Σάββατο, 14 Μάιος 2022 10:29

Στο... Πι και Φι: Μάχες επιβίωσης

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Τελευταία αγωνιστική στη Μπουντεσλίγκα και μπορεί ο τίτλος να κρίθηκε και φέτος νωρίς (Μπάγερν), αλλά στην ουρά όλα είναι ανοιχτά.

Στουτγάρδη και Χέρτα μάχονται για την αποφυγή της 16ης θέσης που οδηγεί σε αγώνες μπαράζ..Η πρώτη φιλοξενεί σήμερα την Κολωνία, ενώ η Χέρτα δοκιμάζεται εκτός έδρας από την Ντόρτμουντ. Η Στουτγάρδη, όντας στο -3 από τη Χέρτα θέλει μόνο νίκη και παράλληλα να της κάνει το... χατίρι η Ντόρτμουντ και να κερδίσει. Οπως και να 'χει απαραίτητη προϋπόθεση, είναι η δική της νίκη και πιστεύουμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα την πάρει απέναντι σε μια ομάδα που έχει εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Μάχη επιβίωσης δίνει και η Σαλερνιτάνα στην Ιταλία, η οποία αντιμετωπίζει σήμερα εκτός έδρας την αδιάφορη βαθμολογικά Εμπολι. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ένα βαθμό διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού και ενώ απομένουν δύο αγωνιστικές για το φινάλε. Η φόρμα και το κίνητρο μας ωθούν στο διπλό.
Στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας το μεγάλο ματς γίνεται στη Θεσσαλονίκη, όπου ο Αρης θα υποδεχτεί την ΑΕΚ με έπαθλο μια θέση στην Ευρώπη.
Ενα ματς όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν. Θα ποντάρουμε στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Και τα τρία άλλωστε φετινά μεταξύ τους παιχνίδια, τελείωσαν με σκορ 2-1.
Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Λέστερ θέλει ένα γλυκό φινάλε και μπορεί το διπλό στην έδρα της υποβιβασμένης Γουότφορντ που σκέφτεται την επόμενη σεζόν στην Τσάμπιονσιπ.
Στην Ισπανία, η Μαγιόρκα ξέρει πως μόνο με νίκη θα μείνει ζωντανή για την παραμονή και την τελευταία αγωνιστική. Η Βαγιεκάνο δεν κυνηγά κάτι στο πρωτάθλημα και το μονόπλευρο κίνητρο έχει ρίξει τον άσο στο 1.62. Τέλος στο Βέλγιο, η Γκενκ φιλοξενεί τη Γάνδη με μοναδικό στόχο το τρίποντο ώστε να ελπίζει σε ευρωπαϊκή έξοδο. Η Γάνδη έχει βγει στην Ευρώπη μέσω Κυπέλλου και δύσκολα οι παίκτες της θα βάλουν τα... πόδια τους στη φωτιά.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
196. Εμπολι- Σαλερνιτάνα 2 1.91
211. Στουτγάρδη - Κολωνία 1 2.10
267. Αρης - ΑΕΚ G.G. 2.07

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
374. Γουότφορντ - Λέστερ 2 2.15
406. Γκενκ - Γάνδη 1 2.17
453. Μαγιόρκα - Βαγιεκάνο 1 1.62