Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2023 10:37

Στο… Πι και Φι: “Σεφτέ” ο Ατρόμητος, πληρώνει η Μονακό

Γράφτηκε από τον
Στο… Πι και Φι: “Σεφτέ” ο Ατρόμητος, πληρώνει η Μονακό

Καλημέρα σας. Πέντε πρωταθλήματα θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ξεκινάμε από τη Μπουντεσλίγκα, όπου η Γκλάντμπαχ υποδέχεται τη Χαϊντενχάιμ με στόχο την πρώτη εντός έδρας νίκη. Τα “πουλάρια” κάνουν το χειρότερο ξεκίνημα των τελευταίων ηττών και ήρθε η ώρα να διορθώσουν την κατάσταση. Η νεοφώτιστη Χαϊντενχάιμ παίζει ανοιχτά, δέχεται εύκολα γκολ και προσφέρεται για να κάνουν “σεφτέ” οι γηπεδούχοι. Την ίδια ώρα, η εντυπωσιακή φέτος Στουτγκάρδη φιλοξενεί τη Χοφενχάιμ. Για πρώτη φορά όμως θα αγωνιστεί χωρίς τον εκπληκτικό Γκιρασί, που μετρά 14 γκολ σε 8 παιχνίδια! Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος αποχώρησε τραυματίας από το προηγούμενο ματς και χωρίς αυτόν η Στουγκάρδη είναι άλλη ομάδα. Είναι μεν δεύτερη στη βαθμολογία με το απόλυτο (4 στα 4) εντός έδρας, αλλά και η 6η Χοφενχάιμ έχει 4 διπλά σε ισάριθμες εξόδους! Η διπλή ευκαιρία (Χ2) πληρώνει καλύτερα από τον επίφοβο άσο.
Στη Σούπερ Λίγκα, ο Ατρόμητος με τον Σάσα Ιλιτς στον πάγκο φιλοξενεί τον Παναιτωλικό έχοντας ως μόνο στόχο το τρίποντο. Οχτώ αγωνιστικές χωρίς νίκη είναι πολλές για μια ομάδα σαν τον Ατρόμητο, που ξεκίνησε με βλέψεις πλέι οφ και βρίσκεται προτελευταίος! Η ανάγκη για βαθμούς σε συνδυασμό με το ντεμπούτο του Σέρβου προπονητή και την αδυναμία του Παναιτωλικού εκτός έδρας, μας ωθούν στον άσο.
Στη Γαλλία, η πρωτοπόρος Μονακό δοκιμάζεται στην έδρα της τέταρτης Λιλ, που είχε την Πέμπτη ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.
Οι Μονεγάσκοι είναι αήττητοι εκτός έδρας, ξεκούραστοι και σε αποδόσεις αουτσάιντερ αξίζει το ρίσκο στο διπλό.
Σε ικανοποιητικές αποδόσεις προσφέρεται και η νίκη της Σοσιεδάδ στην έδρα της Βαγιεκάνο. Οι Βάσκοι έχουν χτυπήσει φόρμα σε Ισπανία και Ευρώπη και έχουν σύμμαχο και την παράδοση (αήττητη στα τελευταία εννέα μεταξύ τους παιχνίδια).
Στο ντέρμπι της Ιντερ με τη Ρόμα, οι γηπεδούχοι είναι δικαιολογημένα το φαβορί, όντας πρωτοπόροι με 7 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα σε εννέα αγωνιστικές. Η Ρόμα έχει 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες, αλλά μόνο ένα τρίποντο εκτός. Το 1,65 το άσου όμως είναι χαμηλό και θα προτιμήσουμε το γκολ – γκολ, που επιβεβαιώνεται στα μεταξύ τους ματς από το 2017 με εξαίρεση το ντέρμπι του 2020.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Γκλάντμπαχ – Χαϊντενχάιμ 1 1.78
Στουτγκάρδη – Χοφενχάιμ Χ2ΔΕ 1.98
Ατρόμητος – Παναιτωλικός 1 1.82

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Λιλ – Μονακό 2 2.90
Βαγιεκάνο – Σοσιεδάδ 2 2.40
Ιντερ – Ρόμα G.G. 1.98