Δευτέρα, 18 Μάιος 2015 13:42

Επιλογές από Ισραήλ και Σουηδία

Γράφτηκε από τον

Περιορισμένες οι σημερινές αναμετρήσεις, όπως σχεδόν κάθε Δευτέρα. Ολοκληρώνονται οι αγωνιστικές σε Πρέμιερ Λιγκ, Ιταλία και Πορτογαλία, ωστόσο το το Betarades.gr ξεχώρισε δύο επιλογές από Ισραήλ και Α’ Σουηδίας.

Πριν περάσουμε σε όσα έχουμε να σας προτείνουμε, υπενθυμίζουμε ότι μέσω του site μας, μεταξύ άλλων, έχετε τη δυνατότητα να βρίσκετε επιλογές για στοίχημα live κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, αλλά και μεσοβδόμαδα, στις ημέρες με μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Πάμε να δούμε όσα έχουμε να σας προτείνουμε.

Διπλό με κάλυψη για την Μπεϊτάρ

Ξεκινάμε με τις προτάσεις μας απ’ το Ισραήλ και την αναμέτρηση Μακάμπι Τίκβα – Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, όπου θα πάμε με το «2 DNB» σε απόδοση 2.00 (DNB ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Χωρίς νίκη παραμένει στους επτά αγώνες που έχει δώσει για τα πλέι οφ η Μακάμπι Πετάχ Τίκβα η οποία την περασμένη αγωνιστική έχασε με 2-0 εκτός έδρας απ’ την Ιρόνι Κιριάτ Σμόνα και έμεινε στην τελευταία θέση των αγώνων κατάταξης για τις θέσεις 1-6. Με τις τέσσερις ήττες και τις τρεις ισοπαλίες της σ’ αυτά τα παιχνίδια έχει δείξει ότι ξεπέρασε τον ευατό της καταφέρνοντας να εισχωρήσει στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος και ότι δεν μπορεί να κυνηγήσει το κάτι παραπάνω από ομολογουμένως καλύτερες ομάδες από’ κείνη. Παρατεταμένο ντεφορμάρισμα σε πολύ κρίσιμο σημείο για την Μπέιταρ Ιερουσαλήμ που στον πιο σημαντικό αγώνα ως τώρα έμεινε στο εντός έδρας 1-1 με τη Μακάμπι Χάιφα. Μετά τη νίκη της τελευταίας επί της Χάποελ Μπιρ Σίβα, είναι στο -3 απ’ την τέταρτη θέση του Γιουρόπα Λιγκ και χρειάζεται και αυτή μόνο τη νίκη απέναντι στη Μακάμπι Τίκβα, προκειμένου να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για έξοδο στην Ευρώπη.

Μπορεί τη νίκη η Τζουργκάρντεν

Συνεχίζουμε με τις προτάσεις μας απ’ τη Σουηδία και το παιχνίδι Χάλμσταντ - Τζουργκάρντεν, όπου θα πάμε με το «διπλό» σε απόδοση 2.11. Από τρεις συνεχόμενες ήττες προέρχεται στην Allsvenskan η Χάλμσταντ που δεν τα κατάφερε ούτε απέναντι στη Φάλκενμπεργκ χάνοντας με 1-0 εκτός έδρας και έδειξε για ακόμα μία φορά ότι ο δρόμος για την παραμονή της είναι δύσβατος και με πολλαπλά εμπόδια. Είναι στην προτελευταία θέση μαζί με την Ατβίνταμπεργκ έχοντας τέσσερις βαθμούς σε οκτώ αγώνες με την επίθεσή της να είναι σε κάκιστη κατάσταση αφού έχει τη χειρότερη επίδοση μαζί με την Έρεμπρο με μόλις τέσσερα τέρματα. Στον αντίποδα, την εκπληκτική της πορεία συνεχίζει η Τζουργκάρντεν που έφτασε τις πέντε συνεχόμενες νίκες μετά το σπουδαίο διπλό στην έδρα της Ατβίνταμπεργκ με 3-2 ανεβαίνοντας στην τέταρτη θέση, τρεις βαθμούς κάτω απ’ την πρωτοπόρο Γκέτεμποργκ. Η ομάδα απ’ τη Στοκχόλμη έχει την καλύτερη επίθεση ως τώρα με 17 στο ενεργητικό της, εκ’ των οποίων τα δέκα τα πέτυχε μέσα στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Με δυνατό της σημείο λοιπόν της φορμαρισμένη επίθεσή της, ταξίδεψε στο Χάλμσταντ με τον τίτλο του φαβορί.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.