Σάββατο, 15 Οκτώβριος 2022 10:09

Στο… Πι και Φι: Ασταμάτητη η Νάπολι

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη είναι αυτή την εποχή η Νάπολι.

Το επιβεβαίωσε και μεσοβδόμαδα με τον Αγιαξ, όπου το κοντέρ σταμάτησε στα τέσσερα γκολ και προκρίθηκε και μαθηματικά στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ. “Τεσσάρες” μοιράζει και στο πρωτάθλημα, όπου οδηγεί την κούρσα, όντας αήττητη μετά από εννέα αγωνιστικές. Η Νάπολι δείχνει ικανή για τον τίτλο και οι μπουκ έχουν προσαρμόσει ανάλογα τις αποδόσεις. Ετσι ο προφανής άσος με την 17η στη βαθμολογία Μπολόνια, προσφέρεται στο 1.28. Για να ανεβάσουμε την απόδοση, θα τον συνδυάσουμε με όβερ 2,5 περιμένοντας μια ακόμα επιθετική παράσταση από τους γηπεδούχους.
Από την Ιταλία θα κρατήσουμε και το διπλό της Γιουβέντους στο ντέρμπι της πόλης με την Τορίνο. Η “Γιούβε” έρχεται από τις ήττες με Μίλαν και Μακάμπι και αν δεν κερδίσει και σήμερα, τότε ο Αλέγκρι δύσκολα θα μείνει στον πάγκο. Στο 2,37 θα ποντάρουμε στην αντίδραση της μεγάλης ομάδας.
Στη Σούπερ Λίγκα, η “αυλαία” ανοίγει στο Βόλο με το ματς της ομώνυμης ομάδας με τον Λεβαδειακό.
Οι γηπεδούχοι ισοβαθμούν στην 3η θέση με τον Ολυμπιακό και οι Βοιωτοί είναι προτελευταίοι, αλλά έδειξαν και με τον ΠΑΟΚ ότι δεν παραδίνονται εύκολα. Ο Βόλος παίζει ανοιχτά και σε αποδόσεις αουτσάιντερ έχει αξία το όβερ 2,5.
Στην Ισπανία, η Σεβίλλη αναθάρρησε με τις ισοπαλίες κόντρα σε Μπιλμπάο και Ντόρτμουντ, έχοντας τον Σαμπαόλι στον πάγκο και ψάχνει μια νίκη που θα την ανεβάσει βαθμολογικά και ψυχολογικά.
Η Μαγιόρκα θα αγωνιστεί χωρίς τον Μουρίτσι, που είναι ο πρώτος της σκόρερ (έχει πετύχει τα 4 από τα 7 γκολ) και δεν έχει άλλες ισάξιες επιλογές.
Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Τσέλσι βαδίζει από νίκη σε νίκη με τον Πότερ στο τιμόνι και η Αστον Βίλα δείχνει ντεφορμέ. Ευκαιρία να συνεχίσει το σερί.
Στη Γερμανία η Ουνιόν προσμένει τη Ντόρτμουντ ως πρωτοπόρος του πρωταθλήματος! Η Ντόρτμουντ όμως της έχει πάρει τον… αέρα (τρεις σερί νίκες στα τελευταία μεταξύ τους ματς) και θέλει το διπλό στο Βερολίνο για να βρεθεί στο -1 από την κορυφή.
Ματς που μπορεί να πάει παντού. Εχει αξία το όβερ 2,5, που παραδοσιακά επιβεβαιώνεται.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
256. Βόλος – Λεβαδειακός όβερ 2,5 2.18
307. Τορίνο – Γιουβεντους 2 2.37
1000. Μαγιόρκα – Σεβίλλη 2 2,52

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
1102. Αστον Βίλα – Τσέλσι 2 1.80
1149. Ουνιόν Βερολίνου - Ντόρτμουντ όβερ 2,5 1.87
1159. Νάπολι – Μπολόνια 1 και όβερ 2,5 1,81