Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021 11:02

Στο... Πι και Φι: Ντέρμπι με γκολ στην Αγγλία

Γράφτηκε από τον
Στο... Πι και Φι: Ντέρμπι με γκολ στην Αγγλία

Καλημέρα σας. Ωρα για ντέρμπι στην Αγγλία. Η Τσέλσι υποδέχεται σήμερα τη Μάντσεστερ Σίτι σε μια μονομαχία τίτλου.

Οι γηπεδούχοι συγκατοικούν με τη Λίβερπουλ στο ρετιρέ της Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας τρεις βαθμούς διαφορά από τη Σίτι, η οποία βλέπει φέτος τον ανταγωνισμό να αυξάνεται.
Οι “μπλε” με τον Λουκάκου πλέον στην επίθεση, δείχνουν ικανοί να φθάσουν στην κατάκτηση του τίτλου.
Εχουν ξεκινήσει με 4 νίκες και 1 ισοπαλία (εκτός με Λίβερπουλ) νικώντας άνετα Αρσεναλ και Τότεναμ.
Η ομάδα του Γκουαρδιόλα την πάτησε στην πρεμιέρα από την Τότεναμ και την περασμένη αγωνιστική έμεινε στο μηδέν με τη Σαουθάμπτον, αλλά τα ντέρμπι είναι άλλη ιστορία. Το ματς είναι ορισμός της τριπλής και καλό είναι να αποφύγουμε το σημείο, ποντάροντας στα γκολ, μιας και η ποιότητα από τη μέση και μπροστά, ξεχειλίζει και στις δύο ομάδες.
Λίγες ώρες αργότερα, η Εβερτον θα φιλοξενήσει τη Νόριτς. Τα “ζαχαρωτά” προέρχονται από την πρώτη ήττα της σεζόν, ενώ τα “καναρίνια” δεν έχουν ακόμα βαθμό. Η Εβερτον θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες και η Νόριτς να κάνει “σεφτέ”, αλλά με τέτοια άμυνα (14 γκολ σε 5 ματς) δύσκολα θα τα καταφέρει. Επιλογή και εδώ το όβερ 2,5
Στην Ισπανία, η Ρεάλ οδηγεί την κούρσα, σκοράροντας κατά... ριπάς, αλλά απόψε θα βρει απέναντι της έναν επικίνδυνο αντίπαλο. Η Βιγιαρεάλ με τον αέρα του αουτσάιντερ μπορεί να βρει δίχτυα και να επιβεβαιωθεί το αμφίσκορο.
Στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί το Βόλο, που είναι η μόνη ομάδα που έχει κάνει το 3 στα 3 και θα μπει στο γήπεδο ως πρωτοπόρος και με την ψυχολογία στα ύψη. Οι “πράσινοι” καίγονται ωστόσο για τη νίκη και στατιστικά είναι δύσκολο να μείνουν για τρίτο σερί ματς άσφαιροι.
Και τα τρία παιχνίδια του Βόλου στο πρωτάθλημα τελείωσαν με όβερ 2,5, γιατί να μην συνεχιστεί το σερί;
Στη Γερμανία η 6η αγωνιστική ολοκληρώνεται με το ματς της Φράιμπουργκ με την Αουγκσμπουργκ. Ενα ιδιαίτερο ματς για τους γηπεδούχους, καθώς θα παίξουν για τελευταία φορά σε αυτό το γήπεδο.
Από την επόμενη αγωνιστική μετακομίζουν στο νέο γήπεδο και θέλουν να αποχαιρετήσουν με νίκη την ιστορική τους έδρα, κόντρα σ’ ένα βατό αντίπαλο. Τέλος στη Γαλλία, η Μονακό δείχνει σημάδια ανάκαμψης και το ματς με τη νεοφώτιστη Κλερμόν προσφέρεται για να χτίσει σερί επιτυχιών.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
198. Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι όβερ 2,5 1.95
237. Εβερτον – Νόριτς όβερ 2,5 1.78
363. Ρεάλ – Βιγιαρεάλ G.G. 1.65

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
580. Παναθηναϊκός – Βόλος όβερ 2,5 1.97
1058. Φράιμπουργκ – Αουγκσμπουργκ 1 1.82
1052. Κλερμόν – Μονακό 2 1.90