Σάββατο, 15 Μάιος 2021 10:42

Στο... Πι και Φι: Το σηκώνει η Τσέλσι

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Η ώρα για να μάθουμε τη νέο κυπελλούχο Αγγλίας έφθασε, καθώς σήμερα στις 7.15 μ.μ. θα διεξαχθεί ο τελικός στην αρχαιότερη ποδοσφαιρική διοργάνωση του πλανήτη. 

Τσέλσι και Λέστερ θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στο Γουέμπλει παρουσία 22.000 θεατών, όπως αποφάσισε η βρετανική κυβέρνηση,
Για τη Τσέλσι ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο μεγάλος στόχος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αδιαφορήσει για το κύπελλο. Θα τα δώσει όλα, ώστε να πάρει τη νίκη και να πάει με την καλύτερη ψυχολογία στο μεγάλο ραντεβού σε λίγες μέρες με τη Μάντσεστερ Σίτι.
Η Λέστερ "διψά" για έναν τίτλο, αλλά η ομάδα του Τούχελ υπερέχει σε ποιότητα και πιστεύουμε πως στο τέλος αυτή θα σηκώσει το τρόπαιο..
Στην Τουρκία διεξάγεται απόψε η τελευταία αγωνιστική. Η Γαλατά μετά την ήττα της Μπεσίκτας ελπίζει πλέον στην κατάκτηση του τίτλου.
Για να τα καταφέρει χρειάζεται να νικήσει εντός την αδιάφορη Μαλάτιασπορ και η Μπεσίκτας να μην κερδίσει εκτός την επίσης αδιάφορη Γκετζέπε.
Σε περίπτωση που κερδίσουν και οι δύο, η Γαλατά θέλει η δική της νίκη να είναι με τουλάχιστον τρία γκολ περισσότερα από αυτή της Μπεσίκτας.
Ως εκ τούτου, θα πρέπει να μπει δυνατά ώστε να πετύχει όσα περισσότερα γκολ μπορεί. Η νίκη από το ημίχρονο ανεβάζει την απόδοση στο 1.75.
Στη μάχη για την 5η θέση, η Χατάισπορ, θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από τη Σίβασπορ που παίζει με την Κασίμπασα. Η Χατάισπορ οφείλει λοιπόν να κάνει το καθήκον της με τη αδιάφορη Γκαζιάντεπ και να περιμένει. Το μονόπλευρο κίνητρο μας οδηγεί στον άσο.
Την Κυριακή το Αμβούργο φιλοξενείται από την Οσναμπρικ και μόνο με διπλό θα ελπίζει για άνοδο στη Μπουντεσλίγκα. Οι γηπεδούχοι είναι στην προτελευταία θέση και εντός έδρας έχουν απολογισμό 2-1-13. Θα είναι... αυτοκτονία για το Αμβούργο να χάσει βαθμούς σε αυτό την έδρα.
Στη Γαλλία, η Λιλ βρίσκεται μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου και γι' αυτό ο άσος κόντρα στην αδιάφορη Σεντ Ετιέν προσφέρεται στο 1.34.
Οι φιλοξενούμενοι όμως έδειξαν και με τη Μαρσέιγ ότι δεν χαρίζονται και θα επιλέξουμε το αμφίσκορο, καθώς το άγχος βρίσκεται στην πλευρά των πρωτοπόρων. Από το Σαμπιονά θα κρατήσουμε και το όβερ 2,5 στην αναμέτρηση της Μονακό με τη Ρεν, καθώς και οι δύο ομάδες θέλουν μόνο νίκη στην προτελευταία αγωνιστική. Η πρώτη για το Τσάμπιονς Λιγκ και η δεύτερη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
226. Τσέλσι - Λέστερ 1 1.85
240. Γαλατά - Μαλάτιασπορ 1 ημίχρονο - 1 τελικό 1.75
247. Χατάισπορ - Γκαζιάντεπ 1 1.94

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
548. Οσναμπρικ - Αμβούργο 2 1.73
941. Λιλ - Σεντ Ετιέν G.G. 2.02
944. Μονακό - Ρεν όβερ 2,5 1.80