Σάββατο, 16 Ιούλιος 2022 10:45

Στο… Πι και Φι: Με το... δεξί η Βασιλεία, για νέα αρχή η Λέγκια

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Τέσσερα νέα πρωταθλήματα προστίθενται στο στοιχηματικό κουπόνι, αυξάνοντας τις επιλογές.

Ο λόγος για την Πολωνία, την Ελβετία, την Β’ Γερμανίας και τη Δανία. Στην Πολωνία, η Λέγκια θέλει να αφήσει την περσινή κακή σεζόν και να γίνει ξανά διεκδικήτρια του τίτλου.
Στην πρεμιέρα δοκιμάζεται στην έδρα της νεοφώτιστης Κορόνα, που θα έχει ενθουσιασμό, αλλά υστερεί σε ποιότητα. Στο χέρι των φιλοξενούμενων να ξεκινήσουν νικηφόρα το πρωτάθλημα.
Με φιλοδοξίες μπαίνει στη σεζόν και η Βασιλεία στην Ελβετία, που αντιμετωπίζει επίσης εκτός έδρας νεοφώτιστο αντίπαλο, την Βίντερτουρ. Οι γηπεδούχοι επιστρέφουν στην μεγάλη κατηγορία μετά από τέσσερις σχεδόν δεκαετίες, αλλά δύσκολα θα μείνουν όρθιοι κόντρα σ’ έναν ανώτερο αντίπαλο, που θα επιδιώξει να κατακτήσει τον τίτλο.
Διαφορά δυναμικότητας υπάρχει και στο ζευγάρι Λίνγκμπι – Σίλκεμποργκ στην πρεμιέρα της Α’ Δανίας.
Η πρώτη προβιβάστηκε φέτος, ενώ η Σίλκεμποργκ κατέκτησε πέρυσι την τρίτη θέση. Η ομάδα δεν έχει αλλάξει και το διπλό δικαιολογημένα προσφέρεται σε τιμές φαβορί.
Στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, η Πάντεμπορν έχει υψηλές βλέψεις, έκανε καλή προετοιμασία και εξαιρετικά αποτελέσματα στα φιλικά, , σε αντίθεση με την Καρλσρούη που προβλημάτισε και ταλαιπωρείται και από προβλήματα τραυματισμών. Ο άσος έχει τον πρώτο λόγο.
Στη Φινλανδία, Σεϊναγιόεν και Ιλβες βρίσκονται στις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και καμία τους δεν εμπνέει εμπιστοσύνη.
Πρόκειται πάντως, για ομάδες που έχουν το γκολ και το αμφίσκορο είναι καλύτερο από το να ψάξουμε για σημείο. Ιδια επιλογή και στην συνάντηση της Ατλέτικο Παραναένσε με την Ιντερνασιονάλ στην Α’ Βραζιλίας, μιας και έχουμε να κάνουμε με αντιπάλους που έχουν μικρές διαφορές (ένας βαθμός τους χωρίζει) και τα παιχνίδια τους έχουν σκορ.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
722. Κορόνα – Λέγκια 2 1.97
728. Βίντερτουρ – Βασιλεία 2 1,97
735. Ατλέτικο Παραναένσε – Ιντερνασιονάλ G.G.1.74

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
786. Πάντεμπορν – Καρλσρούη 1 1.90
789. Λίνγκμπι – Σίλκεμποργκ 2 1.87
801. Σεϊναγιόεν – Ιλβες G.G. 1.75