Σάββατο, 27 Μάρτιος 2021 11:23

Στο... Πι και Φι: Παιχνίδι με τις εθνικές

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Τα προκριματικά του Μουντιάλ δεσπόζουν στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.

Η εθνική μας ομάδα έχει ρεπό την δεύτερη αγωνιστική και θα δώσει την Κυριακή φιλικό στην Τούμπα με την Ονδούρα, ενόψει του αγώνα που ακολουθεί την Τετάρτη με τη Γεωργία. Η Ελλάδα έκανε ονειρεμένη πρεμιέρα, καθώς ανήμερα της 25ης Μαρτίου υποχρέωσε την Ισπανία σε εντός έδρας ισοπαλία.
Οι Ισπανοί φιλοξενούνται αύριο από τη Γεωργία και δεν έχουν περιθώρια για απώλειες. Μετά τη “γκέλα” της Πέμπτης περιμένουμε να μπουν δυνατά από το ξεκίνημα και να “καθαρίσουν” το τρίποντο.
Οι γηπεδούχοι, που προέρχονται από την ήττα από τη Σουηδία, δύσκολα θα αντέξουν κόντρα στο φαβορί του 2ου ομίλου.
Στον 5ο όμιλο, Τσεχία και Βέλγιο ξεκίνησαν με νίκες κόντρα σε Εσθονία και Ουαλία, αντίστοιχα και απόψε θα αναμετρηθούν μεταξύ τους, με φόντο την πρωτιά. Το Βέλγιο υπερέχει σε ποιότητα και αναμένεται να ζευγαρώσει τις νίκες του.
Ξεκάθαρο φαβορί υπάρχει και στο Ρουμανία – Γερμανία για τον 10ο όμιλο. Τα “πάντσερ” νίκησαν εύκολα την Ισλανδία, η Ρουμανία κέρδισε τη Β. Μακεδονία, αλλά αύριο θα είναι έκπληξη αν δεν ηττηθεί. Για να ανεβάσουμε την απόδοση ποντάρουμε στη νίκη των Γερμανών με όβερ 2,5.
Στον 4ο όμιλο, η Ουκρανία πήρε σπουδαίο βαθμό στην πρεμιέρα από την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία. Για να έχει όμως αντίκρισμα θα πρέπει να νικήσει στο Κίεβο τη Φινλανδία, που αναδείχθηκε ισόπαλη στο γήπεδό της με τη Βοσνία, χάνοντας στο τέλος το τρίποντο. Οι Ουκρανοί έχουν καλή ψυχολογία και θα τους δώσουμε προβάδισμα.
Στον 1ο όμιλο, ξεχωρίζει η αναμέτρηση στο Βελιγράδι ανάμεσα στη Σερβία και την Πορτογαλία. Η Σερβία νίκησε με ανατροπή την Ιρλανδία και η Πορτογαλία εύκολα το Αζερμπαϊτζάν. Η ομάδα του Σάντος είναι ανώτερη, αλλά το έργο της δεν θα είναι εύκολο. Αποφεύγουμε το σημείο και ποντάρουμε στο να βρουν δίχτυα και οι δύο ομάδες.
Κλείνουμε με το Χαλ – Τζίλιγχαμ για την Α’ κατηγορία της Αγγλίας. Η Χαλ οδηγεί την κούρσα, αλλά η Τζίλιγχαμ έχει φέτος 8 διπλά και είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες (4-1-1 στα τελευταία 6 ματς). Περιμένουμε ματς με γκολ.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Χαλ – Τζίλιγχαμ όβερ 2,5 2.02
Τσεχία – Βέλγιο 2 1.70
Σερβία – Πορτογαλία G.G. 1.88

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Ρουμανία – Γερμανία 2 και όβερ 2,5 1.80
Γεωργία – Ισπανία 2-2 Η/Τ 1.65
Ουκρανία – Φινλανδία 1 1.72