Τρίτη, 02 Δεκέμβριος 2014 14:06

Betarades.gr: Η ώρα του «διπλού» για Μαρσέιγ, με κάλυψη η Λας Πάλμας

Γράφτηκε από τον

Ένα αρκετά ενδιαφέρον κουπόνι έχουμε την Τρίτη στα χέρια μας. Οι εμβόλιμες αγωνιστικές σε Πρέμιερ Λιγκ και Γαλλία ξεχωρίζουν, ενώ σε Ισπανία και Ιταλία υπάρχουν παιχνίδια Κυπέλλου, τα οποία κρύβουν πάντα εκπλήξεις. Το επόμενο, διήμερο, μάλιστα, Τετάρτη και Πέμπτη, στο «χορό» μπαίνει και η ελληνική Σούπερλιγκ, με το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ να είναι αυτό που δεσπόζει.

 

Κερδίζει η Μαρσέιγ

Ξεκινάμε τα σημερινά μας προγνωστικά από τη Γαλλία και το παιχνίδι Λοριάν – Μαρσέιγ, στο οποίο θα πάμε με το «διπλό» σε απόδοση 2.00. Μετά τη νίκη στο ντέρμπι παραμονής με τη Λανς, ακολούθησε το σπουδαίο διπλό την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Τουλούζ για τη Λοριάν. Εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο του πολλούς χώρους που άφησαν οι γηπεδούχοι και με τον Ζορντάν Αγιού σε πολύ καλή κατάσταση, πήρε τους τρεις βαθμούς. Δείχνει σε καλή κατάσταση, ωστόσο είναι ένα ερωτηματικό το πως θα εμφανιστεί, σε δεύτερο αγώνα μέσα σε τρεις ημέρες και με αντίπαλο την πρωτοπόρο, Μαρσέιγ, η οποία, από την πλευρά της «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο το ματς με την Ναντ την προηγούμενη αγωνιστική και έμεινε για μία ακόμα εβδομάδα στην κορυφή του πρωταθλήματος (δείτε αναλυτικά τη Βαθμολογία Γαλλίας). Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι κοντά, όλοι περιμένουν τη «γκέλα» της αλλά η Μαρσέιγ δείχνει ότι μπορεί να αντέξει και θεωρούμε ότι σήμερα θα περάσει νικηφόρα από την έδρα της Λοριάν.

Με τη δύναμη της έδρας η Λας Πάλμας

Συνεχίζουμε με Κύπελλο Ισπανίας (φάση των «32», τα παιχνίδια είναι διπλά), με την επιλογή μας να είναι το «1 DNB» σε απόδοση 2.02 στην αναμέτρηση Λας Πάλμας – Θέλτα (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Οι νησιώτες προέρχονται από ένα αήττητο σερί 8 αγώνων πρωταθλήματος, στους οποίους μετρούν 4 νίκες και 4 ισοπαλίες. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη 2η θέση του πίνακα με 29 βαθμούς (στο -1 από τη Χιρόνα), έχοντας όμως ένα ματς λιγότερο. Στο 6-2-0 το εξαιρετικό φετινό εντός έδρας σερί σε όλες τις διοργανώσεις, με τη Λας Πάλμας να έχει ήδη «πετάξει» εκτός της συνέχειας του φετινού Κόπα Ντελ Ρέι τις Μαγιόρκα (0-2) και Νουμάνθια (2-0). Η Θέλτα, από την πλευρά της, διανύει περίοδο κοιλιάς στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, καθώς προέρχεται από ένα «άσφαιρο» σερί τριών αγωνιστικών, στις οποίες μέτρησε την εντός έδρας «λευκή» ισοπαλία με τη Γρανάδα και τις ήττες με σκορ 1-0 από Βαγιεκάνο (εκτός) και Εϊμπάρ (εντός). Η ομάδα του Βίγκο είχε «τρέξει» ένα πολύ καλό σερί 5-4-1 στις πρώτες 10 αγωνιστικές και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 8η θέση του πίνακα με 20 βαθμούς. Ο κόουτς Μπερίτσο θα παρατάξει σήμερα ένα εναλλακτικό σχήμα, θέλοντας να τεστάρει την κατάσταση παικτών με μικρό χρόνο συμμετοχής και πιστεύουμε ότι οι γηπεδούχοι μπορούν να κάμψουν την αντίσταση της Θέλτα.

Προβάδισμα η Σασουόλο

Ολοκληρώνουμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος και περνάμε στο Κύπελλο Ιταλίας (νοκ άουτ ματς για τη φάση των «16») και το παιχνίδι Σασουόλο – Πεσκάρα, με την πρότασή μας να είναι η Σασουόλο με χάντικαπ -1 γκολ σε απόδοση 2.10 (το στοίχημα επιβεβαιώνεται αν η Σασουόλο κερδίσει με 2 γκολ διαφορά και πάνω, αν κερδίσει με 1 γκολ διαφορά, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα). Επτά σερί αγωνιστικές μακριά από τα αρνητικά αποτελέσματα παραμένει στο πρωτάθλημα της Serie A η Σασουόλο. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο μετράει τέσσερις νίκες επί των Πάρμα (3-1 εκτός έδρας), Έμπολι (3-1 εντός έδρας), Τορίνο (1-0 εκτός έδρας) και Ελλάς Βερόνα (2-1 εντός έδρας), ενώ μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Γιουβέντους (1-1 εντός έδρας), Κιέβο (0-0 εκτός έδρας) και Αταλάντα (0-0 εντός έδρας). Από την άλλη, τη χαρά της νίκης έχει να γευτεί εδώ και δύο αγωνιστικές η Πεσκάρα στο πρωτάθλημα της Serie B. Μετά από τα θετικά αποτελέσματα κόντρα στις Μπρέσια (3-1 εκτός έδρας) και Φροζινόνε (3-0 εντός έδρας) το συγκρότημα του Μάρκο Μπαρόνι μοιράστηκε από ένα βαθμό με τη Βίρτους Λαντσιάνο (1-1 εντός έδρας), ενώ γνώρισε την ήττα από τη Μόντενα (2-0 εκτός έδρας). Η διαφορά κατηγορίας, αλλά και φόρμας, μας κάνει να εμπιστευτούμε τη Σασουόλο, η οποία μπορεί να επιβεβαιώσει το στοίχημα που προτείνουμε.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.