Σάββατο, 11 Σεπτέμβριος 2021 11:02

Στο... Πι και Φι: Με φόρα ο Αστέρας, διπλό η Μπάγερν

Γράφτηκε από τον
Στο... Πι και Φι: Με φόρα ο Αστέρας, διπλό η Μπάγερν

Καλημέρα σας. Στο Αγρίνιο ανοίγει σήμερα η “αυλαία” για τη Super League 1 της σεζόν 2021-22, εκεί όπου ο Παναιτωλικός θα υποδεχτεί τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι Αρκάδες περίμεναν πως και πως την έναρξη του πρωταθλήματος, καθώς βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, όντας αήττητοι στα φιλικά!
Νίκησαν την ΑΕΚ, πήραν ισοπαλία από τον Παναθηναϊκό και επικράτησαν εύκολα δύο φορές του Απόλλωνα και του Ιωνικού. “Οπλο” η ομοιογένεια, καθώς έγιναν λίγες προσθήκες στο μεταγραφικό παζάρι, ενώ συνεχίζει στον πάγκο ο Ράσταβατς. Αντίθετα στον Παναιτωλικό έγινε ολική ανανέωση, αφού η ομάδα σώθηκε πέρυσι στα μπαράζ με την Ξάνθη. Ο Αναστασίου ανέλαβε τα ηνία και καλείται να μοντάρει μια τελείως καινούρια ομάδα. Ο Αστέρας δείχνει έτοιμος για την πρεμιέρα, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους και γι’ αυτό το διπλό από αουτσάιντερ γύρισε σε φαβορί (2,47).
Από την Ελλάδα θα κρατήσουμε και το όβερ 2,5 στο ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ιωνικό, που επιστρέφει στην κατηγορία μετά από 14 χρόνια. Η Ενωση ενισχύθηκε αισθητά, ειδικά από τη μέση και μπροστά και την περιμένουμε φέτος πιο επιθετική. Θέλει να συνδυάσει νίκη και θέαμα στο πρώτο ματς ενώπιον του κοινού της και δεν θα μπορούσε να είχε καλύτερο αντίπαλο απέναντί της.
Στη Μπουντεσλίγκα, η Χοφενχάιμ άγγιξε το βαθμό στο Ντόρτμουντ, χάνοντας στις καθυστερήσεις και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες απέναντι στη Μάιντς. Οι γηπεδούχοι υπερέχουν σε ποιότητα και έχουν ρόστερ για να βρεθούν στις ευρωπαϊκές θέσεις. Η Μάιντς στηρίζεται στην έδρα της και δύσκολα θα αντέξει.
Στο ντέρμπι Λειψία – Μπάγερν, θα πάμε με την ομάδα του Μονάχου. Ο Νάγκελζμαν επιστρέφει ως αντίπαλος της Λειψίας στην οποία εργάστηκε με επιτυχία για δύο χρόνια. Η Λειψία έχει ανέβει επίπεδο, αλλά οι πρωταθλητές παραμένουν το φαβορί για έναν ακόμα τίτλο και σε τέτοιες αποδόσεις σπάνια θα τους βρούμε φέτος. Τρίτο σημείο από τη Γερμανία, ο άσος της Αϊντραχτ κόντρα στην Στουτγκάρδη.
Η ομάδα της Φρανκφούρτης, δεν έχει νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές και το τρίποντο είναι μονόδρομος.
Τέλος στην Ισπανία η Ατλέτικο φιλοξενείται από την Εσπανιόλ και με τον Αντουάν Γκριεζμάν πλέον στην επίθεση, θέλει να μπει με το δεξί στην επανέναρξη μετά το διάλειμμα των εθνικών ομάδων.
Το ματς εξαρτάται από τη δική της απόδοση και πιστεύουμε ότι έστω και δύσκολα θα φύγει με το τρίποντο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
231. Χοφενχάιμ – Μάιντς 1 1.92
332. Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 2 2.47
350. Λειψία – Μπάγερν Μονάχου 2 2.15

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
438. Εσπανιόλ – Ατλέτικο 2 1.87
462. Αϊντραχτ Φρ. - Στουτγκάρδη 1 1.95
514. ΑΕΚ – Ιωνικός όβερ 2,5 1.84