Τρίτη, 29 Νοέμβριος 2022 11:05

Στο... Πι και Φι: Για μια θέση στους "16¨"

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Με τα ματς Εκουαδόρ - Σενεγάλη και Ολλανδία - Κατάρ ξεκινά σήμερα η τρίτη αγωνιστική στη φάση των ομίλων στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Αμφότερα τα παιχνίδια είναι για τον 1ο όμιλο και θα ξεκινήσουν στις 5 μ.μ. Στις 9 θα πέσει η "αυλαία" στον δεύτερο όμιλο με τις αναμετρήσεις Ιράν - ΗΠΑ και Ουαλία - Αγγλία.
Στον πρώτο όμιλο, Ολλανδία και Εκουαδόρ έχουν από 4 βαθμούς, η Σενεγάλη τρεις και το Κατάρ δεν έχει βαθμό, αλλά και ελπίδες πρόκρισης. Οι "οράνιε" με νίκη προκρίνονται στους "16" και κόντρα στη χειρότερη ομάδα της διοργάνωσης θα είναι άξιοι της μοίρας τους αν δεν το κάνουν.
Η Ολλανδία θέλει και την πρωτιά ώστε να αποφύγει την Αγγλία. Περιμένουμε να μπει δυνατά και να "καθαρίσει" από το ημίχρονο.
Στο άλλο ματς του ομίλου, θα πέσουν... κορμιά. Το Εκουαδόρ περνά και με ισοπαλία, αλλά δεν θα κάτσει πάνω σε αυτό. Η Σενεγάλη ξέρει ότι με νίκη πάει στα νοκ - άουτ. Το αμφίσκορο πληρώνει σε καλή απόδοση.
Στο δεύτερο γκρουπ, η Αγγλία (4 βαθμοί) δεν κέρδισε τις ΗΠΑ (2 βαθμοί), αλλά για να μείνει εκτός θα ΄πρέπει να χάσει με 4-0 από την Ουαλία (1 βαθμός). Η τελευταία δεν δείχνει ικανή πάντως να κοντράρει τους Αγγλους που δεν θα είναι αδιάφοροι. Πάμε με την καλύτερη ομάδα του ζευγαριού. Το διπλό σε συνδυασμό με όβερ 1,5 στο 1.75..
Το Ιράν (3 βαθμοί) - ΗΠΑ είναι τελικός για τη δεύτερη θέση. Το Ιράν παίζει για δύο αποτελέσματα, οι ΗΠΑ μόνο για τη νίκη. Στα δύο πρώτο ματς έμεινε αήττητη, αλλά τώρα δεν αρκεί ο βαθμός. Παρά την κρισιμότητα του αγώνα, μπορούν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Εκουαδόρ - Σενεγάλη G.G. 2.05
Ολλανδία - Κατάρ 1 ημίχρονο - 1 τελικό 1,62
Ιράν - ΗΠΑ G.G. 1.93
Ουαλία - Αγγλία 2 και όβερ 1,5 1.75