Σάββατο, 11 Δεκέμβριος 2021 10:37

Στο... Πι και Φι: Παιχνίδι με τα γκολ

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Από τη Μπουντεσλίγκα θα ξεκινήσουμε σήμερα και το ματς της Χέρτα με την Αρμίνια, που έχει το χαρακτήρα του ντέρμπι παραμονής.

Οι γηπεδούχοι είναι μόλις στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού, εκεί όπου βρίσκεται η ομάδα του Μπίλεφελντ. Στη Χέρτα κάνει εντός έδρας ντεμπούτο ο Κορκούτ, που ξεκίνησε με ισοπαλία στη Στουτγκάρδη. Η αλλαγή προπονητή φέρνει συνήθως αλλαγή και στη ψυχολογία των παικτών και περιμένουμε από τη Χέρτα πάρει το τρίποντο. Η Αρμίνια άλλωστε δεν φημίζεται για τις εκτός έδρας επιδόσεις της (μία νίκη σε 6 ματς).
Στην Αγγλία, ο Τζέραρντ επιστρέφει το απόγευμα στο Ανφιλντ ως αντίπαλος όμως της Λίβερπουλ, έχοντας εδώ και ένα μήνα τα ηνία της Αστον Βίλα.
Σε 4 ματς στον πάγκο μετρά 3 νίκες και μία ήττα και οι φιλοξενούμενοι πάνε με καλή ψυχολογία στην έδρα της Λίβερπουλ.
Δύσκολα όμως θα πάρουν κάτι, αλλά ένα γκολ μπορούν να το πετύχουν ώστε να επιβεβαιωθεί το αμφίσκορο.
Στα Γιάννενα, θα παίξουν ο τοπικός ΠΑΣ με το Βόλο, που μετά τη νέα ήττα από τον Παναιτωλικό απομάκρυνε τον Αμπασκάλ από τον πάγκο. Οι γηπεδούχοι έρχονται από το διπλό με τη Λαμία και όλα είναι υπέρ τους (έδρα, ψυχολογία, φόρμα). Ο Βόλος όμως διαθέτει ποιοτικούς παίκτες και θα ψάξει αντίδραση.
Το όβερ 2,5 πληρώνει ικανοποιητικά όταν αγωνίζεται μια ομάδα με τέτοια επιθετική φιλοσοφία και αμυντικές αδυναμίες.
Στην Ιταλία, τα ματς της Τορίνο με την Μπολόνια έχουν παραδοσιακά γκολ και κρίνονται στις λεπτομέρειες. Αντί για σημείο, θα επιλέξουμε το γκολ – γκολ.
Ιδια επιλογή και για το ζευγάρι Βιγιαρεάλ – Βαγιεκάνο, με την πρώτη να έρχεται από τη μεγάλη νίκη – πρόκριση στους “16” του Τσάμπιονς Λιγ. Η Βαγιεκάνο, ωστόσο, φιγουράρει στην 6η θέση και είναι στο +11 από τη Βιγιαρεάλ. Παίζει χωρίς άγχος και είναι επικίνδυνη με κάθε αντίπαλο.
Στη Γαλλία, η 2η Ρεν θα υποδεχτεί την 4η Νις, σε μια αναμέτρηση ανοιχτή σε κάθε αποτέλεσμα, που υπόσχεται γκολ.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
216. Χέρτα – Αρμίνια 1 1.92
219. Λίβερπουλ – Αστον Βίλα G.G. 1.74
296. ΠΑΣ Γιάννινα – Βόλος όβερ 2,5 2.00

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
1029. Τορίνο – Μπολόνια G.G. 1,74
1046. Βιγιαρεάλ – Βαγιεκάνο G.G. 1.74
1074. Ρεν – Νις όβερ 2,5 1,78