Σάββατο, 15 Απριλίου 2023 12:50

Στο… Πι και Φι: Για το… πασχαλινό τραπέζι

Γράφτηκε από τον

 

Καλημέρα σας. Λίγες ώρες μας χωρίζουν από την Ανάσταση του Θεανθρώπου, που ελπίζουμε να φέρει και την ανάσταση στις καρδιές μας.

Το στοίχημα δεν σταματά πάντως ποτέ. Μαζί με τη μαγειρίτσα και το... σούβλισμα την Κυριακή του Πάσχα, θα ρίχνουμε μια ματιά και στο live score, με την ελπίδα να βγουν τα έξοδα για το ακριβό πασχαλινό τραπέζι. Το μενού έχει Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία και Αγγλία.
Στην Μπουντεσλίγκα, η Ντόρτμουντ είναι μόλις δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου και κάνει όνειρα τίτλου. Για να μείνει στο κυνήγι μέχρι το φινάλε, πρέπει να κερδίσει όλα τα ματς από εδώ και πέρα.
Η Στουτγκάρδη θέλει βέβαια βαθμούς για την παραμονή, αλλά το ματς εξαρτάται από την απόδοση της Ντόρτμουντ.
Λίγες ώρες αργότερα η Αϊντραχτ περιμένει στην Φρανκφούρτη τη Γκλάντμπαχ σε ένα ματς με μονόπλευρο ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι χρειάζονται τη νίκη για να μείνουν κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, ενώ τα “πουλάρια” δεν κυνηγούν κάτι στο πρωτάθλημα. Γι’ αυτό και ο άσος έχει υποχωρήσει στο 1.75.
Στη Γαλλία ξεχωρίζει το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και τη Λανς. Οι πρωταθλητές έχουν δώσει φέτος δικαιώματα και η δεύτερη Λανς ελπίζει ότι με διπλό στο Παρίσι θα μπει στο κόλπο του τίτλου, μειώνοντας στους 3 βαθμούς τη μεταξύ τους διαφορά. Περιμένουμε από την Παρί να δείξει εγωισμό και να καθαρίσει το πρωτάθλημα.
Στην Ιταλία, η Λέτσε ψάχνει μια νίκη ώστε να μην μπλέξει σε περιπέτειες παραμονής και η ουραγός Σαμπντόρια προσφέρεται. Οι φιλοξενούμενοι άλλωστε έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα του υποβιβασμού, ενώ εκτός έδρας μετρούν 10 ήττες σε 14 αγώνες.
Από την Ιταλία θα κρατήσουμε και το αμφίσκορο στο Σασσουόλο – Γιουβέντους. Η Γιουβέ είναι αυτή που “καίγεται” ώστε να βγει Ευρώπη, αλλά η Σασσουόλο είναι ανταγωνιστική και στην έδρα της βάζει δύσκολα στις μεγάλες ομάδες.
Στην Αγγλία, η πρωτοπόρος Αρσεναλ φιλοξενείται από την Γουέστ Χαμ, που είναι μόλις στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Πρόκειται όμως για λονδρέζικο ντέρμπι και θα αποφύγουμε το χαμηλό διπλό, ποντάροντας και εδώ στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ Μ. ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Στουτγκάρδη – Ντόρτμουντ 2 2.00
Αϊντραχτ Φρανκφούρτης – Γκλάντμπαχ 1 1.75
Παρί Σεν Ζερμέν – Λανς 1 1.70

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ
Λέτσε – Σαμπντόρια 1 1.95
Γουέστ Χαμ – Αρσεναλ G.G. 1.85
Σασσουόλο – Γιουβέντους G.G. 1.82