Σάββατο, 15 Αύγουστος 2015 14:17

Δε χάνει η Σάντα Φε, κερδίζει η Σαουθάμπτον

Γράφτηκε από τον

Μετά από μία άκρως επιτυχημένη στοιχηματικά Παρασκευή, με το Betarades.gr να κάνει το απόλυτο στις προβλέψεις του, η δράση συνεχίζεται το Σάββατο με πληθώρα επιλογών και το κουπόνι να θυμίζει κάτι από… χειμώνα.

 

Πάμε να δούμε αμέσως τι προτείνει σήμερα το Betarades.gr, στο οποίο πέρα από τα προγνωστικά και τις αναλύσεις των αγώνων, μπορείτε να βρείτε έναν πλήρη οδηγό για τις μεταγραφές 2015 σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Συνεχίζει το σερί η Σάντα Φε

Ξεκινάμε με το πλέον «δυνατό» προγνωστικό της ημέρας το οποίο έρχεται από το πρωτάθλημα της Κολομβίας και είναι το «Χ2» σε απόδοση 2.05 στην αναμέτρηση Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν – Σάντα Φε. Το πρώτο βήμα για την πρόκριση της στα ημιτελικά του Κυπέλλου Κολομβίας έκανε η Μεντεγίν, καθώς επικράτησε με 2-0 της Κάλι στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση. Άφησε έτσι πίσω της την ήττα από την Λα Εκιδάδ στο πρωτάθλημα (2-0) και θα προσπαθήσει να συνεχίσει σήμερα στον δρόμο των επιτυχιών κόντρα στην δυνατή Σάντα Φε, από την οποία βρίσκεται στο -2.

Χωρίς να εντυπωσιάσει με την εμφάνιση της η Σάντα Φε, από την πλευρά της, έφυγε από την έδρα της Λόχα (Εκουαδόρ) με την ισοπαλία (0-0) για το Κόπα Σουνταμερικάνα. Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική της «λευκή» ισοπαλία, με την Σάντα Φε να παραμένει αήττητη στα εννιά τελευταία παιχνίδια της με έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες, όπου συνολικά δέχθηκε μόλις ένα τέρμα. Έχει σίγουρα ως όπλο της την αμυντική της λειτουργία και θα προσπαθήσει να δώσει σήμερα στο αήττητο σερί της κόντρα στην Μεντεγίν με στόχο να περάσει στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος.

«Τρίποντο» για Σαουθάμπτον

Συνεχίζουμε με Πρέμιερ Λιγκ και τον «άσσο» σε απόδοση 2.10 στον αγώνα Σαουθάμπτον – Έβερτον. Στο «Σεντ Μέρις» η Σαουθάμπτον φιλοξενεί την Έβερτον, με τις δύο ομάδες να έχουν... εμπλακεί σε ισόπαλα 2-2 στην πρεμιέρα. Βέβαια, για τους «αγίους» ο βαθμός της ισοπαλίας στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» κόντρα στη Νιουκάστλ σίγουρα δε συνιστά γκέλα. Η ομάδα του Κούμαν έρχεται στο σημερινό ματς με «όπλο» την πρόσφατη προϊστορία, ενώ το τρίποντο θα επιφέρει και ψυχολογικά οφέλη ενόψει της πρώτης μάχης με τη Μίντιλαντ (την προσεχή Πέμπτη) για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Υπενθυμίζουμε ότι οι «άγιοι» έκλεισαν το περσινό πρωτάθλημα με σερί 4-1-0 στα τελευταία πέντε «εντός».

Από την άλλη, είχαμε επισημάνει και στην ανάλυση της πρεμιέρας ότι η Έβερτον προβληματίζει με τη μικρή ενίσχυση του φετινού ρόστερ της. Οι... θεωρητικές αυτές πεποιθήσεις επιβεβαιώθηκαν και στην πράξη, αφού τα «ζαχαρωτά» δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα για να «σώσουν» έστω το βαθμό απέναντι στη νεοφώτιστη Γουότφορντ, μέσα μάλιστα στο «σπίτι» τους. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δύο φορές μπροστά στο σκορ (13' και 83'), με τους Μπάρκλεϊ (76') και Κονέ (86') να δίνουν τις λύσεις για την ομάδα του Μαρτίνεθ. Σαφείς οι αδυναμίες της Έβερτον μακριά από το «Γκούντισον Παρκ» (με βάση την εικόνα της περσινής σεζόν), δεν ξέρουμε αν θα... ξεκινήσει να τις διορθώνει από σήμερα.

Νίκη για Μάιντς

Περνάμε στη Γερμανία και την αναμέτρηση Μάιντς – Ίνγκολσταντ, στην οποία θα πάμε με τον «άσσο» σε απόδοση 2.05. Αν και δυσκολεύτηκε σε μεγάλο βαθμό η Μάιντς κατάφερε να διατηρήσει τη θέση της στο πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα. Σημαντικό βαθμό σε αυτό έπαιξε ο προπονητής της, Μάρτιν Σμιντ, ο οποίος προσλήφθηκε από το σύλλογο τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους. Λόγω της καλής δουλειάς που έκανε ο 48χρονος Ελβετός ανανέωσε τη συνεργασία του μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Από την άλλη, την άνοδό της για πρώτη φορά στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια της Γερμανίας εξασφάλισε την περασμένη σεζόν η Ίνγκλοσταντ, κατακτώντας παράλληλα το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας. Με εκτός έδρας αποστολή ξεκινούν στο φετινό πρωτάθλημα οι «νεοφώτιστοι», το έργο τους είναι αρκετά δύσκολο και θα στηρίξουμε τη Μάιντς.

«Διπλό» για τη Λυών

Επόμενη στάση η Γαλλία και το «διπλό» σε απόδοση 2.30 στον αγώνα Γκινγκάμπ – Λυών. Ποδαρικό με το αριστερό για την Γκινγκάμπ, η οποία έβγαλε πολλές αδυναμίες στο παιχνίδι της, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από τη Ναντ. Σήμερα καλείται να πιάσει το 100% της απόδοσης, αφού η αντίπαλος αποτελεί ένα από τα πιο βαριά ονόματα του Σαμπιονά.

Η Λυών, από την πλευρά της, κινείται σε ρυθμούς Ματιέ Βαλμπουένα. Ο διεθνής Γάλλος μεσοεπιθετικός αποτελεί και επίσημα νέο μέλος της ομάδας, με τον κόουτς Φουρνιέ να τον συμπεριλαμβάνει κατευθείαν στην αποστολή και να προσανατολίζεται στη χρησιμοποίησή του στο αρχικό σχήμα. Η μεγάλη ελπίδα είναι ότι ο επαναπατρισμός του Γάλλου σταρ (ήρθε από τη Ντιναμό Μόσχας) θα αποτελέσει καταλύτη στην τόνωση της επιθετικής γραμμής, η οποία παρουσιάζει σαφή προβλήματα, που φάνηκαν σε μεγάλο βαθμό και στην πρεμιέρα απέναντι στη Λοριάν (0-0). Σήμερα, πάντως, έχει το προβάδισμα για τη νίκη και θα την… τιμήσουμε

Προβάδισμα η Μπόα

Ολοκληρώνουμε με ένα παιχνίδι της Β’ Βραζιλίας, το Α Μπε Σε Νατάλ –Μπόα, στο οποίο θα πάμε με το «Χ2» σε απόδοση 2.05. Σε περίοδο ντεφορμαρίσματος βρίσκεται η Α Μπε Σε Νατάλ. Δε θα μπορούσε να περιμένει θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας την Τρίτη κόντρα στην Μποταφόγκο, υπέστη λογική και αναμενόμενη ήττα με 3-1. Ήταν η έκτη ήττα στις τελευταίες εφτά αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, οι οποίοι πήραν μόλις έναν πόντο και ως εκ τούτου βρίσκονται εντός της ζώνης του υποβιβασμού, στο -3 απ’ τη γραμμή της σωτηρίας.

Με επεισοδιακό τρόπο επέστρεψε στις επιτυχίες η Μπόα την περασμένη Τρίτη. Επικράτησε εντός έδρας 2-1 της Μακαέ, σ’ ένα ματς που προηγήθηκε στο 77’, αλλά ισοφαρίστηκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με πέναλτι. Όλα έδειχναν ότι θα περιοριστεί στην ισοπαλία, εντούτοις στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων βρήκε δεύτερο γκολ και πήρε μια πολύ σπουδαία νίκη, που την έφερε στους 19 πόντους και μόλις το -1 απ’ τη γραμμή της σωτηρίας. Ντέρμπι παραμονής το σημερινό και η Μπόα δείχνει να έχει το προβάδισμα για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.