Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2025 11:51

Στο… Πι και Φι: Διπλά που πληρώνουν και γκολ στο Φάληρο

Γράφτηκε από τον
Στο… Πι και Φι: Διπλά που πληρώνουν και γκολ στο Φάληρο

Καλημέρα σας. Από την Μπουντεσλίγκα θα ξεκινήσουμε σήμερα και το ματς της Γκλάντμπαχ με την Άουγκσμπουργκ.

Οι γηπεδούχοι έχουν βάλει πλώρη για εξάδα, που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο και η Άουγκσμπουργκ ναι μεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά εκτός έδρας δεν είναι το ίδιο δυνατή (2 διπλά σε 11 αγώνες). Τα “πουλάρια” έχουν τον πρώτο λόγο στο γήπεδό τους.

Στην Πρέμιερ Λιγκ η Τότεναμ μετά τη μεγάλη νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καλείται να κερδίσει την προτελευταία Ίπσουιτς, ώστε να χτίσει ένα σερί νικών και να αναρριχηθεί από την 12η θέση που βρίσκεται σήμερα.

Στην Ισπανία, η Βιγιαρεάλ δοκιμάζεται στη Ράγιο Βαγιεκάανο, σε ένα ματς που υπόσχεται γκολ και θέαμα. Το “κίτρινο υποβρύχιο” έχει περισσότερη ποιότητα και το διπλό στο 2,40 δεν περνά απαρατήρητο.

Όπως και το 2.30 που προσφέρεται η νίκη της Νάπολι στο Κόμο. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από σούπερ διπλό στη Φλωρεντία με τη Φιορεντίνα, αλλά το εμπόδιο της Νάπολι είναι σαφώς πιο υψηλό. Οι πρωτοπόροι θέλουν να ξεκολλήσουν από τις ισοπαλίες, ώστε να μείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στη Σούπερ Λίγκα, ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από την ουραγό Λαμία που έχει μόλις μια νίκη στο πρωτάθλημα και αυτή στην πρεμιέρα με τον Παναιτωλικό.

Οι “πράσινοι” δεν έχουν περιθώρια για απώλειες κόντρα στην πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας, που έχει συμβιβαστεί με την ιδέα του υποβιβασμού. Ευκαιρία για τον ΠΑΟ να πάρει μια άνετη νίκη, ώστε να ανέβει και ψυχολογικά.

Στην 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, ξεχωρίζει πάντως το ντέρμπι στο Φάληρο ανάμεσα στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και τον 4ο ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, θέλει οπωσδήποτε βαθμούς για να μείνει εκτός πρωταθλήματος από τον Φλεβάρη, όντας στο -8 από τον Ολυμπιακό.

Οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν τη νίκη για να πάνε χωρίς απώλειες στα δύο ντέρμπι με την ΑΕΚ σε κύπελλο και πρωτάθλημα. Η ισοπαλία, ουσιαστικά, δεν βολεύει κανέναν και το αμφίσκορο είναι καλύτερη επιλογή, από το να ψάξουμε για σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Γκλάντμπαχ – Άουγκσμπουργκ 1 1.82

Ίπσουιτς – Τότεναμ 2 1.88

Ράγιο Βαγιεκάνο – Βιγιαρεάλ 2 2.40

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Κόμο – Νάπολι 2 2.30

Λαμία – Παναθηναϊκός 2 και όβερ 2,5 2.00

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ G.G. 1.85

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Στο… Πι και Φι: Επιλογές από έξι πρωταθλήματα