Σάββατο, 25 Απρίλιος 2015 14:04

Νίκη για Στουτγκάρδη, δε χάνει η Τότεναμ

Γράφτηκε από τον
Νίκη για Στουτγκάρδη, δε χάνει η Τότεναμ

Ένα Σάββατο γεμάτο δράση και άκρως ενδιαφέροντα παιχνίδια έχουμε μπροστά μας. Πολύ «πλούσιο» το πρόγραμμα και προκύπτουν ορισμένες εξαιρετικά ενδιαφέρουσες επιλογές. Από αυτές, έχουμε ξεχωρίσει έξι συνολικά προτάσεις από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, αλλά και μία από το κουπόνι μπάσκετ!

Πάμε να δούμε αμέσως τα σημερινά προγνωστικά του Betarades.gr.

Παίρνει το «εξάποντο» η Στουτγκάρδη

Το δυνατό σημείο της ημέρας έρχεται από την Μπουντεσλίγκα και είναι ο «άσσος» σε απόδοση 1.93 στην αναμέτρηση Στουτγκάρδη – Φράιμπουργκ. Έξι βαθμούς κατάφερε να συλλέξει η Στουτγκάρδη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, στην προσπάθεια που κάνει να κερδίσει την παραμονή της. Το συγκρότημα του Στέφενς επικράτησε των Άιντραχτ Φρανκφούρτης (3-1 εντός έδρας) και Βέρντερ Βρέμης (3-2 εντός έδρας), ενώ ηττήθηκε από Βόλφσμπουργκ (3-1 εκτός έδρας) και Άουγκσμπουργκ (2-1 εκτός έδρας).

Από την άλλη, μόλις ένα βαθμό μετράει στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε για το πρωτάθλημα η Φράιμπουργκ. Το συγκρότημα του Στράιχ μοιράστηκε από ένα βαθμό με τη Σάλκε (0-0 εκτός έδρας), ενώ την προηγούμενη βδομάδα γνώρισε την ήττα από τη Μάιντζ (3-2 εντός έδρας). Με τους 29 βαθμούς που συγκέντρωσε μετά το πέρας 29 αγωνιστικών, διατηρείται δύο πόντους πάνω από τη 16η θέση, που οδηγεί στα πλέι άουτ, και τρεις από την επικίνδυνη ζώνη και τον απευθείας υποβιβασμό. Εξαιρετικά σημαντικό το σημερινό ματς, θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους που δείχνουν να βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση.

Παίρνει αποτέλεσμα η Τότεναμ

Συνέχεια με Πρέμιερ Λιγκ και τον αγώνα Σαουθάμπτον – Τότεναμ, στον οποίο θα πάμε με το «Χ2» σε απόδοση 1.83. Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η μάχη Ευρώπης του «Σεντ Μέρις», καθώς οι Σαουθάμπτον και Τότεναμ έχουν ως κοινό στόχο την 5η θέση του πίνακα, που εξασφαλίζει εισιτήριο για το ερχόμενο Γιουρόπα Λιγκ. Οι «άγιοι» βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο -1 από τα «σπιρούνια», τα οποία ισοβαθμούν με μειονέκτημα με την 5η Λίβερπουλ (έχει ένα ματς λιγότερο). Η ομάδα του Κούμαν, συνδύασε με ήττες τις 2/3 τελευταίες αγωνιστικές (αμφότερες εκτός έδρας, από Έβερτον και Στόουκ).

Το κεντρικό πρόσωπο στο σημερινό ματς θα είναι αναμφισβήτητα ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο. Ο Αργεντινός τεχνικός επιστρέφει για πρώτη φορά στο πρώην «σπίτι» του, καθώς μόλις το περασμένο καλοκαίρι άφηνε το «Σεντ Μέρις» για την... πρόκληση της Τότεναμ. Φυσικά, συναισθηματισμοί δε χωρούν, αφού τα «σπιρούνια» θέλουν αποκλειστικά τη νίκη, προκειμένου να «χτίσουν» πάνω στο διπλό επί της Νιούκαστλ. Το «τρίποντο» απέναντι στις «καρακάξες» ήταν το τέταρτο στα τελευταία επτά ματς πρωταθλήματος (4-2-1) και σήμερα θεωρούμε ότι θα καταφέρουν να πάρουν, τουλάχιστον, τον έναν βαθμό.

Ρόμα με κάλυψη

Επόμενη… στάση η Ιταλία και το ματς Ίντερ – Ρόμα, με την επιλογή μας να είναι το «2 DNB» σε απόδοση 2.15. Έξι βαθμούς κατάφερε να αποσπάσει στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές η Ίντερ. Το συγκρότημα του Μαντσίνι επικράτησε της Ελλάς Βερόνα (3-0 εκτός έδρας), ενώ μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Τσεζένα (1-1 εντός έδρας), Πάρμα (1-1 εντός έδρας) και Μίλαν (0-0 εντός έδρας). Παράλληλα, γνώρισε την ήττα από τη Σαμπντόρια (1-0 εκτός έδρας). Στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα της κατηγορίας κατατάσσονται οι «νερατζούρι», οι οποίοι πολύ δύσκολα θα προλάβουν μία θέση που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.

Στον αντίποδα, η Ρόμα δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ήττα της Λάτσιο στην έδρα της Γιουβέντους (2-0) την προηγούμενη βδομάδα, στην προσπάθεια που κάνει να σκαρφαλώσει και πάλι στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα που οδηγεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν. Το συγκρότημα του Γκαρσία έμεινε στην ισοπαλία κόντρα στην Αταλάντα (1-1 εντός έδρας), παραμένοντας αήττητο στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, ενώ παραμένει αήττητο, επίσης, στις δέκα τελευταίες «εξόδους» του για το πρωτάθλημα!

Με τα γκολ στη Λεωφόρο

Περνάμε στη Σούπερλιγκ και την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ξάνθη, στην οποία θα πάμε με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.95. Στην 3η θέση υποχώρησε πλέον ο Παναθηναϊκός, έπειτα απ’ την ήττα της περασμένης εβδομάδας με 2-1 απ’ τον Πανθρακικό. Οι πράσινοι βρίσκονται πλέον στο -1 απ’ τον ΠΑΟΚ, καθώς πήραν μόλις έναν πόντο στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές και ως εκ τούτου η διαφορά που είχαν αποκτήσει απ’ τον δικέφαλο εξανεμίστηκε. Σήμερα ο Παναθηναϊκός θα παίξει ξανά μπροστά στον κόσμο του, για πρώτη φορά μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 22 Φεβρουαρίου.

Από την άλλη, «αντίο» στα πλέι οφ είπε η Ξάνθη μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής απ’ τον Εργοτέλη. Το αρνητικό αποτέλεσμα έφερε τους Θρακιώτες στο -5 απ’ την πεντάδα, τη στιγμή που στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν αντιμετωπίζουν Παναθηναϊκό (εκτός), Αστέρα Τρίπολης (εντός) και Πανθρακικό (εκτός), πρόγραμμα ιδιαίτερα δύσκολο. Το Κύπελλο είναι ο μεγάλος στόχος της θρακικής ομάδας, που θέλει σαν… τρελή να παίξει στον πρώτο τελικό της ιστορίας της και έχει πολλές πιθανότητες να τα καταφέρει μετά τη νίκη 0-1 στο πρώτο ματς. Σήμερα, αναμένουμε ένα αρκετά «ανοιχτό» παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, με το Over να έχει καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Δε χάνει η Αλμπαθέτε

Πρόταση προκύπτει και από τη Β’ Ισπανίας. Πρόκειται για το «Χ2» σε απόδοση 1.95 στον αγώνα Οσασούνα – Αλμπαθέτε. Ολοένα και διευρύνεται το άσχημο σερί της Οσασούνα, με την ομάδα να βρίσκεται πλέον εντός της επικίνδυνης ζώνης και να... περιμένει ένα ψυχοφθόρο τελείωμα του φετινού πρωταθλήματος. Μόλις τρεις βαθμούς έχουν συλλέξει οι γηπεδούχοι στις 12 τελευταίες αγωνιστικές (0-3-9), όντας στο -2 από τη γραμμή σωτηρίας.

Βίοι αντίθετοι για την Αλμπαθέτε, η οποία συνεχίζει να βάζει πολύτιμους βαθμούς στο σακούλι της και να ενισχύει τη θέση της εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν τρία τρίποντα στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (3-0-1 το σερί), έχοντας επικρατήσει μεταξύ άλλων των Βαγιαδολίδ (0-1) και Λας Πάλμας (1-0). Ταυτόχρονα μετρούν μόνο μία ήττα στις τελευταίες 10 αγωνιστικές (4-5-1) και σήμερα μπορούν να πάρουν ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα.

Σουηδικό… Over

Τελευταίο προγνωστικό από το ποδοσφαιρικό κουπόνι το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.00 στο παιχνίδι Χάμαρμπι – Ατβίνταμπεργκ για το πρωτάθλημα της Σουηδίας. Την πρώτη της φετινή ήττα γνώρισε η Χάμαρμπι χάνοντας με 3-1 εκτός έδρας απ’ την πρωταθλήτρια Μάλμε, όμως αυτό δεν «επισκιάζει» την πολύ καλή παρουσία της ως τώρα, έχοντας και συγκομιδή επτά βαθμών σε τέσσερα παιχνίδια. Και τα τρία τελευταία της ματς, μάλιστα, ήταν Goal / Goal.

Μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες στις πρώτες αγωνιστικές, η Ατβίνταμπεργκ, από την πλευρά της πάτησε «γκάζι» και νίκησε με 3-1 εντός έδρας τη Φάλκενμπεργκ, δεχόμενη και πάλι πάντως γκολ, το έβδομο συνολικά σε τέσσερις αγωνιστικές. Να σημειωθεί ότι και στα τρία τελευταία της ματς επιβεβαιώθηκε το Goal / Goal σε συνδυασμό με το Over 2.5 γκολ!

Αδιάφοροι και με κακές άμυνες

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ, με την πρότασή μας να είναι το Over 146.5 πόντοι σε απόδοση 1.93 στην αναμέτρηση Πανιώνιος – Πανελευσινιακός. Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου της Α1 και στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει τον Πανελευσινιακό. Ο Πανιώνιος «χρωστάει» και το ματς με τον Ολυμπιακό αλλά έχει ήδη υποβιβασθεί. Υποβιβασμένος και ο Πανελευσινιακός επομένως οι δύο ομάδες θα κάνουν «αγγαρεία» τις τελευταίες εβδομάδες. Πανιώνιος και Πανελευσινιακός έχουν τις χειρότερες άμυνες της λίγκας μετά τα Τρίκαλα με παθητικό 78 πόντους η κάθε μία. Από εδώ και πέρα θα παίξουν ελεύθερο μπάσκετ χωρίς σκοπιμότητες ώστε να αποχαιρετήσουν την κατηγορία με καλό πρόσωπο. Το 146.5 σε αδιάφορο αγώνα ανάμεσα σε δύο κακές άμυνες φαντάζει μικρό οπότε η επιλογή είναι το Over 146.5.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.