Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2023 10:29

Στο… Πι και Φι: Γηπεδούχοι με κίνητρο

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Από τη Γερμανία θα ξεκινήσουμε σήμερα και το παιχνίδι της Χέρτα με την Αουγκσμπουργκ, που έχει χαρακτήρα τελικού για τους γηπεδούχους.

Η ομάδα του Βερολίνου βρίσκεται στην προτελευταία θέση και δεν έχει περιθώρια για απώλειες κόντρα σε αντιπάλους τέτοιου μεγέθους.
Η Αουγκσμπουργκ αγνοεί τη νίκη σε αυτό το γήπεδο την τελευταία δεκαετία και το κίνητρο μας ωθεί στον άσο.
Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Γουέστ Χαμ βρίσκεται επίσης στη ζώνη του υποβιβασμού και ψάχνει μια νίκη – ανάσα, κόντρα στη νεοφώτιστη Νότιγχαμ που είναι στο +5 από την τελευταία τριάδα. Η Γουέστ Χαμ θα έχει το άγχος, αλλά έχει και την εμπειρία για να πάρει το ματς.
Πολύ σημαντικό είναι και για την Εβερτον το ματς με την Αστον Βίλα. Τα “ζαχαρωτά” το περασμένο Σάββατο νίκησαν στο γήπεδό τους την Λιντς, αλλά στατιστικά είναι δύσκολο να ζευγαρώσουν τις επιτυχίες. Η Αστον Βίλα είναι πιο υψηλό εμπόδιο και θα ψάξει απαντήσεις για την ήττα με ανατροπή από την Αρσεναλ. Αντί για σημείο επιλέγουμε το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.
Στη Σούπερ Λίγκα, ο Ιωνικός μετά από αήττητο τριών αγωνιστικών, έχασε στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό, αλλά η εικόνα του είναι βελτιωμένη με τον Γρηγορίου στον πάγκο. Αύριο επιστρέφει στη Νεάπολη για να υποδεχτεί τον ΟΦΗ, που προέρχεται από εντός έδρας ήττα με 3-0 από τον Αρη.
Οι γηπεδούχοι μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού και στο 2.87 αξίζει το ρίσκο για να κερδίσει ο Ιωνικός τους άνετους βαθμολογικά Κρητικούς, που θα παραταχθούν με απουσίες.
Στην Ισπανία η Θέλτα παρότι με 10 παίκτες πήρε βαθμό εκτός έδρας με την ισχυρή Σοσιεδάδ και έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα. Το ματς με τη Βαγιαδολίδ είναι στα μέτρα της και θα της δώσουμε τον πρώτο λόγο.
Στη Γαλλία το ντέρμπι μίσους ανάμεσα στη Μονακό και τη Νις αναμένεται έχει ένταση, αλλά και γκολ.
Η Μονακό δεν ξέρει να… παίζει άμυνα και η Νις είναι σε καλό φεγγάρι και θα βρει ευκαιρίες, αλλά δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Χέρτα – Αουγκσμπουργκ 1 2.12
Γουέστ Χαμ – Νότιγχαμ 1 1.78
Εβερτον – Αστον Βίλα G.G. 1.93

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Ιωνικός – ΟΦΗ 1 2.87
Θέλτα – Βαγιαδολίδ 1 1.70
Μονακό – Νις όβερ 2,5 1.90