Παρασκευή, 18 Ιούνιος 2021 11:19

Euro 2020: "Καίγεται" η Κροατία, παίρνει το ντέρμπι η Αγγλία

Γράφτηκε από τον

Τρία παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του Euro 2020, όλα για τη δεύτερη αγωνιστική στη φάση των ομίλων.

Στις 4 μ.μ. η Σουηδία παίζει με τη Σλοβακία (5ος όμιλος), στις 7 μ.μ. η Κροατία με την Τσεχία και στις 10 μ.μ. η Αγγλία με την Σκωτία.
Τα δύο τελευταία ματς είναι για τον τέταρτο όμιλο, στον οποίο έχουν πάρει κεφάλι στη βαθμολογία η Αγγλία και η Τσεχία με τις νίκες κόντρα σε Κροατία (1-0) και Σκωτία (2-0), αντίστοιχα. Στον 5ο όμιλο, η Σουηδία ξεκίνησε με "λευκή" ισοπαλία κόντρα στο φαβορί Ισπανία, ενώ η Σλοβακία έκανε την έκπληξη και νίκησε με 2-1 την Πολωνία, παίζοντας με αριθμητικό πλεονέκτημα στο τελευταίο ημίωρο.
Η Σλοβακία θα μπει λοιπόν στο γήπεδο με την ψυχολογία στα ύψη και σκοπό να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.
Η Σουηδία ξέρει ότι σήμερα πρέπει να επιτεθεί, ώστε να έρθει η νίκη. Δεν θα πάρει όμως ιδιαίτερα ρίσκα, αφού και η ισοπαλία δεν θα είναι... καταστροφή, έχοντας να παίξει τελευταία αγωνιστική με την Πολωνία.
Πρόκειται για ματς - τριπλή, που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Θα αποφύγουμε το σημείο και θα ποντάρουμε στα 2-3 γκολ, μιας και δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ.
Στον τέταρτο όμιλο, η Κροατία ήταν κατώτερη στην πρεμιέρα από την Αγγλία και μοιραία έμεινε με άδεια χέρια. Η ήττα όμως από το φαβορί όχι μόνο του ομίλου, αλλά και της διοργάνωσης (μαζί με τη Γαλλία) θεωρείται εντός προγράμματος για τους Κροάτες.
Αρκεί να κάνουν το καθήκον τους σήμερα και να κερδίσουν τους Τσέχους, ώστε να βάλουν τις βάσεις για πρόκριση στα νοκ - άουτ. Κάθε άλλο αποτέλεσμα είναι απαγορευτικό για την Κροατία, που περιμένουμε να δείξει διαφορετικό πρόσωπο και να πάρει τη νίκη.
Η Τσεχία άφησε θετικές εντυπώσεις την πρώτη αγωνιστική, αλλά η Κροατία δεν είναι... Σκωτία και οι τυπικά γηπεδούχοι "καίγονται" για το τρίποντο.
Στο γειτονικό ντέρμπι Αγγλία - Σκωτία, υπάρχει ξεκάθαρη διαφορά δυναμικότητας, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το ματς γίνεται στο Γουέμπλει.
Η Σκωτία περίμενε χρόνια αυτό το ματς σε Euro, αλλά δύσκολα θα αντέξει. Η Αγγλία αναμένεται να ζευγαρώσει τις νίκες και περιμένουμε να το κάνει με πειστική εμφάνιση.
Ο άσος σε συνδυασμός με όβερ 2,5 ανεβάζει την απόδοση στο 2,07.

ΠΡΟΤΑΣΗ
118. Σουηδία - Σλοβακία 2-3 γκολ 1.94
119. Κροατία - Τσεχία 1 2.05
120. Αγγλία - Σκωτία 1 και όβερ 2,5 2.07