Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024 11:22

Στο… Πι και Φι: Τέσσερα διπλά και δύο άσοι

Γράφτηκε από τον
Στο… Πι και Φι: Τέσσερα διπλά και δύο άσοι

Καλημέρα σας. Σουηδία, Πολωνία, Βέλγιο, Φινλανδία και Ελβετία έχει το… μενού για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου. 

Στη Σουηδία το πρωτάθλημα μπήκε στο δεύτερο γύρο με την Γκέτεμποργκ να θέλει τη νίκη κόντρα στην Μπρομπαποϊκάρνα, ώστε να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ίδιους βαθμούς με την Γκέτεμποργκ, αλλά σε αυτό το γήπεδο δεν έχουν κερδίσει ποτέ (5 ήττες και 2 ισοπαλίες) και το τελευταίο διάστημα είναι σε πτωτική πορεία.

Στην Πολωνία, η Λεχ Πόζναν ξεκίνησε με νίκη (2-0 την Γκόρνικ) και πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στην έδρα της Βίτζεβ (1-1 στην πρεμιέρα με Σταλ Μιέλετς). Καλύτερη ομάδα η Λεχ μπορεί να ζευγαρώσει τις νίκες. Θετική εικόνα έδειξε στην πρεμιέρα του πολωνικού πρωταθλήματος και η Λέγκια στη νίκη με 2-0 επί της Ζαγκλέμπιε, σε αντίθεση με την Κορόνα που ήταν απογοητευτική στην Πογκόν (ήττα 3-0). Το διπλό προσφέρεται στο 1.98.

Στο Βέλγιο έχουμε πρεμιέρα με τη Λέουβεν να δείχνει στα φιλικά ότι είναι έτοιμη σε σχέση με την Μπρίσχοτ, που έκανε προβληματικές εμφανίσεις. Στο 2.52 αξίζει το ρίσκο στο διπλό. Στη Φινλανδία, η Χάκα υποδέχεται την Γκνιστάν, με την πρώτη να είναι στην 5η θέση και την δεύτερη στην 10η. Οι γηπεδούχοι στηρίζονται στην έδρα τους (5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα) και η Γκνιστάν εκτός έδρας έχει πανηγυρίσει φέτος μόνο μια φορά σε εννέα αναμετρήσεις. Προβάδισμα στη Χάκα.

Κλείνουμε με Ελβετία, όπου η πρωταθλήτρια Γ. Μπόις έχει ξεκινήσει με δύο ήττες και θέλει να ρεφάρει στην έδρα της Σεντ Γκάλεν, που μπήκε επίσης με το… αριστερό χάνοντας από την Βιντερτούρ. Η Γ. Μπόις είναι ανώτερη ομάδα και περιμένουμε να αντιδράσει.
 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Γκέτεμποργκ – Μπρομαποϊκάρνα 1 2.02 Βίτζεβ Λοτζ – Λεχ Πόζναν 2 1.98 Μπρίσχοτ – Λέουβεν 2 2.52
 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Χάκα – Γκνιστάν 1 2.18 Σεντ Γκάλεν – Γ. Μπόις 2 2.60 Κορόνα – Λέγκια 2 1.98
 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Στο… Πι και Φι: Πρεμιέρα σε τρία πρωταθλήματα