Σάββατο, 03 Φεβρουαρίου 2024 10:09

Στο… Πι και Φι: Επιλογές από καρέ πρωταθλημάτων

Γράφτηκε από τον
Στο… Πι και Φι: Επιλογές από καρέ πρωταθλημάτων

 

Καλημέρα σας. Αγγλία, Ελλάδα, Ισπανία και Γαλλία, έχει το μενού της στήλης για το πρώτο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου.


Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Τότεναμ δοκιμάζεται στην έδρα της Εβερτον και θέλει το διπλό για να μείνει στην τετράδα που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού και αγνοούν τη νίκη πέντε αγωνιστικές, ενώ στα δύο τελευταία ματς έμειναν στο μηδέν. Η Τότεναμ έχει ποιοτικούς επιθετικούς και στο 2.32 αξίζει το διπλό.
Στη Σούπερ Λίγκα, ο Αρης δίνει νέο εκτός έδρας ματς με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό. Οι Θεσσαλονικείς ξεκούρασαν παίκτες στο ματς κυπέλλου με τη Νίκη Βόλου, ώστε να πάρουν το διπλό στις Σέρρες.
Η διαφορά δυναμικότητας μας ωθεί στο διπλό, που είναι απαραίτητο για τον Αρη προκειμένου να εδραιωθεί στην 5η θέση.
Στην Κρήτη, ο ΟΦΗ περιμένει τη νεοφώτιστη Κηφισιά ,με στόχο τη νίκη που θα τον απομακρύνει από τις επικίνδυνες θέσεις.
Αν δεν νικήσουν την ουραγό οι γηπεδούχοι, θα μπλέξουν σε περιπέτειες και θεωρητικά πιο βατό ματς μέχρι το τέλος της σεζόν δεν υπάρχει.
Λίγη ώρα αργότερα στα Γιάννενα, ο τοπικός ΠΑΣ θα αναμετρηθεί με τη Λαμία σε ένα κρίσιμο για τους γηπεδούχους παιχνίδι. Η ομάδα της Ηπείρου είναι στη ζώνη και θα τα δώσει όλα για το τρίποντο. Η Λαμία, ωστόσο, έρχεται από δύο νίκες με Κηφισιά και Παναιτωλικό, όπου σκόραρε έξι φορές. Τα παιχνίδια της είναι ανοιχτά και αντί για σημείο, θα επιλέξουμε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.
Ποντάρισμα στα γκολ (όβερ 2,5) και στο γαλλικό ντέρμπι ανάμεσα στη Λυών και τη Μαρσέιγ, αφού οι δύο μονομάχοι θέλουν μόνο νίκη για διαφορετικούς λόγους. Στην Ισπανία η Μπαρτσελόνα ψάχνει διπλό ηρεμίας στην έδρα της Αλαβές, ώστε να μην χάσει τελείως την επαφή με την κορυφή και τις Χιρόνα, Ρεάλ.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Εβερτον – Τότεναμ 2 2.32
Πανσερραϊκός – Αρης 2 2.12
Αλαβές – Μπαρτσελόνα 2 1.87


ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
ΟΦΗ – Κηφισιά 1 1.78
ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία G.G. 1.95
Λυών – Μαρσέιγ όβερ 2,5 1.93