Δευτέρα, 28 Ιούνιος 2021 10:25

Euro 2020: Μάχες σε Κοπεγχάγη και Βουκουρέστι

Γράφτηκε από τον
Euro 2020: Μάχες σε Κοπεγχάγη και Βουκουρέστι

Κροατία - Ισπανία και Γαλλία - Ελβετία, έχει το σημερινό μενού στο Euro 2020.

Οι νικητές από αυτά τα ζευγάρια θα ανταμώσουν στα προημιτελικά, με τους μπουκ να προσφέρουν σε τιμές φαβορί τις νίκες Ισπανίας και Γαλλίας. Αμφότερα τα ματς θα διεξαχθούν σε... ουδέτερο έδαφος.
Η Κροατία με την Ισπανία, θα παίξουν στις 7 μ.μ. στην Κοπεγχάγη και οι Γάλλοι με τους Ελβετούς στις 10 μ.μ. στο Βουκουρέστι, οπότε δεν υφίσταται ο παράγοντας έδρα για καμία από τις τέσσερις ομάδες. Υπάρχει βέβαια διαφορά δυναμικότητας ιδιαίτερα στο δεύτερο χρονικά ματς της ημέρας.
Πρόκειται όμως για νοκ - άουτ παιχνίδια, όπου τα λάθη δεν συγχωρούνται και αν μια ομάδα βρεθεί στην μέρα της, μπορεί να κάνει την έκπληξη.
Η Κροατία έχει παίκτες παγκόσμιας κλάσης όπως ο Μόντριτς και ο Πέρισιτς και δεν είναι... Σλοβακία για να κάνει περίπατο η Ισπανία, που ξέσπασε μεν στο τελευταίο ματς στη φάση των ομίλων, αλλά στα δύο πρώτα παιχνίδια προβλημάτισε. Πιστεύουμε ότι οι Κροάτες θα βρουν ευκαιρίες, αλλά δύσκολα θα κρατήσουν το μηδέν.
Το αμφίσκορο σε τιμές αουτσάιντερ αξίζει ποντάρισμα, με βάση τα όσα έχουμε δει από τις δύο ομάδες μέχρι σήμερα.
Στο Γαλλία - Ελβετία, οι Γάλλοι έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο, αφού διαθέτουν φοβερή ποιότητα από τη μέση και μπροστά.
Ο Καντέ κυριαρχεί στο χώρο του κέντρου και ο Μ' Μπαπέ με τον Μπενζεμά μπορούν τη... μισή φάση να την κάνουν γκολ. Στους ομίλους έπαιξε στο... ρελαντί και προκρίθηκε, ως πρώτη από το πιο δύσκολο γκρουπ πετυχαίνοντας γκολ σε όλα τα παιχνίδια. Ο στόχος για την ομάδα του Νεεσάν δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τροπαίου. Για την Ελβετία η πρόκριση στα νοκ - άουτ είναι επιτυχία και θα είναι τεράστια έκπληξη να αφήσει εκτός τους Γάλλους. Μπορεί όμως να σκοράρει και να βοηθήσει ώστε να ανοίξει το ματς.
Οπως και να 'χει, περιμένουμε από την Γαλλία νίκη με πειστική εμφάνιση και για να ανεβάσουμε την απόδοση πάμε με το συνδυαστικό στοίχημα 1 και όβερ 2,5.

ΠΡΟΤΑΣΗ
104. Κροατία - Ισπανία G.G. 2,01
105. Γαλλία - Ελβετία 1 και όβερ 2,5 2,49