Παρασκευή, 13 Μάρτιος 2015 13:45

Κερδίζουν Πάκος Φερέιρα και Σατορού

Γράφτηκε από τον
Κερδίζουν Πάκος Φερέιρα και Σατορού

Μία ακόμη Παρασκευή με αρκετά ενδιαφέρον πρόγραμμα και πολλά παιχνίδια στο κουπόνι η σημερινή. Έχουμε ξεχωρίσει κάποια από αυτά, τα οποία θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά, ενώ σπουδαία ματς διεξάγονται και για την Euroleague στο μπάσκετ.

Στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε τα πάντα γύρω από το online στοίχημα, αλλά και να μάθετε όσα χρειάζεστε για τη λειτουργία των καζίνο στο ίντερνετ.

«Τρίποντο» η Πάκος Φερέιρα

Ξεκινάμε τα σημερινά μας προγνωστικά από την Πορτογαλία και την αναμέτρηση Πάκος Φερέιρα – Μποαβίστα, στην οποία θα πάμε με τον «άσσο» σε απόδοση 1.97. Τέσσερις βαθμούς κατάφερε να συλλέξει στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Πορτογαλίας η Πάκος Φερέιρα. Το συγκρότημα του Πάουλο Φονσέκα επικράτησε της Μπελενένσες (1-0 εκτός έδρας), μοιράστηκε από ένα βαθμό με τη Γκιμαράες (2-2 εντός έδρας), ενώ δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Ζιλ Βιθέντε (1-0 εκτός έδρας) και Μαρίτιμο (2-1 εκτός έδρας).

Από την άλλη, στη 13η θέση βρίσκεται το συγκρότημα του Πετίτ μετά την ολοκλήρωση 24ων αγωνιστικών στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας έχοντας συλλέξει 25 βαθμούς, έξι περισσότερους από την προτελευταία θέση και οχτώ λιγότερους από την αποψινή αντίπαλό της. Κάκιστο είναι το ρεκόρ της Μποαβίστα στις 12 συνολικά εκτός έδρας αναμετρήσεις που έχει δώσει για την ίδια διοργάνωση. Από αυτές κατάφερε να σημειώσει μόλις μία νίκη, αναδείχθηκε ισόπαλη τρεις φορές ενώ δεν κατάφερε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα τις υπόλοιπες οχτώ.

Κερδίζει η Σατορού

Συνεχίζουμε με Β’ Γαλλίας και τον «άσσο» σε απόδοση 2.45 στον αγώνα Σατορού – Αρλ. Η δοκιμασία της Σατορού στην έδρα της πολύ δυνατής Μπρεστ ήταν ουσιαστικά "mission impossible". Έχασε πολύ εύκολα (3-0) και μάλλον από το ημίχρονο κιόλας του αγώνα όπου έχανε με 2-0, σκεφτόταν τον αποψινό "τελικό". Πρόκειται για το απόλυτο ντέρμπι παραμονής, με το τρίποντο να είναι ζωτικής σημασίας για το συγκρότημα του Ντορί. Δύο ήττες και μία νίκη έχει με τον νέο τεχνικό στον πάγκο της και θέλει να κάνει μαζί του το 2/2 εντός έδρας, όπου δέχτηκε μόνο μία ήττα στα πέντε πιο πρόσφατά της (1-3-1).

Βαριά ήττα για την Αρλ, από την άλλη, την προηγούμενη εβδομάδα, με την τεσσάρα από την Οσέρ μπροστά στο κοινό της. Έχει βέβαια το ελαφρυντικό ότι αγωνίστηκε για μία και πλέον ώρα με αριθμητικό μειονέκτημα, όμως στο σημείο της αποβολής έχανε ήδη με 2-0. Με ένα μόλις τρίποντο εδώ κι έξι αγωνιστικές, παραμένει κολλημένη στον πάτο της βαθμολογίας από τα μέσα Νοέμβρη.

Δε χάνει η Μόναχο 1860

Περνάμε στη Β’ Γερμανίας, με την επιλογή μας να είναι το «Χ2» σε απόδοση 2.25 στο παιχνίδι Γκρόιτερ Φιρτ – Μόναχο 1860. Η Γκρόιτερ Φιρτ ούτε στο δεύτερο παιχνίδι της με τον Μπούσκενς στον πάγκο μπόρεσε να γευτεί τη χαρά της νίκης. Σαφώς πιο εύκολο το έργο της σε σχέση με το ματς κόντρα στην Καϊζερσλάουτερν, όμως σίγουρα άξιζε κάτι παραπάνω από το βαθμό που πήρε στην έδρα της Αάλεν. Για μία ακόμα φορά η Γκρόιτερ δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες της κι έχασε έτσι την ευκαιρία να απομακρυνθεί περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη. Εδώ και δώδεκα αγωνιστικές άλλωστε πανηγύρισε μόλις ένα τρίποντο κι αυτό επί της προτελευταίας Σαν Πάουλι.

Από την άλλη, και πάλι καλά θα πρέπει να λέει η Μόναχο 1860 που έχασε μόνο με 3-2 από τη Σαντχάουζεν. Τραγική αμυντικά η ομάδα του Φρέλινγκ, έκανε το ένα λάθος πίσω από το άλλο και η ήττα της ήρθε πολύ πιο εύκολα απ' ό,τι δείχνει το τελικό σκορ. Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση οι Βαυαροί που έχουν νικήσει μόνο την προτελευταία Σαν Πάουλι στις δέκα τελευταίες αγωνιστικές, με αποτέλεσμα να παραμένουν μόλις στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη. Πολύ σημαντικό σαφώς και το αποψινό ματς, αφού είναι «εξάποντο» για την παραμονή τους, αλλά αξίζει να αναφέρουμε πως μετράει τρία σερί 1-1 εκτός έδρας! Επιστροφή για τον χαφ Ρόντρι (4/0).

«Ειδικό» στοίχημα από Euroleague

Ολοκληρώνουμε με Euroleague. Το παιχνίδι που έχουμε ξεχωρίσει στοιχηματικά είναι το Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε, με την πρότασή μας να είναι ένα ειδικό στοίχημα. Συγκεκριμένα, επιλογή από τον αγώνα είναι το ενδεχόμενο να έχει περισσότερους πόντους το δεύτερο ημίχρονο έναντι του πρώτου. Είναι φυσιολογικό σε έναν αγώνα τόσο κρίσιμο οι δύο ομάδες να μπουν στο παρκέ προσέχοντας τα «νώτα» τους και όσο περνάει η ώρα να εντείνουν τις προσπάθειές τους για τη νίκη. Ο Ολυμπιακός έχει παρουσιάσει μεγαλύτερο δεύτερο ημίχρονο στα πέντε από τα εννιά παιχνίδια του στο ΤΟΡ-16 και δύο από αυτά είχαν ακριβώς ίδιο αριθμό πόντων (με Εφές και ΤΣΣΚΑ). Η Ούλκερ έχει πέντε συνεχόμενα παιχνίδια που το δεύτερο ημίχρονο ήταν μεγαλύτερο από το πρώτο (Νίζνι, ΤΣΣΚΑ, Εφές, Λαμποράλ, Μάλαγα). Το στοίχημα θα ενισχυθεί αν κάποια ομάδα ξεφύγει με καλή διαφορά. Επιλογή λοιπόν το δεύτερο ημίχρονο με περισσότερους πόντους, σε απόδοση 1.83.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.