Σάββατο, 08 Ιανουάριος 2022 12:06

Στο... Πι και Φι: “Τελικός” για Λεβάντε

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Με την αναμέτρηση της Λεβάντε με τη Μαγιόρκα ανοίγει σήμερα η “αυλαία” της 21ης αγωνιστικής στην Α’ Ισπανίας.

Ενα ματς – τελικός” για τους γηπεδούχους, καθώς αγνοούν τη νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ εντός μετρούν 6 ισοπαλίες και 3 ήττες, με συνέπεια να είναι στην τελευταία θέση. Η Μαγιόρκα βρίσκεται στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού και θεωρείται βατός αντίπαλος. Η Λεβάντε δεν έχει περιθώρια για απώλειες και προσμένουμε να μπει με το “μαχαίρι στα δόντια”. Από την Ισπανία, θα κρατήσουμε και το όβερ 2,5 στην αναμέτρηση της Βαγιεκάνο με την Μπέτις.
Η Ράγιο είναι εντυπωσιακή στο γήπεδό της (8 νίκες, 1 ισοπαλία), αλλά η Μπέτις φιγουράρει στην 3η θέση, με 5 διπλά σε εννέα εξόδους.
Στη Σούπερ Λίγκα, ο ΟΦΗ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα, που έχει σημαντικές απουσίες λόγω κορονοϊού. Ευκαιρία για τους Κρητικούς να επιστρέψουν στις νίκες και να διατηρήσουν την επαφή τους με τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Σε αυτές βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, που ταξιδεύει στο Βόλο με την ψυχολογία στα ύψη έπειτα από τη νίκη κόντρα στον Αρη. Το ματς εξαρτάται από την απόδοση των “πρασίνων”, που έδειξαν και στα δύο ματς Κυπέλλου με τον Βόλο, ότι τους... έχουν.
Στη Γερμανία, η Στουτγκάρδη φιλοξενείται από την ουραγό Γκρόιτερ Φιρτ και το διπλό θεωρείται μονόδρομος προκειμένου να ξεφύγει από τις θέσεις του υποβιβασμού.
Τέλος στη Γαλλία, η φορμαρισμένη Μονπελιέ θα αντιμετωπίσει την Τρουά, που εκτός έδρας έχει αναιμική παρουσία (2-6-1). Η Μονπελιέ είναι στην 3η θέση χάρη κυρίως στις εντός έδρας επιδόσεις της (6-2-2) και θα της δώσουμε τον πρώτο λόγο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
148. Λεβάντε – Μαγιόρκα 1 2.00
157. Γκρόιτερ Φιρτ – Στουτγκάρδη 2 1.94
229. ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα 1 2.22 `

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
290. Βαγιεκάνο – Μπέτις όβερ 2,5 1.78
307. Μονπελιέ – Τρουά 1 1.84
312. Βόλος – Παναθηναϊκός 2 2.05