Δευτέρα, 16 Μάρτιος 2015 13:30

Νίκες για Χετάφε και Λάτσιο

Γράφτηκε από τον

Έχοντας προηγηθεί ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο, η Δευτέρα έρχεται με λίγες επιλογές να κλείσει το στοιχηματικό τριήμερο. Το κουπόνι δεν έχει πολλά παιχνίδια, ωστόσο το Betarades.gr ξεχώρισε ορισμένα σημεία, τα οποία μπορούν να αποτελέσουν ευκαιρίες.

Τα δύο εξ αυτών προκύπτουν από τα μεγάλα πρωταθλήματα Ισπανίας και Ιταλίας, ενώ ξεχωρίσαμε και μια επιλογή απ’ το πρωτάθλημα της Πολωνίας.

Στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε τις αναλύσεις όλων των αγώνων της ημέρας, καθώς και Στατιστικά Superleague, αλλά και κάθε πρωταθλήματος που σας ενδιαφέρει. 

Μπορεί τη νίκη η Χετάφε

Ξεκινάμε τα σημερινά προγνωστικά μας με το «άσσο» της Χετάφε κόντρα στη Σοσιεδάδ σε απόδοση 2.35. Στο "Κολίζεουμ" πέφτει η αυλαία της 27ης αγωνιστικής για τη φετινή Πριμέρα Ντιβιζιόν. Η Χετάφε υποδέχεται τη Σοσιεδάδ, με τις δύο ομάδες να... χωρίζονται από ένα βαθμό στον πίνακα (στο +1 η Σοσιεδάδ). Οι Μαδριλένοι θα επιχειρήσουν να διευρύνουν το θετικό εντός έδρας σερί τους, καθώς στα τρία τελευταία ματς πρωταθλήματος στο «Κολίζεουμ» έχουν σημειώσει τις νίκες επί των Θέλτα, Σεβίλλης και Χετάφε, όλες με σκορ 2-1. Οι εντός έδρας επιδόσεις είναι αυτές που κρατούν τους γηπεδούχους στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού, καθώς εκτός έδρας μετρούν τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε ματς στο πλαίσιο της Πριμέρα.

Η Σοσιεδάδ, από την πλευρά της, καλείται σήμερα να βάλει ένα τέλος στη φετινή «κατάρα» των εκτός έδρας αποτελεσμάτων. Οι Βάσκοι αποτελούν τη μοναδική ομάδα χωρίς διπλό στο φετινό πρωτάθλημα (0-6-6) και αυτό το στοιχείο τους έχει στερήσει την παρουσία σε υψηλότερες θέσεις του πίνακα. Οι 30 βαθμοί φέρνουν την ομάδα του Μόγες στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ πρέπει να τονιστεί ότι σαφές πλήγμα επιφέρει η απουσία του ηγέτη Κάρλος Βέλα.

Περνάει απ’ το Τορίνο η Λάτσιο

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Τορίνο – Λάτσιο, όπου επιλέγουμε το «διπλό» σε απόδοση 2.50. Με μοναδικό στόχο να επιστρέψει άμεσα στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα της Σέριε Α ρίχνεται στην αποψινή εντός έδρας αναμέτρησή της η Τορίνο με αντίπαλο τη Λάτσιο. Μετά από 12 ολόκληρες αγωνιστικές η «γκρανάτα» γνώρισε την ήττα την περασμένη βδομάδα από την Ουντινέζε (3-2 εκτός έδρας). Στις προηγούμενες αναμετρήσεις της είχε σημειώσει έξι νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες.

Πλέον, μετά από 26 αγωνιστικές για την ίδια διοργάνωση το συγκρότημα του Βεντούρα συγκέντρωσε 36 βαθμούς που την κατατάσσουν στην όγδοη θέση. Απ’ την άλλη, τέσσερις σερί νίκες σημείωσε η Λάτσιο, παραμένοντας στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας συγκεντρώσει 46 βαθμούς, όσους και η Νάπολι η οποία έχει χειρότερη διαφορά γκολ (+20 έναντι +11). Απόψε το συγκρότημα του Πιόλι έχει την ευκαιρία να βρεθεί μόνο σε αυτή, εκμεταλλευόμενο την ήττα των «παρτενοπέι» από την Ελλάς Βερόνα χθες (15/3).

Πάμε με το Over 2,5 στο Μπελτσάτοφ

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με το Over 2,5 στην αναμέτρηση του πολωνικού πρωταθλήματος ανάμεσα σε Μπελτσάτοφ και Ρουχ Χορζόφ. Δεν είχε συνέχεια η σπουδαία νίκη επί της Βίσλα Κρακοβίας, αφού την προηγούμενη εβδομάδα δεν τα κατάφερε στην έδρα της Λέχια Γκντανσκ και έτσι γνώρισε την τρίτη της ήττα στις τέσσερις αγωνιστικές μετά τη χειμερινή διακοπή. Εχει χάσει κάποιες θέσεις στο βαθμολογικό πίνακα και ψάχνει τον καλό της εαυτό. Πολλοί πίστευαν ότι τον βρήκε μετά τη νίκη επί της Βίσλα, αλλά δεν επιβεβαιώθηκαν, ωστόσο μια καλή Μπελσάτοφ σήμερα, μπορεί να επιστρέψει στις νίκες. Η Ρουχ Χορζόφ απ’ την πλευρά της, έχει ξεκινήσει αρκετά καλά, μετά τη χειμερινή διακοπή, προσπαθώντας να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις. Την προηγούμενη αγωνιστική, επικράτησε εντός έδρας της Πογκόν, κάνοντας ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, πήρε άλλους τρεις βαθμούς και πηγαίνει με πολύ καλή ψυχολογία σήμερα στην έδρα της Μπελσάτοφ, για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Πλήρης ταξίδεψε η αποστολή.

Κερδίζει η Ντιζόν

Σημείο προκύπτει και απ’ το μπάσκετ, όπου θα πάμε με τη νίκη της Ντιζόν κόντρα στη Λιμόζ σε απόδοση 1.80. Η Ντιζόν έχει φέτος χάσει κάπως την πανίσχυρη έδρα της. Πέρσι τέλειωσε αήττητη στην έδρα της όμως φέτος έχει ήδη τέσσερις ήττες, αλλά οι τρεις από αυτές έχουν σημειωθεί στο σερί πέντε ηττών που έχει τις τελευταίες εβδομάδες. Σήμερα υποδέχεται τη Λιμόζ που δεν βρίσκεται επίσης στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Έκανε κακή εμφάνιση με τη Ρεμς αλλά κέρδισε στο τελευταίο τετράλεπτο, μια εβδομάδα πριν είχε ηττηθεί 92-66 στο Παρίσι από την Παρί Λεβαλουά. Οι δύο ομάδες είναι παρόμοιας δυναμικότητας και η Λιμόζ μετράει μια απώλεια τις τελευταίες δύο εβδομάδες με την φυγή του Ραμέλ Κάρι. Οι αποδόσεις του αγώνα δίνονται σωστά σχεδόν στα ίσια και με πλεονέκτημα 1.5 πόντου στην φιλοξενούμενη. Στηρίζουμε την γηπεδούχο που έχει πανίσχυρη έδρα και θέλει να επιστρέψει στις νίκες και στην τετράδα μετά από πέντε σερί αποτυχημένα αποτελέσματα.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.