Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 10:00

Στο… Πι και Φι: Τέσσερα όβερ και δύο άσοι

Γράφτηκε από τον

 

Καλημέρα σας. Ισπανία, Αγγλία, Ελλάδα και Γαλλία, έχει το μενού της στήλης για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Απριλίου.

Στη Λα Λίγκα, η Βιγιαρεάλ με το διπλό στην Αλμερία διατήρησε τις ελπίδες της για την 7η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Για να έχει αντίκρισμα όμως αυτή η νίκη θα πρέπει να κερδίσει και τη Ράγιο Βαγιεκάνο, που έχει μαξιλαράκι ασφαλείας εννέα βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού. Εδρα και κίνητρο μας ωθούν στον άσο.
Από την Ισπανία, θα κρατήσουμε και το όβερ 2,5 στην αναμέτρηση της Αλμερία με τη Χετάφε. Δύο ομάδες που δεν κυνηγούν κάτι στο πρωτάθλημα. Η πρώτη έχει υποβιβαστεί και η Χετάφε είναι στη μέση της βαθμολογίας και αναμένουμε ματς δίχως σκοπιμότητες.
Χωρίς άγχος θα παίξουν στην Τρίπολη, ο τοπικός Αστέρας με τον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί δεν έχουν κερδίσει ποτέ στην Αρκαδία, αλλά είναι σε καλύτερη κατάσταση στα πλέι άουτ από τον Αστέρα, που στην κανονική σεζόν είχε κερδίσει και τα δύο ματς με 2-0.
Περιμένουμε να ανοίξει το ματς, όπως και το ντέρμπι των Δικεφάλων στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ με τη ψυχολογία στο ναδίρ υποδέχεται την ΑΕΚ, που έρχεται από το θρίαμβο με τον Παναθηναϊκό και με διπλό θα αγκαλιάσει τον τίτλο. Οι γηπεδούχοι θέλουν να βγάλουν αντίδραση, αλλά στην κατάσταση που βρίσκονται δεν μπορείς να τους εμπιστευτείς. Τα μεταξύ τους ματς έχουν γκολ και το ίδιο περιμένουμε να συμβεί και αύριο.
Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Εβερτον μετά τη μεγάλη νίκη επί της Λίβερπουλ, φιλοξενεί την Μπρέντφορντ και με νίκη “κλειδώνει” ουσιαστικά την παραμονή. Οι γηπεδούχοι έχουν ψυχολογία και μπορούν να ζευγαρώσουν τις επιτυχίες.
Στη Γαλλία, η προτελευταία Λοριάν δίνει κρίσιμο ματς για τη σωτηρία, με αντίπαλο την 11η και άνετη βαθμολογικά Τουλούζ. Οι γηπεδούχοι “καίγονται” για το τρίποντο, αλλά η Τουλούζ κερδίζει εκτός το τελευταίο διάστημα και σε 15 εξόδους, έχει μόνο 6 ήττες. Στροφή στα πολλά τέρματα (2,02 το όβερ 2,5).

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Αλμερία – Χετάφε όβερ 2,5 2.12
Εβερτον – Μπρέντφορντ 1 2.40
Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ όβερ 2,5 2.05

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Βιγιαρεάλ – Ράγιο Βαγιεκάνο 1 1.75
Λοριάν – Τουλούζ όβερ 2,5 2.02
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ όβερ 2,5 1.98