Σάββατο, 04 Σεπτέμβριος 2021 11:14

Στο... Πι και Φι: Στο προσκήνιο οι εθνικές

Γράφτηκε από τον
Στο... Πι και Φι: Στο προσκήνιο οι εθνικές

Καλημέρα σας. Οι μάχες των εθνικών ομάδων για την πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.

Η Ελλάδα δίνει την Κυριακή στην Πρίστινα κομβικό ματς με αντίπαλο το Κόσοβο και θέλει μόνο νίκη για να μπει στο... κόλπο της δεύτερης θέσης.
Η νίκη της Σουηδίας κόντρα στο φαβορί του ομίλου Ισπανία, κάνει επιτακτικό το διπλό για την Ελλάδα, που άρεσε, παρά την ήττα, στο φιλικό με την Ελβετία. Αν δείξει το ίδιο πρόσωπο θα πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη σε αυτά τα προκριματικά, ύστερα από δύο ισοπαλίες στο δεύτερο γκρουπ.
Στον τρίτο όμιλο, η Ιταλία δοκιμάζεται από την Ελβετία, η οποία θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες.
Οι πρωταθλητές Ευρώπης θέλουν να “ρεφάρουν” την εντός έδρας ισοπαλία με την Βουλγαρία και το ματς εξαρτάται από τη δική τους απόδοση. Στο πρόσφατο Euro η “Σκουάντρα Ατζούρα” νίκησε με 3-0 μια πλήρη Ελβετία. Από τα προκριματικά για την ευρωπαϊκή ζώνη θα κρατήσουμε και τα αμφίσκορα στις αναμετρήσεις Ισραήλ – Αυστρία και Αλβανία – Ουγγαρία, ποντάροντας στους καλούς επιθετικούς των εν λόγω ομάδων, αλλά και στα...αμυντικά κενά που έχουν παρουσιάσει.
Από εκεί και πέρα, η Λαντσκρόνα έχει ευκαιρία νίκης κόντρα στην ντεφορμέ Μπράγκε που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και έχει μόνο 2 νίκες σε οχτώ εντός έδρας αγώνες. Οι φιλοξενούμενοι διεκδικούν άνοδο στη Β’ Σουηδίας και τέτοια ματς οφείλουν να τα κερδίζουν.
Υψηλές βλέψεις έχει και η Αλμερία στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, που υποδέχεται τη Μάλαγα.
Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα και θα μπουν αποφασισμένοι για να επιστρέψουν στις επιτυχίες,, κόντρα σ’ έναν αντίπαλο που έχει απουσίες και θα παραταχθεί με βασικό μέλημα την αποφυγή της ήττας.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
932. Μπράγκε – Λαντσκρόνα 2 2,,40
1028. Ισραήλ – Αυστρία G.G. 1.80
1034. Αλμερία – Μάλαγα 1 1,71

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
1100. Αλβανία – Ουγγαρία G.G. 2,12
1113. Ελβετία – Ιταλία 2 1,98
1115. Κόσοβο – Ελλάδα 2 2,15