Τετάρτη, 25 Φεβρουάριος 2015 12:58

Νίκη με Under 3,5 η Άρσεναλ, Γκολ/Γκολ στη Γερμανία

Γράφτηκε από τον
Νίκη με Under 3,5 η Άρσεναλ, Γκολ/Γκολ στη Γερμανία

Με… φόρα από την απόλυτη επιτυχία στις τρεις χθεσινές ποδοσφαιρικές μας προτάσεις (“'Ασσος” Γιουβέντους, “Διπλό” Μπαρτσελόνα, “1 DNB” Έλγκιν), προχωράμε στο σημερινό κουπόνι, όπου η φάση των “16” του Τσάμπιονς Λιγκ μας προσφέρει εκ νέου ενδιαφέρουσες επιλογές.



Κερδίζουν οι “κανονιέρηδες”, στο Under 3,5 το ματς

Ξεκινάμε τα σημερινά πάμε στοίχημα προγνωστικά από την αναμέτρηση του “Έμιρεϊτς” ανάμεσα στην Άρσεναλ και τη Μονακό, όπου πηγαίνουμε με τον “Άσσο” της Άρσεναλ σε συνδυασμό με Under 3.5, που το βρίσκουμε σε απόδοση 2.00. Η Άρσεναλ έχει μάθει να ζει με τα διάφορα προβλήματα τραυματισμών καθόλη τη διάρκεια της σεζόν και στο συγκεκριμένο “ζευγάρι” θεωρείται, λογικά, το απόλυτο φαβορί. Το αν είναι σε θέση να το επιβεβαιώσει θα φανεί στα δύο παιχνίδια, αν και τελευταία περνάει καλή φάση μέσα στη σεζόν. Οι “κανονιέρηδες” συμμετέχουν στη φάση των “16” για 15η φορά στην ιστορία τους και αποτελούν μία από τις συνεπέστερες ομάδες στο θεσμό.

Σε μία μεταβατική περίοδο, με τον Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ να έχει κλείσει την «κάνουλα» και με το μπάτζετ πολύ περιορισμένο, η Μονακό έχει καταφέρει να βρίσκεται στη φάση των “16” του Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορεί η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ, να μην παίζει επιθετικά, αλλά ήδη έχει πετύχει πολλά, παίρνοντας την πρόκριση από έναν πολύ δύσκολο όμιλο (τον συναποτελούσαν οι Λεβερκούζεν, Μπενφίκα και Ζενίτ), ενώ και στην Γαλλία, μπορεί να μην κυνηγάει το πρωτάθλημα, αλλά τα πηγαίνει και εκεί αρκετά καλά, τηρουμένων των αναλογιών. Υπογραμμίζουμε ότι οι Μοναγέσκοι μέτρησαν 6/6 NG και Under 2,5 στη φάση των ομίλων.

Σκοράρουν αμφότερες στην “Μπάι Αρίνα”

Η δεύτερη πρότασή μας έρχεται από την αναμέτρηση στην “Μπάι Αρίνα” ανάμεσα στη Λεβερκούζεν και την Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου επιλέγουμε το Γκολ/Γκολ σε απόδοση 2.00. Με την ταμπέλα του αουτσάιντερ μπαίνει η Λεβερκούζεν στο ζευγάρι με την Ατλέτικο για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ. Όμως, το στοιχείο αυτό σε καμία περίπτωση δε στερεί την αισιοδοξία για πρόκριση στις “ασπιρίνες”. Κάτι που απεικονίζεται ξεκάθαρα και στα λόγια του προπονητή, Ρότζερ Σμιντ, στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου: “Ναι, είμαστε το αουτσάιντερ. Πρέπει, όμως, να κάνουμε κατανοητό στους οπαδούς μας από το πρώτο λεπτό ότι έχουμε κι εμείς πιθανότητες πρόκρισης. Είναι το πρώτο από τα δύο παιχνίδια και πρέπει να δείξουμε ότι μπορούμε να προκαλέσουμε... προβλήματα στους αντιπάλους μας”. Στη φάση των ομίλων μέτρησε τρεις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες με αντιπάλους τις Μονακό, Μπενφίκα και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Το γεγονός και μόνο ότι το σύνολο των ευρωπαϊκών ΜΜΕ χρίζει την Ατλέτικο ξεκάθαρο φαβορί πρόκρισης στο συγκεκριμένο ζευγάρι, αποτελεί μία έμμεση επιβράβευση για την εξαιρετική δουλειά του Ντιέγκο Σιμεόνε στους “ροχιμπλάνκος”. Ο “μπόμπερ” Φαλκάο έδωσε τη σκυτάλη στον "οδοστρωτήρα" Ντιέγκο Κόστα, ενώ πλέον το δίδυμο Μάντζουκιτς-Γκριζμάν αποδίδει περίφημα, συνεπικουρούμενο από έναν αναγεννημένο Φερνάντο Τόρες. Οι πρωταθλητές Ισπανίας και δευτεραθλητές Ευρώπης θα “ψάξουν” σήμερα ένα σκορ πρόκρισης μέσα στην “Μπάι Αρίνα”, με τον Σιμεόνε να είναι διατεθειμένος να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Αρντά Τουράν. Οι Μαδριλένοι μετρούν πέντε νίκες και μία ήττα στα έξι τελευταία ματς πρωταθλήματος, έχοντας μεταξύ άλλων πετύχει και το εντυπωσιακό 4-0 επί της μισητής Ρεάλ. Όσον αφορά την πορεία στους ομίλους του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, η ήττα της πρεμιέρας στο “Καραϊσκάκης” λειτούργησε αφυπνιστικά, καθώς η Ατλέτικο συνέχισε με ένα σερί τεσσάρων νικών και μίας ισοπαλίας χωρίς καν να δεχθεί γκολ (οι Μάλμε και Γιουβέντους συμπλήρωναν τον όμιλο).

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας