Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2024 10:06

Στο… Πι και Φι: Πληρώνουν τα διπλά στη Γερμανία

Γράφτηκε από τον
Στο… Πι και Φι: Πληρώνουν τα διπλά στη Γερμανία

 

Καλημέρα σας. Από τη Γερμανία θα ξεκινήσουμε σήμερα και τη Βρέμη, εκεί όπου η Βέρντερ θα αναμετρηθεί με τη Φράιμπουργκ.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από μεγάλο διπλό στο Μόναχο με τη Μπάγερν, αλλά δεν έχουν πείσει για να προσφέρονται σε τιμές φαβορί κόντρα στην Ευρωπαία Φράιμπουργκ, που είναι στην 6η θέση.
Η Βέρντερ βρίσκεται στην 13η θέση και την τελευταία δεκαετία έχει κερδίσει εντός μόνο μια φορά τη Φράιμπουργκ. Αξίζει το διπλό σε αποδόσεις αουτσάιντερ. Ιδια επιλογή και για το ζευγάρι Στουτγκάρδη – Λειψία, καθώς οι γηπεδούχοι έχουν σημαντικές απουσίες στην επίθεση και μετρούν 4 διαδοχικές ήττες. Ανώτερο σύνολο οι φιλοξενούμενοι, μπορούν να “ρεφάρουν” την ήττα από την πρωτοπόρο Λεβερκούζεν. Στη Σούπερ Λίγκα, ο Αρης φιλοξενείται από την ουραγό Κηφισιά και είναι στο χέρι του να επιστρέψει στις επιτυχίες, ύστερα από την ήττα από τον Ολυμπιακό. Οι νεοφώτιστοι έχουν πολλά κενά στα μετόπισθεν. Ενδεικτικό ότι στα τελευταία έξι παιχνίδια, η εστία τους παραβιάστηκε 19 φορές! Το διπλό με όβερ 2,5 ανεβαίνει στο 2.45.
Από την Ελλάδα θα κρατήσουμε και τον άσο του Ολυμπιακού από ημίχρονο κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, που βρίσκεται μαζί με την Κηφισιά στην τελευταία θέση. Οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να δώσουν συνέχεια στο διπλό επί του Αρη με μια εμφατική νίκη, ώστε να πάρουν και ψυχολογία για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό. Στην Ιταλία, η Ιντερ έχει δύσκολο έργο στη Φλωρεντία με τη Φιορεντίνα, αλλά έστω και δύσκολα, πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρει. Εκτός έδρας άλλωστε είναι αήττητη με 8 νίκες και 2 ισοπαλίες.
Στην Ισπανία, η Ατλέτικο είχε ηττηθεί στον πρώτο γύρο από τη Βαλένθια με 3-0 και θέλει να πάρει τη “ρεβάνς” ενώπιον του κοινού της, όπου μετρά 9 νίκες και 1 ισοπαλία. Τα τελευταία χρόνια η Ατλέτικο νικά με μεγάλα σκορ τις “νυχτερίδες”. Ενδεικτικά: 3-1, 3-2, 3-0.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Βέρντερ Βρέμης – Φράιμπουργκ 2 2.82
Στουτγκάρδη – Λειψία 2 2.42
Κηφισιά – Αρης 2 και όβερ 2,5 2,47

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα 1 ημίχρονο – 1 τελικό 1.70
Φιορεντίνα – Ιντερ 2 1,91
Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαλένθια 1 και όβερ 2,5 2.32