Πέμπτη, 09 Ιούλιος 2015 15:40

Δε χάνει η Νιουτάουν, Over στο Μπακού

Γράφτηκε από τον

Οι αγώνες ρεβάνς για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League δεσπόζουν στο σημερινό κουπόνι του πάμε στοίχημα.

Επτά προτάσεις έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr από το «πλούσιο» πρόγραμμα, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι στο κορυφαίο στοιχηματικό site μπορείτε να ενημερώνεστε και για τις μεταγραφές ποδοσφαίρου σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Παίρνει αποτέλεσμα η Νιουτάουν

Ξεκινάμε με μία από τις πλέον «δυνατές» προτάσεις της ημέρας που είναι το «Χ2» σε απόδοση 2.38 στην αναμέτρηση Βαλέτα – Νιουτάουν. Μπορεί λόγω μεγαλύτερης εμπειρίας στο Γιουρόπα Λιγκ, να θεωρούνταν ως το φαβορί της αναμέτρησης, ωστόσο, δεν μπόρεσε να το αποδείξει και στο χορτάρι, με την Βαλέτα να φεύγει με άδεια χέρια από την Ουαλία, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από την Νιουτάουν. Η Νιουτάουν, από την άλλη, συμμετέχει στην διοργάνωση για πρώτη φορά μετά το 1998 ωστόσο, φαίνεται πως επέστρεψε... με διαθέσεις για πρόκριση. Κατάφερε να επικρατήσει στο πρώτο παιχνίδι κόντρα με 2-1 έχοντας πλέον ελαφρύ προβάδισμα για την πρόκριση της στον 2ο γύρο. Ο Μπάουντφορντ στο 40’ έκανε το 1-0, με τον Γιόναθαν στο 73’ να ισοφαρίζει για την Βαλέττα. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Όουσελ κατάφερε να πετύχει το χρυσό γκολ, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του. Η Νιουτάουν συμμετέχει φέτος για τρίτη φορά στην ιστορία της στην διοργάνωση, χωρίς να έχει καταφέρει να πετύχει μεγάλες διακρίσεις. “Διψάει” πάντως φέτος για το κάτι παραπάνω, και σήμερα ψάχνει σήμερα το αποτέλεσμα εκείνο που θα της χαρίσει την πρόκριση και πιστεύουμε ότι θα καταφέρει, τουλάχιστον, να μην ηττηθεί.

Κερδίζουν οι Ισλανδοί

Συνεχίζουμε με τον «άσσο» σε απόδοση 2.12 στον αγώνα Χαφναρφιόρντουρ – Σεϊναγιόεν. Ο θυμόσοφος λαός λέει «αν έχεις τύχη διάβαινε». Αν η εν λόγω ρήση «πιάσει», τότε η φετινή Χαφναρφιόρντουρ θα πάει πολύ μακριά σε όλες τις διοργανώσεις, καθώς στάθηκε πάρα πολύ τυχερή κόντρα στη Σεϊναγιόεν. Προηγήθηκε στο 56’ με τον Λένον, αλλά σε γενικές γραμμές η εμφάνιση της ήταν παθητική και χωρίς ενέργεια. Μόνο από θαύμα δε δέχτηκε γκολ, το οφείλει κυρίως στον γκολκίπερ Όσκαρσον. Μετά απ’ αυτό το αποτέλεσμα, σήμερα οι Ισλανδοί θεωρούνται δικαίως το φαβορί για την πρόκριση. Δεν ήταν το καλύτερο δυνατό ντεμπούτο για τη Σεϊναγιόεν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αυτό κόντρα στη Χαφαναρφιόρντουρ. Οι Φιλανδοί άφησαν ημιτελείς προσπάθειες, προσπάθησαν να σκοράρουν, έφτασαν πολύ κοντά να τα καταφέρουν, αλλά έπεσαν πάνω σ’ έναν καλό γκολκίπερ. Δεν άξιζε να χάσει η Σεϊναγιόεν, δικαιούταν τουλάχιστον την ισοπαλία, σήμερα, ωστόσο, οι Ισλανδοί έχουν το προβάδισμα και θα τους στηρίξουμε.

Καϊράτ Αλμάτι με κάλυψη

Επόμενη πρόταση, το «1 DNB» σε απόδοση 2.00 στον αγώνα Καϊράτ Αλμάτι - Ερυθρός Αστέρας (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός της Καϊράτ δεν περίμενε αυτό το επικό διπλό (0-2) που πήρε μέσα στο καυτό «Μαρακανά» του Βελιγραδίου την προηγούμενη εβδομάδα. προφανώς κι έπαιξε καθοριστικό ρόλο η αποβολή της αντιπάλου με το καλημέρα του αγώνα, πέραν αυτού όμως η Καϊράτ έκανε καταπληκτικό παιχνίδι και το τελικό σκορ αναμφίβολα την αδικεί. Θα μπορούσε να έχει ήδη τελειώσει με την υπόθεση πρόκριση αν δεν ήταν τόσο επιπόλαια στην τελική προσπάθεια και φυσικά αν δεν έβρισκε απέναντί της έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα. Στον αντίποδα, η επιστροφή των «ερυθρόλευκων» στην Ευρώπη μετά τον περσινό τους αποκλεισμό (λόγω χρεών) συνδυάστηκε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, αφού έπεσαν θύματα τεράστιας έκπληξης, πιθανώς της μεγαλύτερης των αγώνων της προηγούμενης εβδομάδας με το 0-2 από την Καϊράτ. Προβάδισμα στο σημερινό ματς οι Καζάκοι, θα τους στηρίξουμε, παίρνοντας, όμως, και την κάλυψη του DNB.

Με τα γκολ στο Ίντερ Μπακού - Λάτσι

Μία ακόμη «δυνατή» επιλογή προκύπτει από το ματς Ίντερ Μπακού – Λάτσι, στο οποίο θα πάμε με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.93. Μόνο ευχαριστημένη μπορεί να νιώθει η ομάδα του Κεφέροφ για το αποτέλεσμα που πήρε στο πρώτο παιχνίδι στην Αλβανία και το οποίο σε καμία περίπτωση δεν άξιζε. Εχοντας όλη την τύχη με το μέρος της, αλλά και τον γκολκίπερ Αγκάγεφ σε πολύ μεγάλη μέρα, η Ίντερ άντεξε στην ασφυκτική πίεση της Λάτσι και πέτυχε τον βασικό της στόχο, που δεν ήταν άλλος από το να μη χάσει (1-1). Η Λάτσι, με τις ευκαιρίες που έχασε πριν μία εβδομάδα στο κατάμεστο γήπεδό της, θα μπορούσε ήδη να έχει «κλειδώσει» την πρόκρισή της στον δεύτερο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Δεν χωράει αμφιβολία πως αδικείται κατάφορα από το τελικό 1-1 η ομάδα του Τσουνγκού, η οποία έχασε ένα τσουβάλι ευκαιρίες και φυσικά δεν μπορεί να τα βάζει με κανέναν άλλο από τον ίδιο της τον εαυτό, τον αντίπαλο κίπερ και το... δοκάρι, που τη σταμάτησε σε μία ανεπανάληπτη ευκαιρία στο 82ο λεπτό. Αναμένουμε σήμερα ένα αρκετά «ανοιχτό» ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες, με το Over 2.5 γκολ να έχει αυξημένες πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Οι τέσσερις παραπάνω προτάσεις είναι οι βασικές επιλογές από το σημερινό κουπόνι. Από εκεί και πέρα, προκύπτουν και τρία ακόμη προγνωστικά, αλλά για πιο «χαλαρό» ποντάρισμα. Αυτά είναι το Over 2.5 γκολ στο ματς Μλάντοστ Ποντγκόριτσα – Νεφτσί Μπακού, το Over 2.5 γκολ, επίσης, στον αγώνα Γκαμπάλα – Ντιναμό Τιφλίδας και το «Χ2» στην αναμέτρηση Ουλίσες – Μπιριρκάρα.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.