Πέμπτη, 13 Αύγουστος 2015 14:48

Για τη ζημιά... οι Στρόμεν και Έρφουρτ

Γράφτηκε από τον

Σαφώς πιο περιορισμένο το σημερινό κουπόνι σε σχέση με αυτά της Τρίτης και της Τετάρτης, οπότε είναι λογικό να περιορίζονται και οι επιλογές μας.

Καταλήγουμε, λοιπόν, σε ζευγάρι προτάσεων από Γ' Γερμανίας και Β' Νορβηγίας. Μην ξεχνάτε, φυσικά, ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα, μαθαίνοντας, μεταξύ άλλων, τα στοιχηματικά σάιτ με άδεια στην Ελλάδα.

Δυνατή η Στρόμεν

Το δυνατό μας σημείο έρχεται από τη Β' Νορβηγίας και αφορά το Χ2 της Στρόμεν επί της Μπρίνε σε απόδοση 1.92. Με τέτοιες αμυντικές αντιδράσεις ήταν φύση αδύνατον για την Μπρίνε να πάρει αποτέλεσμα στην έδρα της πρωτοπόρου Σόγκνταλ. Τρεις στημένες φάσεις, ισάριθμα γκολ από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Βέβαια μιλάμε για μία ανοιχτή πληγή που δεν λέει με τίποτα να κλείσει κι ενδεικτικό ότι έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν μόνο σε ένα φετινό της ματς μετά από 18 αγωνιστικές!

Από την άλλη, με τα... ψέματα η Στρόμεν κατάφερε να μπει μετά από καιρό στη ζώνη των πλέι οφ, φεύγοντας με το διπλό από την έδρα της Μπάερουμ. Στο Χόνεφος πήρε δύο «πέτσινα» πέναλτι, με την Ασάνε αρκούσε ένα στημένο και στο τελευταίο της παιχνίδι έπαιξε για ένα ολόκληρο ημίχρονο με αριθμητικό πλεονέκτημα, έχοντας κάνει κάκιστο πρώτο 45λεπτο, για να φτάσει τελικά στο τρίτο διαδοχικό της τρίποντο. Αναμφίβολα εξαιρετικό μομέντουμ, αλλά θα πρέπει κάποια στιγμή να παίξει και ποδόσφαιρο... περιωπής, αν θέλει να τελειώσει χωρίς προβλήματα τη σεζόν. Θεωρούμε, πάντως, ότι η Στρόμεν έχει πολλές... τύχες στο σημερινό παιχνίδι.

Δε χάνει η Έρφουρτ

Το δεύτερο σημείο μας είναι το Χ2 της Έρφουρτ στην έδρα της Ντιναμό Δρέσδης σε απόδοση 2.60. Η τοπική Ντιναμό φιλοξενεί την Έρφουρτ σε ένα ντέρμπι του ανατολικού κομματιού της χώρας. Οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να κάνουν το 2/2 στα φετινά εντός έδρας ματς πρωταθλήματος μετά το 4-1 επί της Στουτγκάρδης Β στην πρεμιέρα. Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής το ισόπαλο 1-1 στην έδρα των Κίκερς κρίνεται δίκαιο. Η Έρφουρτ, από την πλευρά της, έχει συλλέξει μόλις ένα βαθμό στις πρώτες δύο αγωνιστικές, με την αγωνιστική εικόνα της να μην είναι η καλύτερη δυνατή. Στην πρεμιέρα υποχρεώθηκε στην εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-1 από το Μαγδεμβούργο, χάνοντας μάλιστα με ανατροπή. Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής υποδέχθηκε τη Βέχεν Βισμπάντεν, με τα νεύρα να κυριαρχούν αντί... του θεάματος. Πιστεύουμε ότι σήμερα το βράδυ θα φύγει με βαθμό ή βαθμούς από το «Στάντιον Ντρέσντεν».

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.