Σάββατο, 04 Μαρτίου 2023 11:23

Στο… Πι και Φι: Εξάδα για ρίσκο με 106 απόδοση!

Γράφτηκε από τον
Στο… Πι και Φι: Εξάδα για ρίσκο με 106 απόδοση!

Καλημέρα σας. Διάθεση για ρίσκο έχει η στήλη αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ξεκινάμε από τη Γερμανία, όπου η Μάιντς φιλοξενεί τη Χοφενχάιμ. Οι γηπεδούχοι με τρεις σερί νίκες έχουν ανέβει στην 8η θέση, ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν νίκη σε τρία ματς μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, με συνέπεια να έχουν υποχωρήσει στη ζώνη του υποβιβασμού.
Η “Χόφε” έχει καλύτερο ρόστερ από τη Μάιντς και δεν είναι για να δίνει μάχη για την παραμονή. Ψάχνει μια νίκη, που θα της δώσει βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση. Το σετ των αποδόσεων, δίνει την ευκαιρία για κάλυψη και στην ισοπαλία.
Από τη Μπουντεσλίγκα θα κρατήσουμε και το όβερ 2,5 στο ματς της Βόλφσμπουρκ με την Αϊντραχτ.
Η πρώτη παίζει τα… ρέστα της για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και αυτό θα δώσει χώρους στην ομάδα της Φρανκφούρτης, που έχει το εύκολο γκολ, αλλά και κενά στα μετόπισθεν.
Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Τσέλσι έχει μόλις δύο νίκες στα 15 τελευταία παιχνίδια και έχει κατρακυλήσει στην 10η θέση. Η Λιντς με τη νίκη επί της Σαουθάμπτον βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού και με τον αέρα του αουτσάιντερ θα ψάξει την έκπληξη. Ο Πότερ παίζει όμως τη θέση του στον πάγκο της Τσέλσι.
Περιμένουμε από τους γηπεδούχους να βγάλουν την ποιότητα τους στον αγωνιστικό χώρο και μια νίκη – ξέσπασμα.
Στην Ισπανία η Χετάφε έχει κυκλώσει το ματς με τη Χιρόνα για νίκη, ώστε να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Χιρόνα είναι άνετη βαθμολογικά και δύσκολα θα κάνει δεύτερο σερί διπλό μετά από αυτό στο Μπιλμπάο. Εχει άλλωστε μόλις δύο σε 11 αγώνες. Το κίνητρο μας ωθεί στον άσο.
Στην Ιταλία η Σαμπντόρια δείχνει να χάνει το στοίχημα της παραμονής, σε αντίθεση με τη Σαλερνιτάνα, που έχει ξεφύγει 7 βαθμούς από τις τρεις τελευταίες θέσεις. Η Σαλερνιτάνα θα ψάξει το διπλό στην έδρα των ουραγών, που δεν έχουν νίκη σε 12 εντός έδρας αγώνες. Δεν έχουν όμως να χάσουν και τίποτα. Αντί για σημείο θα επιλέξουμε το όβερ 2,5.
Ιδια επιλογή και γα την αναμέτρηση της Λαμίας με τον Αρη.
Οι Θεσσαλονικείς πήραν τα πάνω τους με δύο διαδοχικές νίκες και εξασφάλισαν την παρουσία τους στα πλέι οφ.
Η Λαμία όμως βρίσκεται στην τελευταία θέση και θα τα δώσει όλα για τη νίκη. Μπορεί το σκορ να ανοίξει.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Μάιντς – Χοφενχάιμ Χ2ΔΕ 1,91
Τσέλσι – Λιντς 1 και όβερ 2,5 2.50
Χετάφε – Χιρόνα 1 2,77

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Σαμπντόρια – Σαλερνιτάνα όβερ 2,5 2.18
Βόλφσμπουρκ – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης όβερ 2,5 1,82
Λαμία – Αρης όβερ 2,5 2.02