Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2024 10:42

Στο... Πι και Φι: Δίνουν σημεία και γκολ Ελλάδα και Γερμανία

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Επιστροφή στη δράση μετά τη χειμερινή διακοπή για τις ομάδες της Μπουνεσλίγκα και η Κολωνία ήταν μία από αυτές που είχε ανάγκη την παύση, ώστε να ανασυνταχθεί και να επιχειρήσει νέο ξεκίνημα με τον Σουλτς πλέον στον πάγκο.

Το πρώτο εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει είναι η νεοφώτιστη Χαϊντενχάιμ, που εκτός έδρας χάνει πολύ από τη δυναμική της (1 νίκη, 1 ισοπαλία και 6 ήττες).
Στην Κολωνία έχουν σημαδέψει για νίκη το σημερινό ματς, καθώς ακολουθεί η Ντόρτμουντ. Το κίνητρο, η αλλαγή ψυχολογίας, αλλά και η κακή αμυντική συμπεριφορά των φιλοξενούμενων μας ωθούν στον άσο. Από τη Γερμανία θα κρατήσουμε και το όβερ 2,5 σε τιμές διπλασιασμού στο ματς της Φράιμπουργκ με την ανεβασμένη Ουνιόν. Αμφότερες χρειάζονται το τρίποντο για διαφορετικούς λόγους και τα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν τελευταία γκολ (1-4 και 4-1).
Στη Σούπερ Λίγκα, ο Ατρόμητος είναι αήττητος σε 11 αγώνες με τον Ιλιτς στον πάγκο και θα μπει με φουλ ψυχολογία στο ματς με τον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί αγνοούν το τρίποντο 10 παιχνίδια και κάποια στιγμή θα αντιδράσουν. Αντί για σημείο, ποντάρουμε στο όβερ,2,5 που επιβεβαιώνεται στα τελευταία ματς του Ατρόμητου.
Στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός περιμένει τον Αρη, που έρχεται από τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ, αλλά θα αγωνιστεί δίχως τον Μορόν. Ο Ισπανός φορ έχει πετύχει τα 10 από τα 25 γκολ των "κιτρίνων" και γι' αυτό διστάζουμε για το διπλό. Θα προτιμήσουμε το αμφίσκορο, αφού ο Παναιτωλικός έχει βελτιωθεί αισθητά με τον Πετράκη στον πάγκο.
Αντίθετα ο Ολυμπιακός ψάχνει ακόμα τα πατήματά του με τον Καρβαλιάλ στο τιμόνι, αλλά αν δεν κερδίσει και τη νεοφώτιστη Κηφισιά, θα είναι άξιος της μοίρας του. Για να ανεβάσουμε την απόδοση, θα πάμε στο συνδυαστικό στοίχημα 2 και όβερ 2,5, προσμένοντας ένα ξέσπασμα των Πειραιωτών, που δεν έχουν κανένα περιθώριο, ;όντας στο -8 από την κορυφή.
Κλείνουμε με Γαλλία, με το διπλό της Λυών απέναντι στη Χάβρη, που δίνεται στο 2.30 λόγω της κακής πορείας των ¨"λυωνέ".
Στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές όμως, η Λυών ισάριθμες νίκες και αναμένεται να αναρριχηθεί στον βαθμολογικό πίνακα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Κολωνία - Χαϊντενχάιμ 1 2.10
Φράιμπουργκ - Ουνιόν Βερολίνου όβερ 2,5 2.00
Ατρόμητος - ΟΦΗ όβερ 2,5 2.00

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Παναιτωλικός - Αρης G.G. 1.90
Κηφισιά - Ολυμπιακός 2 και όβερ 2,5 1.88
Χάβρη - Λυών 2 2.30