Τρίτη, 29 Ιούνιος 2021 11:38

Euro 2020: Τα τελευταία εισιτήρια για τα προημιτελικά

Γράφτηκε από τον

Τα δύο τελευταία εισιτήρια για τους “8” του Euro 2020 ζητούν... κάτοχο.

Στις 7 μ.μ. στο Γουέμπλει η Αγγλία θα αναμετρηθεί με τη Γερμανία,στο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας και τρεις ώρες αργότερα η Σουηδία θα ανταμώσει με την Ουκρανία στην Γλασκώβη.
Αμφότερα τα ματς είναι νοκ – άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.
Οι μπουκ βλέπουν μοιρασιά στη μονομαχία της Αγγλίας με τη Γερμανία και προσφέρουν το Χ σε χαμηλές τιμές (2,96).
Η Αγγλία προκρίθηκε ως πρώτη σε όμιλο με Κροατία, Τσεχία και Σκωτία, ενώ η Γερμανία τα... χρειάστηκε και απέφυγε στο τέλος τον αποκλεισμό από την Ουγγαρία, παίρνοντας τη δεύτερη θέση πίσω από τη Γαλλία και έχοντας την ισοβαθμία με την Πορτογαλία.
Τα “πάντσερ” είναι ικανά για το καλύτερο, όπως έδειξαν στο 4-2 επί της Πορτογαλίας, αλλά και για το χειρότερο (2-2 με Ουγγαρία). Η Αγγλία επίσης δεν είχε σταθερότητα, αφού η καλή εμφάνιση με την Κροατία (1-0), δεν είχε συνέχεια με την Σκωτία (0-0) και με την Τσεχία (1-0) νίκησε χωρίς να εντυπωσιάσει.
Πιστεύουμε όμως ότι σήμερα θα δείξει το καλό της πρόσωπο, έχοντας και το αβαντάζ της έδρας και ξέροντας ότι θα ξεπεράσει το εμπόδιο της Γερμανίας, ανοίγει ο δρόμος για τον τελικό (στα προημιτελικά παίζει με το νικητή Σουηδία – Ουκρανία). Στο 2,49 θα ρισκάρουμε με τον άσο, περιμένοντας ένα μεγάλο ματς και από τον Χάρι Κέιν, που μέχρι σήμερα έχει περάσει απαρατήρητος.
Στο έτερο ματς της βραδιάς, θα αποφύγουμε το σημείο και θα ποντάρουμε στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.
Η Σουηδία έχει δείξει καλύτερη εικόνα και άφησε δεύτερη στον όμιλο την Ισπανία, ενώ η Ουκρανία προκρίθηκε ως μία από τις τέσσερις καλύτερες τρίτες με μόλις 3 βαθμούς. Τα νοκ – άουτ όμως είναι διαφορετική ιστορία και η Ουκρανία ξέρει ότι απέναντι της δεν έχει κάποιο μεγαθήριο. Και οι δύο ομάδες έχουν ποιοτικούς επιθετικούς, που θα έχουν τις στιγμές τους.

ΠΡΟΤΑΣΗ
106. Αγγλία – Γερμανία 1 2,49
107. Σουηδία – Ουκρανία G.G. 1,98