Σάββατο, 13 Μαϊος 2023 10:17

Στο… Πι και Φι: Ποντάρισμα στα γκολ

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Επιλογές από πέντε πρωταθλήματα έχει το μενού της στήλης αυτό το διήμερο.

Αγγλία, Ισπανία, Ελλάδα, Γαλλία και Ιταλία, θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά. Ξεκινώντας από την Πρέμιερ Λιγκ, όπου η Αστον Βίλα φιλοξενεί την Τότεναμ. Δύο ομάδες που διεκδικούν ευρωπαϊκό εισιτήριο και η ισοπαλία δεν εξυπηρετεί καμία τους. Ματς που εύκολα μπορεί να ανοίξει.
Στη Λα Λίγκα, η Σοσιεδάδ είναι κοντά στην έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά η Χιρόνα μόνο εύκολος αντίπαλος δεν λογίζεται. Προέρχεται από 3 σερί νίκες που έχουν ανοίξει την όρεξη για Ευρώπη, ενώ σκοράρει και εύκολα. Στο 1,95 το αμφίσκορο. Ιδια επιλογή και στο ζευγάρι Θέλτα – Βαλένθια, με τη διαφορά ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με δύο ομάδες, που παλεύουν για την παραμονή.
Στη Σούπερ Λίγκα, Παναιτωλικός και ΟΦΗ δίνουν το τελευταίο ματς στα πλέι άουτ, έχοντας εξασφαλίσει χωρίς άγχος την παραμονή.
Ο Παναιτωλικός, ωστόσο, απογοήτευσε σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα, όντας χωρίς νίκη. Θα επιδιώξει να κλείσει με τρίποντο γλυκαίνοντας κάπως τον κόσμο του. Σε αποδόσεις αουτσάιντερ αξίζει το ρίσκο.
Στο Σαμπιονά, η Λυών πέτυχε τη νίκη της χρονιάς κόντρα στη Μονπελιέ (5-4 από 1-4) και με τη ψυχολογία στα ύψη μπορεί να περάσει από την έδρα της άνετης βαθμολογικά Κλερμόν. Οι “Λυωνέ” με διπλό θα διατηρήσουν τις ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη. Κλείνουμε με Καμπιονάτο, όπου η Μόντσα περιμένει την πρωταθλήτρια Νάπολι σε μια αναμέτρηση που υπόσχεται γκολ, αφού δεν υπάρχει βαθμολογικό άγχος για κανέναν.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Αστον Βίλα – Τότεναμ όβερ 2,5 1.80
Σοσιεδάδ – Χιρόνα G.G. 1.95
Παναιτωλικός – ΟΦΗ 1 2,75

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Κλερμόν – Λυών 2 1,83
Θέλτα – Βαλένθια G.G. 1.90
Μόντσα – Νάπολι όβερ 2,5 1,92