Σάββατο, 02 Δεκεμβρίου 2023 11:39

Στο… Πι και Φι: “Τελικός” για Παναιτωλικό, σκοράρει η Γουλβς

Γράφτηκε από τον
Στο… Πι και Φι: “Τελικός” για Παναιτωλικό, σκοράρει η Γουλβς

Καλημέρα σας. Από την Ισπανία θα ξεκινήσουμε σήμερα και το ματς της Χιρόνα με τη Βαλένθια.

Οι γηπεδούχοι συγκατοικούν με τη Ρεάλ στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα με 11 νίκες σε 13 ματς!
Οι “νυχτερίδες” είναι στην ένατη θέση, αλλά εκτός έδρας βρίσκουν γκολ και η Χιρόνα όσο εύκολα σκοράρει, τόσο εύκολα δέχεται και γκολ (32-17). Αντί για σημείο θα επιλέξουμε το αμφίσκορο, που πληρώνει καλύτερα από το φαβορί άσο.
Ιδια επιλογή και για το Αρσεναλ – Γουλβς, όπου και εδώ οι γηπεδούχοι είναι πρωτοπόροι. Η Γουλβς, ωστόσο, είναι σε καλό φεγγάρι και έχει σκοράρει και στα έξι τελευταία της παιχνίδια στο αγγλικό πρωτάθλημα (5 όβερ 2,5), όπου σε όλα έχει επιβεβαιωθεί το γκολ – γκολ. Με τον άσο μόλις στο 1,31, ρισκάρουμε στο να βρουν δίχτυα και οι φιλοξενούμενοι (2,15 το γκολ – γκολ).
Στη Σούπερ Λίγκα, ο Παναιτωλικός δίνει κρίσιμο ματς με αντίπαλο την Κηφισιά. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη προηγήθηκε τόσο στην Τούμπα, όσο και στο Καραϊσκάκη, αλλά ηττήθηκε από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό και υποχώρησε στην τελευταία θέση. Στο Αγρίνιο έχουν σημαδέψει για νίκη το ματς με τη νεοφώτιστη Κηφισιά, καθώς ακολουθεί η ΑΕΚ. Εδρα και κίνητρο μας ωθούν στον άσο.
Από τη Σούπερ Λίγκα, θα κρατήσουμε και τον άσο του Ατρόμητου με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Περιστεριώτες με τον Ιλιτς στον πάγκο, σκοράρουν εύκολα και αν προσέξουν στα μετόπισθεν, θα λυγίσουν την αντίσταση του προτελευταίου ΠΑΣ, που θα έχει ως βασικό μέλημα την αποφυγή της ήττας.
Στην Ιταλία η Ρόμα θέλει να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Σασσουόλο, ώστε να μην χάσει την επαφή με τις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι είναι δυνατοί μπροστά στον κόσμο τους, αλλά υπάρχει διαφορά δυναμικότητας.
Στη Γαλλία, η Μαρσέιγ με ανεβασμένη ψυχολογία από την ευρωπαϊκή νίκη επί του Αγιαξ, μπορεί να νικήσει τη Ρεν, που εκτός έδρας δεν έχει νίκη και ενώ η Μαρσέιγ είναι αήττητη στο γήπεδό της.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Χιρόνα – Βαλένθια G.G. 1.78
Αρσεναλ – Γουλβς G.G. 2.15
Παναιτωλικός – Κηφισιά 1 2.20

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα 1 2.00
Σασσουόλο – Ρόμα 2 1.93
Μαρσέιγ – Ρεν 1 1.95