Παρασκευή, 29 Αύγουστος 2014 15:42

Στήριγμα ο Αιγινιακός, με κάλυψη η Αζαξιό

Γράφτηκε από τον
Στήριγμα ο Αιγινιακός, με κάλυψη η Αζαξιό

Ακόμα ένα γεμάτο τριήμερο που μας εισάγει για τα καλά στον… στοιχηματικό χειμώνα αρχίζει σήμερα και περιλαμβάνει εκτός των καθιερωμένων αγώνων της Παρασκευής και Κύπελλο Ελλάδος. Από τη Γερμανία η Ντόρτμουντ κοντράρεται με αντίπαλο την Άουγκσμπουργκ, ενώ στη Γαλλία η Μαρσέιγ υποδέχεται τη Νις.

Στην Primera Division το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο αγώνες, ενώ την τιμητική τους σήμερα έχουν η Β’ Γαλλίας, η Β’ Ολλανδίας, η Β’ Γερμανίας και η Ιρλανδία.

Νίκη για Αιγινιακό

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι ο «Άσσος» του Αιγινιακού με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα σε απόδοση 1.95. Μια περίεργη χρονιά ξεκινά για τον Αιγινιακό σήμερα. Κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα η ομάδα της Κατερίνης είναι το φαβορί για την πρόκριση, τόσο λόγω ποιοτικής διαφοράς, όσο και λόγω εμπειρίας. Οι γηπεδούχοι προέρχεται από μια εκπληκτική παρθενική σεζόν στη Φούτμπολ Λιγκ, όπου κατάφεραν να παίξουν στα πλέι οφ, έκαναν εξαιρετική πορεία στο Κύπελλο, ωστόσο φέτος οι στόχοι τους αποτελούν ερωτηματικό. Το ρόστερ δέχτηκε σημαντικά «χτυπήματα» με αποχωρήσεις βασικών ποδοσφαιριστών, έγιναν αρκετές προσθήκες με αυτές των Καζάκη (επιθετικός), Ρίκκα (μέσος) και Αραμπατζή (δεξιός μπακ) να ξεχωρίζουν. Μερικές ημέρες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, ο Κώστας Νικολαΐδης αποτέλεσε παρελθόν απ' τον πάγκο του Αιγινιακού, με τον Αλέκο Θεοδωρίδη να είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης. Δεν υλοποιήθηκε τελικά η συμφωνία με τον Ιβάν Σαββίδη για αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ομάδας της Κατερίνης.

Over 2.5 στη Φρανκφούρτη

Από τη Β’ Γερμανίας επιλέγουμε το Over 2.5 στον αγώνα ΦΣΒ Φρανκφουρτης - Λειψία σε απόδοση 1.93. Σημάδια ζωής στο στρατόπεδο της Φρανκφούρτης, που μετά από ένα πολύ κακό ξεκίνημα, έφυγε με ένα τεράστιο διπλό από τη δυνατή Νυρεμβέργη την προηγούμενη αγωνιστική. Αυτοί ήταν και οι πρώτοι φετινοί βαθμοί για τη ΦΣΒ, που προερχόταν από μία πολύ δύσκολη πρόκριση στα πέναλτι επί ομάδας χαμηλότερης κατηγορίας. Θα πρέπει να σημειώσουμε πως μόνο σε δύο από τα δέκα τελευταία στην έδρα της για το πρωτάθλημα δεν σκόραρε.

Διπλό με κάλυψη η Αζαξιό

Από τη Β’ Γαλλίας επιλέγουμε το «Διπλό» Draw No Bet της Αζαξιό κόντρα στη Λαβάλ σε απόδοση 2.37. Το στοίχημά μας επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης των φιλοξενούμενων, ενώ αν ο αγώνας έρθει ισόπαλος τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας. Παίρνουν τα... πάνω τους οι Κορσικανοί και η μεσοβδόμαδη πρόκριση μέσα στην έδρα της πρωτοπόρου Τρουά για το Λιγκ Καπ, ήταν το καλύτερο τονωτικό ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Δεν ήταν μόνο το διπλό για την Αζαξιό, όσο ο τρόπος με τον οποίο αυτό ήρθε, όπου μέσα σε ένα επτάλεπτο «καθάρισε» την αντίπαλό της και πανηγύρισε την μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη της έπειτα από 2,5 και πλέον χρόνια. Αυτή εξάλλου ήταν η τρίτη διαδοχική νίκη για το συγκρότημα του Μπρακονί, μιας και προηγουμένως είχε κάνει το 2/2 στο πρωτάθλημα και σκαρφάλωσε στην πρώτη πεντάδα της Ligue 2, έπειτα από ένα κακό ξεκίνημα. Μόλις ένα γκολ παθητικό σε αυτό το διάστημα κι αν κατάφερε συνολικά να βρει περισσότερες λύσεις στο σκοράρισμα, μπορεί σίγουρα να ελπίζει σε κάτι καλό φέτος.

Παίρνει το «τρίποντο» η Ντεν Μπος

Από τη Β’ Ολλανδίας επιλέγουμε τον «Άσσο» της Ντεν Μπος κόντρα στον Άγιαξ Β’ σε απόδοση 2.00. Πολλά (κυρίως αρνητικά) μπορούν να ειπωθούν για τις εμφανίσεις της Ντεν Μπος στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, ωστόσο πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπ' όψιν και η δυναμική των αντιπάλων της. Οι γηπεδούχοι έχουν παίξει μέχρι στιγμής με τα τρία πιο «δυνατά» φαβορί για την άνοδο, δηλαδή τις Σπάρτα Ρότερνταμ (εκτός έδρας ήττα 2-1), Φένλο (εντός έδρας νίκη 2-1) και Βααλβάικ (εντός έδρας ήττα με 3-2), κόντρα στην Έμεν την περασμένη αγωνιστική μπήκαν για πρώτη φορά ως φαβορί. Προηγήθηκε η Ντεν Μπος στο 3', δύο λεπτά αργότερα ισοφαρίστηκε, ενώ στο 19' έγινε το 2-1. Απάντησαν άμεσα οι φιλοξενούμενοι που έκαναν το 2-2 στο 24', σ' ένα «τρελό» ματς. Δεν κατάφερε να σκοράρει τρίτη φορά η Ντεν Μπος. Επιστρέφει ο Τσέρια (ΕΠ 3/2).

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων της ημέρας, ενημερωθείτε για τις Μεταγραφές 2014-2015 και διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Μundobasket 2014που αρχίζει αύριο και συγκεκριμένα δείτε το αναλυτικό αφιέρωμα για την Εθνική Αμερικής Μπάσκετ  και την Εθνική Λιθουανίας.