Σάββατο, 03 Ιούλιος 2021 12:12

Euro 2020: Ραντεβού στους “4” για Δανία και Αγγλία

Γράφτηκε από τον
Euro 2020: Ραντεβού στους “4” για Δανία και Αγγλία

Σe Μπακού και Ρώμη στρέφονται σήμερα τα βλέμματα στο Euro 2020.

Στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν θα αναμετρηθούν στις 7 μ.μ. η Τσεχία με τη Δανία στον τρίτο κατά σειρά προημιτελικό και τρεις ώρες αργότερα στην “αιώνια πόλη” η Ουκρανία θα ανταμώσει με την Αγγλία, με έπαθλο το τέταρτο και τελευταίο εισιτήριο για τα ημιτελικά. Τσεχία και Δανία αποτελούν τις ευχάριστες εκπλήξεις της διοργάνωσης. καθώς λίγοι πίστευαν ότι θα έφθαναν στους “8”.
Πλέον μία από τις δύο θα βρεθεί ένα βήμα πριν από τον τελικό. Η Τσεχία απέκλεισε στα νοκ – άουτ την Ολλανδία και η Δανία την Ουαλία. Και οι δύο ομάδες ζουν το όνειρό τους και ευελπιστούν να έχει και... συνέχεια.
Η Δανία μετά το σοκ με τον Ερικσεν, συσπειρώθηκε και παίζει με απίστευτη ένταση, ψυχή και πάθος.
Στα δύο τελευταία ματς με Ρωσία και Ουαλία πέτυχε οχτώ γκολ και με κεκτημένη ταχύτητα μπορεί να νικήσει την Τσεχία, που στηρίζεται στον Σικ. Δεν εντυπωσιάζει, αλλά είναι αποτελεσματική και θα παίξει και σήμερα με βασικό μέλημα το μηδέν και αν μπορεί να χτυπήσει στην κόντρα ή με κάποιο στημένο.
Η Δανία θα προσπαθήσει να πάει σε πιο υψηλό τέμπο και αν τα καταφέρει, έχει προβάδισμα για τη νίκη, που θα τη φέρει στα ημιτελικά. Εκεί όπου θα συναντήσει το νικητή του ζευγαριού Ουκρανία – Αγγλία,
Η Ουκρανία για πρώτη φορά φιγουράρει στους “8” και είναι το απόλυτο αουτσάιντερ όχι μόνο στο σημερινό ματς, αλλά και για να κατακτήσει το τρόπαιο. Αντίθετα η Αγγλία είναι το πρώτο φαβορί αφού οι ημιτελικοί και ο τελικός θα γίνουν στην έδρα της.
Η Αγγλία συνεχίζει αήττητη στη διοργάνωση και χωρίς να έχει δεχτεί γκολ. Θυσιάζει το θέαμα στο βωμό του αποτελέσματος και με αυτή την τακτική θέλει να φθάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής. Δεν ξέρουμε αν θα τα καταφέρει, αλλά την Ουκρανία πιστεύουμε ότι θα την κερδίσει. Η ομάδα του Σεβτσένκο δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν (έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα ματς) έχοντας απέναντι της επιθετικούς όπως ο Στέρλινγκ και ο Κέιν και για να ανεβάσουμε την απόδοση, θα πάμε με το συνδυαστικό στοίχημα 2 και όβερ 1,5.

ΠΡΟΤΑΣΗ
110. Τσεχία – Δανία 2 2,02
111. Ουκρανία – Αγγλία 2 και όβερ 1,5 1,72