, αν αναλογιστούμε ότι η άμυνα δεν είναι για καμία το δυνατό της χαρτί. Το συνδυαστικό στοίχημα (γκολ – γκολ και όβερ 2,5) ανεβάζει την απόδοση στο 1,75.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Κροτόνε – Μπολόνια όβερ 2,5 1.73
Θέλτα – Ρεάλ όβερ 2,5 1.72
ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος G.G. 1.95

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Ααλμποργκ – Οντένσε 1 2.15
Φράιμπουργκ – Αουγκσμπουργκ 1 1.97
Λυών – Παρί Σεν Ζερμεν G- G. και όβερ 2,5 1.75