Σάββατο, 29 Ιανουάριος 2022 10:22

Στο... Πι και Φι: Η ευκαιρία του ΟΦΗ

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Μετά από δύο διαδοχικές ήττες από ΠΑΟΚ και Παναιτωλικό, ο ΟΦΗ θέλει να επιστρέψει σήμερα στις επιτυχίες κόντρα στη Λαμία.

Οι γηπεδούχοι ζουν ιστορικές στιγμές με την απίστευτη πρόκριση για πρώτη φορά στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Αρη. Η ψυχολογία είναι στα ύψη, αλλά υπάρχει και κούραση. Η Λαμία έπαιξε Τετάρτη βράδυ και παράταση. Επιπλέον στο γήπεδό της έχει μόνο μια νίκη φέτος (κόντρα στον Ιωνικό). Είναι ευκαιρία για τους Κρητικούς να πάρουν το διπλό και να διατηρηθούν σε τροχιά πλέι -οφ. Σε τιμές αουτσάιντερ αξίζει το ποντάρισμα.
Στην Α’ Αγγλίας, ματς που υπόσχονται γκολ είναι το Ακρινγκτον – Μόρκαμ και . Μπόλτον – Σάντερλαντ.
Στην Β’ Ισπανίας, η Καρταγένα χάρη στη δυνατή της έδρα (7-1-3) διεκδικεί την είσοδό της στα πλέι -οφ ανόδου και το ματς με τη Φουενλαμπράδα είναι στα μέτρα της.
Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ σε 11 εξόδους μετρούν μόνο ένα διπλό.
Στην Πορτογαλία, η Πορτιμονένσε υποδέχεται την Τοντέλα σε εξ αναβολής ματς. Οι γηπεδούχοι είναι πιο ψηλά στη βαθμολογία, αλλά αγνοούν τη νίκη πέντε ματς και η Τοντέλα, που μάχεται για την παραμονή, θα επιδιώξει να της κάνει τη ζημιά. Το γκολ – γκολ είναι καλύτερο από το να ψάξουμε για σημείο.
Στο Κύπελλο Γαλλίας, η Μονακό δοκιμάζεται στην έδρα της Λανς με έπαθλο ένα εισιτήριο για τα προημιτελικό.
Στο πρωτάθλημα οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες στην 7η θέση, αλλά η Μονακό υπερέχει σε ποιότητα και θέλει τη διάκριση στο θεσμό.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
146. Λαμία – ΟΦΗ 2 2.67
169. Ακρινγκτον – Μόρκαμ όβερ 2,5 1.85
174. Μπόλτον – Σάντερλαντ όβερ 2,5 1,74

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
478. Καρταγένα – Φουενλαμπράδα 1 1,87
484. Πορτιμονένσε – Τοντέλα g.g. 1,81
511. Λανς – Μονακό 2 2,37