Σάββατο, 22 Μάιος 2021 12:16

Στο... Πι και Φι: Γκολ στον τελικό και άσοι με κίνητρο

Γράφτηκε από τον

 

Καλημέρα σας. Ολυμπιακός ή ΠΑΟΚ; Η απάντηση θα δοθεί απόψε στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν το κύπελλο Ελλάδας.

Οι “ερυθρόλευκοι” μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, θέλουν να κάνουν το νταμπλ και ο Δικέφαλος να κλείσει τη σεζόν μ’ έναν τίτλο. Ο τυπικά γηπεδούχος Ολυμπιακός είναι το φαβορί, αλλά σ’ έναν τελικό μπορεί να συμβούν τα πάντα. Οι επιθέσεις των δύο ομάδων εγγυώνται γκολ και αντί για σημείο, θα ποντάρουμε στο αουτσάιντερ όβερ 2,5
Στη Μπουντεσλίγκα, η Ντόρτμουντ με έξι σερί νίκες εξασφάλισε το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ και θα παίξει δίχως άγχος με την επίσης αδιάφορη Λεβερκούζεν, που βγήκε στο Γιουρόπα Λιγκ και σήμερα θα έχει πολλές απουσίες.
Η Ντόρτμουντ θέλει να κλείσει νικηφόρα τη σεζόν, είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στη Γερμανία αυτόν τον καιρό (το έδειξε και με τον θρίαμβο στον τελικό κυπέλλου με τη Λειψία) και πιστεύουμε ότι θα μπει με το... πόδι στο γκάζι. Ο άσος από το ημίχρονο ανεβάζει την απόδοση στο 2.20.
Ιδια επιλογή και για το Ναντ – Μονπελιέ, με τη διαφορά ότι η Ναντ παίζει την παραμονή στην κατηγορία και οι φιλοξενούμενοι είναι αδιάφοροι. Οι γηπεδούχοι με 4 σερί νίκες κρατούν την κατάσταση στα χέρια τους, αφού με νίκη σώζονται οριστικά. Πιστεύουμε ότι θα το “καθαρίσουν” από νωρίς, αδιαφορώντας για τα υπόλοιπα παιχνίδια.
Το κίνητρο μας ωθεί στον άσο και στην αναμέτρηση της Αρσεναλ με τη Μπράιτον. Η πρώτη για να βγει στην Ευρώπη, χρειάζεται νίκη και να χάσουν βαθμούς Εβερτον, Τότεναμ, που έχουν δύσκολα παιχνίδια με Μ. Σίτι και Λέστερ, αντίστοιχα. Η Μπράιτον περιμένει απλά να τελειώσει το πρωτάθλημα.
Το ίδιο ισχύει και για το Σασσουόλο – Λάτσιο. Η Σασσουόλο διεκδικεί ευρωπαϊκό εισιτήριο, το οποίο έχει ήδη τσεκάρει η Λάτσιο. Στο 1.89 ο άσος. Στην Ισπανία η Μπέτις με νίκη θα βγει στο Γιουρόπα και η αδιάφορη Θέλτα δύσκολα θα της σταθεί στο εμπόδιο. Το διπλό σε αποδόσεις διπλασιασμού.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
196. Ντόρτμουντ – Λεβερκούζεν 1 ημίχρονο – 1 τελικό 2.20
241. Θέλτα – Μπέτις 2 2.01
269. Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ όβερ 2,5 1.99


ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
359. Αρσεναλ – Μπράιτον 1 1.58
411. Σασσουόλο – Λάτσιο 1 1.89
419. Ναντ – Μονπελιέ 1 ημίχρονο – 1 τελικό 2.08